Σε ευχαριστώ Εράκι μου :starhit:
Και πάλι άξια που έγινες Νονά!
Printable View
Σε ευχαριστώ Εράκι μου :starhit:
Και πάλι άξια που έγινες Νονά!
Μπράβο βρε Ελλη, σου εύχομαι καλή αρχή, απ'όσο σε έχω γνωρίσει μέσα από δω είμαι βέβαιος πως θα γίνεις γρήγορα απαραίτητη και δε θα αργήσει η μονιμότητα. Αρχίζεις άμεσα απ'όσο καταλαβαίνω ε;
Θυμάμαι από παλιά σου κείμενα πως σε πίεζε η εργασία σου και είχε επίπτωση στη διατροφή σου. Κρίνοντας από την επιμονή σου παρά τα μέτρια, κάποιες φορές, αποτελέσματα πιστεύω πως τώρα δε θα έχεις τέτοια θέματα και δε θα αφήσεις τπτ να σε επηρεάσει, εδώ είναι άλλωστε τα κορίτσια(και τα αγόρια φυσικά αλλά έχετε άλλη επικοινωνία μεταξύ σας) να σε αποφορτίζουν όποτε χρειάζεται ώστε να μη ξεσπάς αλλού. Ισως μάλιστα τώρα που έχεις απασχόληση κάποιες ώρες να πας και καλύτερα, του δίνω και μεγάλη πιθανότητα να πω την αλήθεια!!!
Καλή αρχή!!!
Σε ευχαριστώ Φίλλιπε μου για τις ευχές σου ! :starhit:
Πράγματι τώρα που δεν θα τρώγομαι με τα ρούχα μου και θα έχω απασχόληση πιστεύω ότι θα μου έρθει πιο εύκολο να αντιμετωπίσω την υπερφαγία μου. Έχω ξεκινήσει από χθες ήδη να δουλεύω και σήμερα έχω ετοιμάσει τα ταπεράκια της ημέρας :). Μακάρι να καταφέρω να βρω και εγώ τον δρόμο μου και να απαλλαχθώ επιτέλους από τα κιλά που με βαραίνουν τώρα που θα αρχίσει να φεύγει λίγο το οικονομικό άγχος.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελλη μου, ποσο χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!!!! Η σκεψη μου ειναι κοντα σου... απο την ωρα που διαβασα για το χθεσινο ραντεβου στις 9.00πμ .Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κ μια μεγαλη αγκαλια ανακουφισης κ χαρας!
:love::love::love:
Φίλιππε!!! καλημέρα! τι κανεις αγόρι???? μας διαβάζεις? τιμη μας :) :starhit:
σήμερα το προγραμμα εχει....
6.30 ---->τοστ με 2 φ τυρι κ μιση ντομάτα
10.00---> 1 μικρή μπανάνα +3 καρυδια
13.00---->1 ελληνικη μπάρα
16.00---->σολωμο+ αλμύρα+1 κριθινο παξιμαδακι
19.00---->χυμο στο μπλεντερ+5 αμυγδαλα
22.00---->πρασινη σαλατα+καρυδια+χυμο πορτοκαλι με 1κσ λαδι+1 κριθινο παξιμαδακι
Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια και Φίλιππε!!! ;)
Έλι μου, υπέροχα νέα, να δεις πώς θα ανέβει τώρα η διάθεσή σου, γιατί η δουλειά δεν είναι μόνο το οικονομικό ζήτημα (που από μόνο του είναι πολύ σημαντικό έτσι κι αλλιώς) είναι και μία ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, για συναναστροφή με τους άλλους, μας κάνει να αισθανόμαστε χρήσιμοι και δημιουργικοί! εξαιρετικά νέα που είμαι σίγουρη ότι θα έχουν γρήγορα αντίκτυπο και στην διατροφή σου!!
Έρι μου, τα κορίτσια έχουν δίκιο, η ζυγαριά πολλές φορές μας παραπλανά (αν κι εγώ δεν έχω απαλλαγεί ακόμα από την συνήθεια, αλλά τουλάχιστον έχω μάθει να μην παίρνω τα αποτελέσματα τοις μετρητοίς). Τα ρούχα είναι ο καλύτερος δείκτης.
Εγώ σήμερα δεν ήμουν πολύ καλά, είχα μία τάση για εμετό (περιμένω να αδιαθετήσω), οπότε μέχρι στιγμής έχω φάει τα εξής:
Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών
Ενδιάμεσα: 1 χυμό ρόδι σταφύλι πορτοκάλι
Μεσημέρι: 2 φρυγανιές με έμενταλ + γαλοπούλα + 1 δαμάσκηνο αποξ.
Τώρα λέω να πάω να φτιάξω κάτι πιο καλό να φάω και το βράδυ επειδή θα είμα έξω ίσως παραγγείλω καμμία σαλάτα.
Γειά Ρία και Αλεξάνδρα, αν και δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα φυσικά και σας διαβάζω και χαίρομαι με τη πρόοδο σας.
Οι παλιότεροι ξέρετε πως δε με πείθει απόλυτα η διατροφή αυτή αλλά αυτό δεν έχει σημασία, παίρνω πληροφορίες που μπορώ άνετα να προσαρμόσω στο πρόγραμμα μου. Με έχετε ιντριγκάρει αρκετά κιόλας ώστε φέτος στις διακοπές να διαβάζω Ζουμπανέα εκτός από αθλητικ'η εφημερίδα on the beach
χαχαχαχα filippara !!! κι εγω κι εγω κι εγω... ζουμπι μελετω
Αλεξανδρα <3
ΩΩΩΩ Φίλιπ τι ευχάριστη έκπληξη!!!
