καλημερα
λιλακι ναι νομιζω ειναι ο ιδιος γιατρος
Printable View
καλημερα
λιλακι ναι νομιζω ειναι ο ιδιος γιατρος
Λίλα ο ίδιος γιατρός είναι. Ε ρε Jumbo που του χρειάζεται!!!!
ε ρε π00000στη μου
παντως αυτο με το πυρετο το ειχε και μια αλλη γνωστη μου
οχι απο τον ιδιο γιατρο απο τον αλλο και την εστειλε να κανει αξονικη
τελικα δεν ηταν κατι και περασε
αυτος θελει καταγγελεια στον ιατρικο συλλογο ειναι θρασυτατος
Πάντως η Kelly πρέπει να ξαναπάει, κακώς έφυγε την πρώτη φορά έτσι, σιγά μην πήγαινα εγώ, του έδινα και 50 ευρώ για να μου πει ότι θα μου περάσει και έφευγα άπραγη να ψήνομαι στον πυρετό! Θα μας είχε ακούσει όλος ο όροφος.
Καλημέρα κορίτσια μου.
Χθες χάθηκα γιατί ήμουν αδιάθετη και μου βγήκε μία απίστευτη εξάντληση. Ευτυχώς σήμερα νιώθω καλύτερα και μπορώ να πάρω τα πόδια μου να κάνω πέντε δουλειές που θέλω πριν φύγω. Σήμερα το απογευματάκι θα φύγω για το ΣΚ και θέλω να αφήσω τον Γιώργο τακτοποιημένο και με φαγητό μαγειρεμένο. Αύριο το απόγευμα θα είμαι με την αφή στο Ρίο και θα τα λέμε με την φτουτάτη μας και την Ναταλένια! :roll:
Λυπάμαι που δεν θα προλάβω σήμερα να δω το Ναταλάκι μας, αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά ;). Τζινάκι μου να μου την φιλήσεις και να της δώσεις μία αγκαλιά και από εμένα και το ίδιο θα κάνω και εγώ στην Φτουτάτη και στην Ναταλία :D
τζινακο και εσενα αυτος στην εκανε???
Καλημέρα Ελάκι, πολύ χαίρομαι που θα έχετε συνάντηση κορυφής χιχιχι. Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε όμορφα. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον καμπούρη χιχιχιχι.
Κοριτσάκια μου βλέπω ο Φανταστικός γιατρός ξαναχτύπησε;
Ε ρε ξύλο που θέλει! Μόλις διάβασα τι έπαθε η κοπέλα....
Λιλάκι όχι, αυτός που μου την έκανε δεν είναι πια στο Ιπποκράτειο, είναι μόνο ιδιωτικά, είναι ο ίδιος με της Κατερίνας, της Μακ και της Αλίνας.
Και εγώ χαίρομαι Τζίνα μου αλλά τις μεγαλύτερες χαρές τις κάνει η Φτουτάτη χιχιχιχι. Ο καμπούρης έχει μπει στη λίστα των επιβατών ήδη :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Ελάκι, πολύ χαίρομαι που θα έχετε συνάντηση κορυφής χιχιχι. Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε όμορφα. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον καμπούρη χιχιχιχι.
ποιος ειναι ο καμπουρης καλε
Λίλα είναι συνθηματικό, είναι μία βόμβα που θα την χρησιμοποιήσει η Eli για να ανατινάξει το νοσοκομείο σε περίπτωση που δεν έχουν φερθεί στην Φτουτάτη όπως της αρμόζει! :lol:
Μπορεί το Ρίο να γλύτωσε από την φωτιά αλλά από μας δεν θα γλυτώσει! χιχιχιχιχι
Λίλα μου ο καμπούρης είναι μία καμήλα kαι θα στολίζει τον λαιμό της Ναταλίας μας από αύριο :D