Αν κανουν εμβολιο οτι περασα στον τελευταιο θα ζησει 20 χρονια με προβλημα
Printable View
Αν κανουν εμβολιο οτι περασα στον τελευταιο θα ζησει 20 χρονια με προβλημα
Δεν καταλαβαινω τι γραφεις
Απο τα 22 με βασανιζουν πρωτα φυλακη δηλαδη δουλεια κ μετα πηγα σε πολεμο δηλαδη δουλεια κ στον υπνο μου αν τα κανουν εμβολιο ολα αυτα που βλεπεισ με την τεχνολογια που εχεισ στα ποστ μου αν τα κανουν εμβολιο στον πιο αδυναμο θα ζησει 20 χρονια με προβλημα κανωντασ οτι θελει σε λογικα πλαισια
Δηλαδη λιγο να δουλεψει λιγο να αθληθει λιγο να οδηγησει ολα λογικα με μετρο ολα ρωτα στο νοσοκομειο για παραπανω και δεν ξερω γτ με βαλαν φυλακη απλα το δεχτηκα
@elis βλέπεις κάποιον ειδικό;
Βλεπω αλλα τον εχω ψιλοπαρατησει τωρα
να τον ξαναπιάσεις
εμένα μου άρεσε η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η λογοτεχνία και η ποίηση και λόγω του ότι δεν πήρα τα φάρμακά μου τότε και που τα έκοβα χάλασε το μυαλό.
Η περσινή υποτροπή παραλίγο να με στείλει μόνιμα σε ψυχιατρείο. αλλά και τώρα δεν είμαι καλά.
Ζω 15 χρονια με προβλημα δεν εχω κ πολυ ακομα μεχρι τα 20 που ειναι το μεγιστο
Δηλαδή;
Τί εννοείς;
Αμα παθεισ κατι εχεισ μεγιστο 20 χρονια ζωησ εγω εβγαλα 15 κι ειμαι γερόσ ακομα γι αυτο ελεγα να με κανουν εμβολιο δουλευα επαιζα μπαλλα σε 5χ5 οδηγουσα ολα κανονικα
Εφυγα απο το γιατρο για να μαθω την αληθεια οπωσ καταλαβεσ
Συγγνώμη που στο λεω, αλλα δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες
Ειμαι ο πιο παλιοσ εν ζωη ασθενησ χωθηκε η μαφια γιατι ζω ακομα τουσ εξηγησα εδω γραπτα οτι ηξερα για τα παντα απο ψυχολογια με βασανισαν πρεπει να βρηκαν την θεραπεια αυτοι εχουν στοχο να παιρνεισ ναρκωτικα και να δουλευεισ κανονικα αυτο που κανω εγω τα ναρκωτικα μου τα δινουν αυτοι χωρισ την τεχνολογια μπασ κ σωσουμε καμια ψυχουλα εγω δουλεψα εβγαλα λεφτα εφαγα ηπια κ δεχτηκα αυτο γιατι ημουν ευχαριστημενοσ γενικα απο τη ζωη μου κ λεω γτ οχι να παω και στον παραδεισο κ συμφωνησαμε οτι θα ζησω οσο θελουν αυτοι αν σωσουμε κανεναν καλωσ κι αν παμε παραδεισο καλωσ αν δεισ παλια μου ποστ λεω αρκετα σοβαρα πραγματα για τη ζωη με ουσιεσ που δινουν αυτοι
Αυτα απο το μετωπο