-
Καλημερουδια στα αγγελουδια του φορουμ..κοινως εσας κοριτσακια μου..Ευτυχως ο γιοκας μου ειχε μια ηρεμη νυχτα κ σημερα δεν ποναει.Τωρα πριν λιγο μιλησα κ με την παιδιατρο του η οποια μου ειπε οτι αν πονεσει ξανα να κανουμε την ακτινογραφια θωρακος που δεν μου εκαναν εχτες κ να της τον παω αμεσως..βλεποντας κ κανοντας..Τζινα μου δεν σε εχω ξεχασει θα σε τελεφωνησω αργοτερα..τωρα σας αφηνω γιατι απο το πρωι δεν εχω παρει ανασα..χειροτερα κ απο τον Βεγγο τρεχωωωωωωω..φιλακια στα μουτρακια :starhit:
-
Καλημέρα Μαράκι. Ελπίζω να συνεχίσει να νιώθει καλά ο γιόκας σου και να μην χρειαστεί να τρέχετε πάλι!
-
Καλημέρα Μαράκι, ευτυχώς που ο γιός σου είναι καλά και δεν χρειάστηκε να τρέχετε μέσα στη νύχτα. Εύχομαι να ήταν κάτι περαστικό και να μην το ξαναπάθει. Καλή δουλίτσα.
-
-
τελικα τζινα εγω εσυ και η αντα θα παμε?
η σοκολατιτσα ????
-
Καλλιόπη τέλεια η φωτό. Ναι, εμείς θα είμαστε, δεν έχω μιλήσει με τη σοκολατίτσα, αλλά με αυτή τη ζέστη χλωμό το βλέπω να μπορούσε να έρθει.
-
ok ελπιζω να ερθω γιατι αρχισε παλι τα παλαβα του σημερα!
βεβαια ειναι ο αντρουκης μου εδω και μου λεει πηγαινε ελπιζω να μην αλαξει κατι
-
Καλλιόπη πολύ όμορφη η φωτογραφία! Θέλω και εγώ παραλία και ένα καρπούζι να χωθώ μέσα του! :lol:
Ετοιμάζομαι για την επικείμενη αναχώρηση... Σας φιλώ να μου περάσετε όμορφα το ΣΚ ότι και να κάνετε! Πολλά πολλά φιλάκια στο Ναταλόνι μας που σε λίγο θα δείτε από κοντά. Καλό καφέ κοριτσάκια μου!
-
καλημερα κι απο μενα!!!
καλα να περασετε ελλη το σ/κ!!!
καλλιοπκαι τζινακι και αντα καλο καφεδακι με το ναταλακι!!!
μαρακι ευτυχως του περασε του μικρου! ελπιζω να μην τον ενοχλησει ξανα!!!
η πρωινη μου αναφορα τωρα!!
χθες εκανα 5 τσιγαρα
επισης προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να κανω καθολου χοπ χοπ ουτε καν να τρεξω γιατι οι μυς μου, οι τετρακεφαλοι με πονουσαν απιστευτα...ηταν αδυνατο να κανω οτιδηποτε...μεχρι και στις σκαλες δυσκολευομουν....
οποτε θα προσπαθησω σημερα παλι!!!
-
Κοριτσάκι αν νιώθεις τόσο πιασμένη προσπάθησε να πας για ένα περίπατο. Θα σε βοηθήσει να ξεπιαστείς. Επίσης μην ξεχνάς να κανεις διατάσεις κάθε φορά που τελειώνεις το χοπ χοπ!
Μπράβο για το κάπνισμα το κρατάς σε πολύ καλά επίπεδα :)
-
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!
Καλέ πότε προλάβατε κ κανονίσατε συνάντηση:puzzled:? Απο εχθες το μεσημέρι έχω να μπω!!!!! θα δω το Ναταλάκι τον Σεπτέμβρη.
Αν κ δεν θα μπορουσα να έρθω γιατι έρχετε η αδελφή μου με τον αρραβωνιαρη κ εχουμε οικογενειακο τραπεζι το μεσημερι, αυτος ήτανε κ ο λογος που δεν μπηκα εχθες αφου πήγαμε για ψωνια στο σουπερ μαρκετ μετα πηγαμε στο κεντρο να ψωνισουμε κ τα υπολοιπα μετα εκανα γλυκό, σήμερα μια πίτσα κ το σπιτι ευτυχως τις βεράντες τις έκανε η μάνα μου!
Ελλάκη καλά να περάσεις κ πολλα φιλάκια σε Ναταλία κ Γλαύκη, πας Ναυπακτο απο τώρα τελικά?
κοριτσάκι χαλαρά, τρέξε μέρα παρά μέρα να ξεκουράζεται το σωμα,κ στο γυμναστήριο ετσι δεν γινεται? τη μια μερα χερια την άλλη ποδια κλπ
-
αααααααα κοριτσάκι ξέχασα να σου πω πολλά μπράβο :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup: για το τσιγάρο!!!!
-
ευχαριστω σοκολατιτσα!!!!
δεν τρεχω στο γυμναστηριο. στο παρκο τρεχω η διπλα στο ποταμι!!! εδω δεν εχει εφιαλτικη ζεστη!!!
στο γυμναστηριο θα παω μολις καταφερω να τρεξω 25 λεπτα συνεχομενα!!!
α! πηρα και το παιχνιδι fitness για το PS3. εχει δοκιμασει καμια σας τετοιες μεθοδους???
λεει οτι βαζεις ποσα κιλα εισαι,τι υψος εχεις, ποσο χρονων εισαι, τι φυλο και τι στοχο εχεις (πχ απωλεια 15 κιλων) και σου βγαζει εξατομικευμενο προγραμμα.
επειδη εχουμε και το move θα μπορει να ανιχνευει ποσο καλα τα πηγα και θα μου λεει και ποσες θερμιδες εκαψα και ποσο κοντα ειμαι στο στοχο.
εχετε δοκιμασει τιποτα τεοιο η παρομοιο??
-
Με κατι τετοια ασχολειται η κολητη μου, ειχα παει μια μερα στο σπιτι της κ με ειχε βαλει να κανω κατι παρομοιο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, ειχε πλάκα!!!!
Η φίλη μου έχει δει βελτιωση αλλά γενικά σχολείται με γυμναστικές απο παλια!
-
Ακόμα δεν εχω αποφασίσει αν θα φυγω αυριο η σε δεκα μερες!!! προς το παρων παω λιμάνι τα λέμε!