-
Γεια σας!
Γοργονίτσα μου, δεν είναι θέμα παραξενιάς το να μη θέλεις ζώα να κολυμπούν γύρω σου. Τα αγαπάω τα ζώα, ιδίως τα σκυλιά, τα χαιδεύω, αλλά δε δέχομαι να κολυμπούν δίπλα μου. Αναστατώνομαι και δεν είμαι η μόνη. ʼρα, καλά κάνει η Τζίνα και το φροντίζει το θέμα αυτό.
Σήμερα κοριτσάρες μου ξύπνησα με φυσιολογική (επιτέλους)! όρεξη. Δεν αδιαθέτησα ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν παραλογίζομαι. Ενάμισυ κιλό πάνω ο απολογισμός και πάλι φτηνά τη γλίτωσα. Αυτή την εβδομάδα θα δείξω μια στοιχειώδη προσοχή, ώστε να έρθω στα ίσια μου.
-
ava μου δε λεω να κολυμπουν γενικα δε θελουν ζωα σε ακτινα 1 χιλιομετρο απο τη θαλασσα δλδ αν το παρεις μαζι το ζωο και να μη μπει στη θαλασσα θα εχεις καυγαδες!
θυμαμαι μια κοπελια που ειχε ενα κανισακι και το εφερε και πηγε και στα βραχια για να μην ενοχλει και της φερανε το λιμενικο
-
Αβα υπάρχουν πολλοί περίεργοι και αγενείς που και εκεί που είμαι μακριά από τους υπόλοιπους είναι ικανοί να έρθουν να μου την πουν. Βέβαια εγώ είμαι προετοιμασμένη και έχω πάντα μαζί μου το ΦΕΚ της κυβερνήσεως με το νόμο περί σκυλιών όπου δεν απαγορεύονται τα σκυλιά στην παραλία κι αν τύχει να μου πουν ότι θα φωνάξουν το λιμενικό τους το κολλάω στη μούρη. Είχε συμβεί να πάμε και τα 4 σκυλιά στην παραλία το πρωί στις 8 με την αδερφή μου όπου είμασταν μόνες μας εντελώς και περνούσαν 2 γκιόσες κι άρχισαν να λένε διάφορα, η αδερφή μου τσαντίστηκε αλλά εγώ ατάραχη τις ρώτησα αν ξέρουν ανάγνωση και τους έδειξα το ΦΕΚ, τους κόπηκε η φόρα, κατάπιαν τη γλώσσα τους και συνέχισαν το δρόμο τους. Τα σκυλιά μου είναι εμβολιασμένα, τρώνε ελεγχόμενο φαγητό, δεν έχουν δερματικές παθήσεις και δεν κατουράνε μέσα στη θάλασσα, κάτι που δεν είμαι σίγουρη για το αν ισχύει και για τους ανθρώπους που κολυμπάνε δίπλα μου, από το να το εξηγώ αυτό όμως σε αυτούς που γκρινιάζουν πάω απόμερα κι αν επιμένουν έχω τη λύση του ΦΕΚ χιχιχιχι.
-
Ε, όχι κι έτσι! Αυτό είναι υπερβολή. Αυτό που εννοούσα είναι ότι επειδή στη θάλασσα έχω τα μάτια και το στόμα μου ανοιχτά, δε θέλω να καταπίνω τρίχες ή ό,τι άλλο κουβαλάει το ζώο. Θα μου πεις και με τους ανθρώπους, που περιμένουν να μπουν στη θάλασσα για να πλυθούν ή που κατουράνε δίπλα σου καλύτερα είναι;
-
Α, ρε, Τζίνα, τα ίδια σκεφτόμαστε, περί τσισακίων εννοώ.. :lol:
Ωραία η λύση του ΦΕΚ, οργανωμένη σε βρίσκω!
-
εμενα αν μου πουν τιποτα για το σκυλο αρχιζα τα γαμ..λικια δεν κολωνω.καποτε και εγω κυκλοφορουσα με το ΦΕΚ ομως στην ελλαδα ολα αυτα τα εχουν χεσμενα.οσο για το τι αφηνουν τα σκυλακια μες τη θαλασσα καλυτερα να σκεφτουμε τι αφηνουν τα παιδακια μες τη θαλασσα οπως τσισακια και κουραδουλες που επιπλεουν.
-
Νέο παραθεριστικό ανακοινωθέν, θα φύγουμε σήμερα το βράδυ τελικά. Χαρές που θα κάνει το λαλάγγι, είχε σκοπό να έρθει να κοιμηθεί σήμερα εδώ χιχιχι.
-
Μπράβο Τζίνα! ʼντε, καλά να περάσετε, όλη η φαμίλια! Τυχερή.. ʼσε το λαλάγγι να λέει, κοίτα να περάσεις εσύ καλά!
-
Ευχαριστώ Αβα, τον πήρα τηλ. κι έρχεται μαλλιά κουβάρια! :lol:
-
αχ τι τραβαει και αυτο το λαλαγκι μια τα καφεδιασματα μια οι εξοχες ολο του το χαλας!
δε πειραζει περνα εσυ καλα και αστον!
-
Καλησπέρα κοπελίτσες μου!!!!!!
Τι κάνετε;
Την κάνετε για τις παραλίες βλέπω!!!!!!!
Καλλιόπη βάλε κ εμένα στην παρέα!!!!!!
-
οκ γιωτακι!
και εσυ μαζι μας να περιμενουμε ποτε θα μαζευτουν οι τυχερες!
-
Εγώ Καλλιόπη μου θα Βαφτίσω το ποτάμι θάλασσα,δε γίνετε αλλιώς να τη βγάλω καθαρή!!!!!
Εσύ πως είσαι;Όλα καλά;
Διάβασα κ για τον μπαμπά σου,υπομονή κούκλα μου!!!!!!
-
Καλημέρα κ από μένα.....Να περάσετε τέλεια όσες φεύγετε......περάστε καλά κ για μας που θα μείνουμε εδώ!!! :((((
εχτές ήμουν ανάσκελα όλη μέρα......από εξάντληση κ βαρεμάρα.....μιλάμε αρχίζω να βαριέμαι δραματικά....κ δεν έχω επιλογές να κάνω κ πολλά!!!!!!υπομονή όμως κ περιμένοντας ένα καλύτερο αύριο....
Τζινάκι η μαμά της Ναταλίας όντως πολύ ζεστός άνθρωπος....την ευχαριστώ πολύ...ίσως έχουμε άλλες ευκαιρίες να κεράσουμε η μια την άλλη!!!!!!!καλά να είμαστε κ όλα γίνονται!!!!!ζηλεύω που θα παραλιάζεσαι!!!!!
-
τζινακο απο που κατεβαζεις ταινιες???