Πολύ χαίρομαι που συμμετάσχεις ξανά στο φόρουμ, η παρουσία σου εδώ μέσα ήτανε κ είναι πολύτιμη!
Κοριτσάκια μου βλέπω πως τα πάτε περίφημα, έλειψα για κάποιο χρονικό διάστημα αλλα να΄μαι ξανά, επανήλθα δριμύτερη!!!!!
Σ΄αυτο το χρονικό διάστημα πρόεκυψαν κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθώ να ξεπεράσω κ δεν αφήνω να με πάρουν απο κάτω κ σ΄ αυτό τι έχει συμβάλλει? μα φυσικά τα τρίωρα διότι δεν κάνω υπερφαγικά, πλέον επειδη δεν νιώθω καλά δεν ξεσπάω στο φαγητό όπως θα έκανα παλαίοτερα!!!!
Πήγα στο διαιτολόγο την προηγούμενη Πέμπτη κ εύχομαι σύντομα να δω αποτελέσματα, θέλω πλέον να προσέχω τον εαυτο μου!!!!!
Καλημέρα παίδες!!! Χαίρομαι που βλέπω ότι συμμετέχουν και μέλη που ήταν παλαιότερα εδώ, σίγουρα μπορούν να δώσουν τα φώτα τους και σε μας τις νεώτερες (στο forum εννοώ ;) )!!
Φίλιππε, είναι όντως πολύ καλό να είμαστε "πολυσυλλεκτικοί" και να κάνουμε προσαρμογές αυτών που βρίσκουμε στο πρόγραμμά μας, την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα μας. Νομίζω ότι εάν κάτι μας πηγαίνει και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να το κρατήσουμε σε βάθος χρόνου.
Προσωπικά, προς το παρόν, αυτό το πρόγραμμα μου έχει πάει γάντι γιατί τρώω εντελώς τα πάντα, δεν πεινάω και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να φάει!! Και η αλήθεια είναι ότι έχω δει μεγάλη διαφορά στα ρούχα μου και στα κιλά μου, έστω και αργά (ε, δεν μπορώ να περιμένω την τρελά γρήγορη απώλεια με ιταλικό, πίτσα, βρώμικο και κρουασάν σοκολάτας κάθε τόσο. Α, και μπέργκερ Ρίαααααα :lol: ). Κι αυτό που περισσότερο με έχει εντυπωσιάσει, είναι το ότι όταν κάνω τις εκάστοτε "γουρουνιές" μου (που θέλω να τις έχω στο πρόγραμμα, βαρέθηκα να καταπιέζομαι) δεν παίρνω γραμμάριο, είναι σαν να μην επηρεάζεται ο οργανισμός μου από αυτές. Και επίσης, δεν αναγκάζομαι να λέω σε όλους ότι κάνω δίαιτα όταν βγαίνω έξω, αφού μπορώ να συνδυάσω ανά πάσα στιγμή τα πάντα!! :smilegrin:
Φιλιά σε όλους και όλες, να έχουμε μία υπέροχη μέρα!!
Μπράβο break μου, το βασικό είναι να ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε!! Βλέπεις όμως την βαθύτερη αλλαγή που έγινε με το πρόγραμμα αυτό και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ups and downs θα έχουμε παντα, το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζομαστε! Καλώς μας ήρθες και πάλι!!Quote:
Originally posted by break
ΩΩΩΩ Φίλιπ τι ευχάριστη έκπληξη!!!
Πολύ χαίρομαι που συμμετάσχεις ξανά στο φόρουμ, η παρουσία σου εδώ μέσα ήτανε κ είναι πολύτιμη!
Κοριτσάκια μου βλέπω πως τα πάτε περίφημα, έλειψα για κάποιο χρονικό διάστημα αλλα να΄μαι ξανά, επανήλθα δριμύτερη!!!!!
Σ΄αυτο το χρονικό διάστημα πρόεκυψαν κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθώ να ξεπεράσω κ δεν αφήνω να με πάρουν απο κάτω κ σ΄ αυτό τι έχει συμβάλλει? μα φυσικά τα τρίωρα διότι δεν κάνω υπερφαγικά, πλέον επειδη δεν νιώθω καλά δεν ξεσπάω στο φαγητό όπως θα έκανα παλαίοτερα!!!!
Πήγα στο διαιτολόγο την προηγούμενη Πέμπτη κ εύχομαι σύντομα να δω αποτελέσματα, θέλω πλέον να προσέχω τον εαυτο μου!!!!!
Και ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. + 1 φ. Milner + 2 βερίκοκα
Ενδιάμεσα: 1 digestive με μέλι - κανέλα + 2 καρύδια
Μεσημέρι: 1 μικρό παξιμάδι με ντομάτα - φέτα
Απόγευμα: 1 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: κοτόπουλο με φέτα και ντομάτα στο φούρνο + λίγο ρύζι + σαλάτα (θα κάνω το τραπέζι στο νέο μπόιφρεντ, οπότε λογικά μετά θα τις κάψουμε τις θερμίδες... ;) :lol: )
τσσσσσσ:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
[i]
Βράδυ: κοτόπουλο με φέτα και ντομάτα στο φούρνο + λίγο ρύζι + σαλάτα (θα κάνω το τραπέζι στο νέο μπόιφρεντ, οπότε λογικά μετά θα τις κάψουμε τις θερμίδες... ;) :lol: )
Τριαδοκόριτσα που είστε όλες?
Λοιπόν τα νεα μου εχθές πήγα διαιτολόγο κ είχα χάσει 2,5 κιλά σε μια βδομάδα:smilegrin:είμαι πολύ χαρούμενη!
Ρια δεν σε είδα εχθές, καμάρι μου!