-
Ελπίζω οι αφές να είχαν ένα καλό ταξίδι και να έχουν φτάσει τώρα στο σπιτάκι τους και το βαμπιράκι με τη μαμά της να έχουν κι αυτές καλό ταξίδι και να ξεκουράζονται τώρα στην καμπίνα τους. Κούκλες πάω να ξαπλώσω κι εγώ να δω τιβι. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
-
Πάμε για ύπνο, πάμε Τζίιινα, σύμφωνα με το: http://www.youtube.com/watch?v=qn8xMpU9zzE
Καλή ξεκούραση σε όλες τις ταξιδεμένες! Φιλάκιααα!
-
-
Ποσο τραγικοτερη μπορει να γινει η τελετη εναρξης των ολυμπιακων οεο????απαισια.
-
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε.
-
καλημερα τζινακιον καλημερα τσουπρες!!!!!
-
-
Καλημέρα Λιλάκι και Καλλιοπάκι.
-
Να δείτε που τα ζώα μου ξέρουν κάποιο μυστικό γι'αυτό κοιμούνται όλα κάτω από την μπουγάδα μου κι εμένα δεν μου το λένε! Λέω να δοκιμάσω κι εγώ να ξαπλώσω κάτω από την μπουγάδα μήπως και το ανακαλύψω! :lol: :lol:
-
τελειο! τζινα
αληθεια ποτε φευγεις?
-
Καλλιόπη μου αύριο θα γίνει η μεταφορά του τσίρκο medrano! χιχιχι Ευτυχώς που έχω ήδη πάει αρκετά πράγματα στο εξοχικό γιατί έχουμε το μικρό αμάξι και δεν θα χωρούσαμε διαφορετικά. Ή που θα ήταν τίγκα γεμισμένο το αμάξι και τα σκυλιά θα είχαν κολλημένες τις μουσούδες τους και τις πατούσες του στο τζάμι σαν χαλκομανία ή που θα τα δέναμε στον προφυλακτήρα και θα έτρεχαν πίσω από το αυτοκίνητο! :lol:
-
Φέτος εδέησε και περιποιήθηκαν την παραλία που πάμε για μπάνιο, έβαλαν περισσότερες ομπρέλες και ντους και το καλό είναι ότι μαζεύεται όλος ο κόσμος από την μία πλευρά της παραλίας και στην άλλη πλευρά που δεν έχει ομπρέλες, δηλαδή ούτε σκιά, είναι τελείως άδεια. Κάναμε αναγνωριστική βόλτα με την αδερφή μου και είναι τέλεια γιατί θα πηγαίνω εκεί φέτος με τα σκυλάκια. Τις προηγούμενες χρονιές χρειαζόταν να περνάω από κόσμο για να πάω στο μέρος της παραλίας που θα ήμουν μόνη μου με τα σκυλιά και ήταν ένα θέμα. Ενώ φέτος δεν θα έρχομαι καθόλου σε επαφή με κόσμο, θα παίρνω μία ομπρέλα μαζί μου για να έχω σκιά και το ωραίο είναι ότι έχει κάτι χτιστά μεγάλα παγκάκια που έχουν μεγάλη σκιά από κάτω και θα παρκάρω εκεί τα σκυλιά, αν θέλουν βέβαια γιατί συνήθως μόλις βγαίνω από τη θάλασσα έρχονται και κάθονται πάνω μου χιχιχι. Τους πήρε και η αδερφή μου πλαστικά κόκαλα που επιπλέουν στο νερό για να παίζουμε μέσα στη θάλασσα, γιατί πέρυσι τα ξέχασα μία μέρα στην παραλία και την άλλη μέρα τα είχαν πάρει!
-
αχ τι ωραια ευχομαι να περασετε τελεια!
ξερω ειναι προβλημα με τα ζωα στη παραλια εγω παντα τα αφηνα εδω ποτε δε πηρα κανενα μαζι γιατι ηξερα τι γινετε (εχουμε πολλους αναποδους εκει)
ελπιζω να εχεις ιντερνετ αν οχι θα τα λεμε ποτε ποτε τηλ!
δε γινετε να παθουμε τζινοστερηση!
-
δλδ μονο εγω και το λιλακι θα μεινουμε on line?
ολες οι αλλες θα φυγετε?
-
Καλλιόπη θα είμαι κι εγώ στην παρέα σας γιατί εκεί θα έχω το ίντερνετ του γείτονα που έχει καλή σύνδεση στον ΟΤΕ και μου έχει δώσει τους κωδικούς. Ετσι κι εδώ θα είμαι και τις σειρές μου θα κατεβάζω, μια χαρά χιχιχι.