Ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει κανει τζινα.και εσυ πρεπει να εμπιστευτεις και τη ζωη σου στα χερια τους μετα.στομαχοπονος με εχει πιασει απο τα νευρα.
Printable View
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει κανει τζινα.και εσυ πρεπει να εμπιστευτεις και τη ζωη σου στα χερια τους μετα.στομαχοπονος με εχει πιασει απο τα νευρα.
Τζίνα μου τα ταμεία κλείνουν 2 παρά τέταρτο....οπότε δεν μπορώ να πάω αργότερα!!!!αγχώθηκα.....λογι� �ά κάπως θα το κάνω να είμαι εκεί....εκτός αν δεν είμαι καλά!!!οπότε το αφήνουμε 3 εκεί!!!
Εγώ είμαι της γνώμης ότι όταν βρούνε τι ακριβώς συμβαίνει, το αντιμετωπίσουνε και ηρεμήσουν να τον κυνηγήσουν δικαστικά. Δεν καταφέρνεις και πολλά γιατί μεταξύ τους αλληλουποστηρίζονται αλλά του χρειάζεται ένα τράβηγμα στα δικαστήρια.
Αντα αφού θα είσαι στον ίδιο χώρο με το Βαμπιράκι μπορείτε να συναντηθείτε εκεί, να καθήσεις μαζί τους και να έρθετε μετά μαζί.
καληνυχτα τσουπρες μου..θα τα πουμε αυριο..φιλακια πολλα
Καληνύχτα Μαράκι, εύχομαι να έχετε μία ήρεμη νύχτα και ένα καλό ξημέρωμα.
Μα αυτο που εκανε στη ναταλια μπορει να το κανει ανα πασα στιγμη στον οποιονδηποτε.κατι τετοιοι ειναι για κλοτσιες.τωρα του θυμηθηκε να δει τη βιοψια τωρα του θυμηθηκε να ασχοληθει και να λεει και μαλακιες ενω δεν ξερει τιποτα για την περιπτωση της????την αδεια να του παρουν οχι απλα να τον πανε στα δικαστηρια.
τζινα μου ξερω που ειναι η πλατεια μαβιλη το καφε δε ξερω που πηγατε αλλα δε θα χαθουμε !
Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
καληνυχτα τζινακι!
ελπιζω οτι θα τα πουμε αυριο απο κοντα!
γιουχουυυυ λιλακι εδω εισαι?
Ναταλία μου, εφόσον απ΄όσο καταλαβαίνω δε πολυξέρουν οι γιατροί τι παίζει το πιο σημαντικό είναι το τι θα δείξουν οι απεικονιστικές εξετάσεις που θα κάνεις.
Αυτό βέβαια δε θα σε εμποδίσει να πάρεις γνώμες από όσους καλούς γιατρούς μπορείς. Εγω θα πρότεινα και μια βόλτα στον Αγ. Σάββα(δίπλα είναι άλλωστε στο Ιπποκράτειο που θα πας), εξαιρετικό νοσοκομείο με άριστα κατηρτισμένο προσωπικό από εμπειρία που είχα με πολύ στενό μου πρόσωπο.
Καλημέρα όλη μέρα.
good morning!!!!!
τζινακο ο γιατρος που γραφει η κελλυ80 οτι την εδιωξε και της ειπε θα περασει ειναι ο ιδιος με της ναταλιας???