Όλα καλά θα πάνε, βλέπω ότι αγαπάς πολύ τα ζωάκια.
Απλά κρατά λιγάκι μακρυά τα σκυλιά από τις γατες:p.
Printable View
Καλημέρα Σπουργίτι!
Ο σκύλος βγαίνει βόλτα αλλά χθες παρόλο που πήγε τη βόλτα του ήταν ασυνήθιστα ανήσυχος γι' αυτό και μου ενέτεινε το άγχος... Σήμερα είναι λίγο πιο ήρεμος, προς το παρόν τουλάχιστον...
Χαίρομαι που τα περιμένεις κι εσύ, αυτό είναι καλό... Αλλά πες μου αν θέλεις, έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και τα περιμένεις φέτος;
https://www.youtube.com/watch?v=BqhMeC8mpMs παραπολυ ομορφη ιστορια .........
Σας εύχομαι έρωτες και ωραία Χριστούγεννα να περάσετε.
Εγώ από την άλλη θα μιζεριασω, νιώθω πως μοιάζω με τον grinch τον κατεργάρη.
Θα βλέπω ζευγαρακια και χαρούμενους ανθρώπους και θα τους καταριέμαι χαχα:o.
Κυκνάκο ! Καλημέρα!
Πως είσαι σήμερα ? Τι κάνει η αγέλη με τα ζωάκια σου? Για πόσες μέρες θα την έχεις τη σκυλίτσα ?
Καλημέρα σπουργίτι!
Η αγέλη καλά είναι, εγώ δεν είμαι... Έπεσα χθες και χτύπησα το χέρι μου... Πήγα κι έβγαλα ακτινογραφία και το απόγευμα θα πάω στον ορθοπεδικό μου... Μακάρι να μην έγινε σοβαρή ζημιά, πάντως πονάω πολύ...
Την σκυλίτσα δεν την έχω όλη τη μέρα, μόνο για κάποιες ώρες... Θα την έχω και σήμερα για κάνα δίωρο...
γεια φιλαρακια τι νεα ???
Χαχα γιατί δεν ζευγαρώνεις εσύ; σπουργίτι είσαι είπαμε με μια τάση προς καναρινι:p.
Μίζερος και γκρινιάρης έχω γίνει, αντί να χαίρομαι τα Χριστούγεννα μιζεριαζω. Έχεις ένα δίκιο πρέπει να μπω δυναμικά στο 24 , αλλά ας μην κοροιδευομαστε δεν θα μπω δυναμικά :p.
Είναι μια παρηγοριά και το Τζιμ και ότι έκοψα το φαστ φουντ και άρχισα διατροφή.