:D Σύντομα με βλέπω κι εμένα να πηγαίνω κατά κει οπότε μην ανησυχείς...θα τα πούμε αύριο πάλι...
Καληνύχτα!
Printable View
Καλημέρα κύκνε τι κάνεις;
Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε;
Καλησπέρα κύκνε εγώ είμαι εδώ τι κάνεις;
Είδες που σου είπα;; Να την ακούς την σαντ.. Εγώ έτσι κι έτσι.
Τρομοκρατημένη...ελπίζω να μπορέσω να ξανακοιμηθώ...
Είναι πολλά, κύκνε, δεν μπορώ να τα πω εδω. Απλώς κατάλαβα ότι τα προβλήματα δεν είναι μόνιμα, λύνονται και μετά έχεις άλλα..Γιατί είσαι τρομοκρατημένη;
Έβλεπα εφιάλτες και ξύπνησα 5 το πρωί όπως είδες κι από το ποστ μου τρομαγμένη...πετάχτηκα απ' το κρεβάτι και μετά φοβόμουν και δυσκολεύτηκα να ξανακοιμηθώ...τα κατάφερα τελικά για κανένα τρίωρο ακόμα, σηκώθηκα γύρω στις 8 δηλαδή αλλά σήμερα νιώθω πολύ άγχος και δεν μπορώ να ηρεμήσω...
Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι μήπως και φταίει ο κακός ύπνος για την άσχημη ψυχολογία μου, το θεωρείς πιθανό;
Ήταν κι ένας γείτονας εδώ για λίγη ώρα με την κορούλα του κι αν και συμπαθώ γενικά τα μικρά και ειδικά το συγκεκριμένο κοριτσάκι αναστατώθηκα περισσότερο γιατί δεν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή ν' ασχοληθώ με παιδιά και πιέστηκα γιατί εντάξει, τι φταίει η μικρούλα;
Το 'χω πάθει με τους εφιάλτες τρομακτικό πολύ. Σίγουρα μπορεί να φταίει ο ύπνος. Όταν ξυπνάς από μεσημεριανό ύπνο μετά νιώθεις καλύτερα πολύ. Εύχομαι να το ξεπεράσεις ότι άσχημο νιώθεις και όλα να πάνε καλά!
Καλημέρα, ο Θεός να την κάνει δηλαδή...χθες έβλεπα ακόμα πιο φρικτά όνειρα μέχρι και πριν λίγο που ξύπνησα κι έβλεπα ότι θα έπαιρνα χάπια για ν' αυτοκτονήσω κι ότι έστειλα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πρώην...είμαι πολύ αναστατωμένη, αν είσαι εδώ απάντησε μου σε παρακαλώ...
Συγγνωμη κυκνε τωρα το ειδα τι κανεις; Εισαι καλυτερα τωρα;
Νιώθω θυμωμένος με κάτι ανθρώπους που πουλάνε ηθική, ενώ είναι η προσωποποίηση του διαβόλου.
Σε κάνουν να νιώθεις ενοχές, ενώ εσύ τους προσφέρεις τα πάντα. Και με το παραπάνω.
Ποζιτιβ άμα μάθεις καλά τις γυναίκες θα καταλάβεις τι είναι τα διαβολακια που κυκλοφορούν άμα αυτός που αναφέρεσαι είναι άντρας παιδάκι θα είναι να ξέρεις
Καλά ρε ψηλε πίστεψες γυναίκα με απογοητευεισ αυτές όταν λένε ότι αγαπάνε απλά συμπαθούν κανονικά δε συμπαθούν ούτε τα άντερα τους
Δε μαθαίνετε αυτό πρέπει να παθεισ για να μάθεις
Τώρα είναι η ηλικία σου γι αυτά
Θα συμφωνησω με τον Κυκνο...
Καλημέρα Νεφέλη! :)
Η υπογραφή σου μου θυμίζει αυτούς τους στίχους από ένα τραγούδι:
"May it be your journey on
to light the day..."
https://www.youtube.com/watch?v=_8u4VLk0iTI
Ίσως αυτό να είναι εν μέρει η ζωή μας, ένα ταξίδι για το ψάξιμο του φωτός...
Νικησα τη χοληστερίνη και ειμαι μες την τρελη χαρα απο 254 το πηγα 194 σε ενα μηνα.. εκανα την αποτοξινωση του μηλου εκοψα το ποτο και ειδου τα αποτελεσματα
Απλά μερικές φορές τα ξεχνάω...σ' ευχαριστώ! :) Σήμερα μέχρι στιγμής τα έχω πάρει όλα, μόνο τα βραδινά μου έμειναν πριν κοιμηθώ...
Παίρνω πολλά για να συντηρούμαι, anafranil, seroquel, lamictal & abilify...αλλιώς με πιάνουν αυτοκαταστροφικές σκέψεις εκτός από την κατάθλιψη...
Θλίψη, μοναξιά κι απόγνωση και δεν ξέρω που να στραφώ για βοήθεια, δεν υπάρχει κανείς τώρα που το χρειάζομαι τόσο κι οι αυτοκαταστροφικές σκέψεις πάλι περνάνε από το μυαλό μου...άκουσα και για μια κοπέλα που πήδηξε από τον 9ο όροφο κι αυτό με τάραξε...
Κυκνε πήγες στη συνεδρία σου;;
Καλημέρα cc! :)
Πήγα, ναι, αλλά δεν βοηθήθηκα τόσο όσο άλλες φορές...νιώθω πολύ μόνη αυτές τις μέρες, σαν να με έχουν ξεχάσει όλοι... :(
Θα πάω για κάτι ψώνια αργότερα, ελπίζω να με βοηθήσει λίγο αυτό αλλά εσύ γράψε μου στο μεταξύ αν δεις την απάντηση...
Είναι παράξενες οι μέρες ή απλά έχουμε πέσει λίγο μου φαίνεται. Φταίει που μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά... Ναι αυτό είναι μάλλον [emoji4]
Ναι, πιστεύω κι εγώ πως φταίει κι η άνοιξη γιατί τις προηγούμενες μέρες με ενοχλούσε που ήταν τόσο καλός ο καιρός κι εγώ δεν μπορούσα να βγω έξω να τον απολαύσω...σήμερα πήρα μιαν ανάσα αλλά νιώθω την θλίψη να καραδοκεί στη γωνία...ελπίζω να παραμείνει εκεί, μακάρι!
Πιεσμενη ρε γαμωτο μου.. ουφ!