μηπως τρως τα ιδια?προσπαθησε να αλλαξεις κατι στη διατροφη σου η το χεις κανει κ αυτο?παντως μια χαρα πας συνεχισε λιγο εμεινε!
Printable View
μηπως τρως τα ιδια?προσπαθησε να αλλαξεις κατι στη διατροφη σου η το χεις κανει κ αυτο?παντως μια χαρα πας συνεχισε λιγο εμεινε!
πριν 3 μερες αρχισα να τρωω καπως διαφορετικα πραγματα και πλεον παω 4 φορες την εβδομαδα pilates...μπας και καταφερω κατι καλυτερο...απλα νιςθω σαν ντολμαδακι με αυτα τα κιλα ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και δν μπορω να με σκεφτομαι με μαγιω...
ε ενταξει μην αγχωνεσαι ολες το παθαινουμε αυτο αλλα υπομονη!θα φτασεις στα ιδανικα σου οπου να ναι!
να σαι καλα, μου δινεις κουραγιο!! αντε να δουμε...
Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Καλησπέρα κι από μένα!Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες!Εγώ δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δεν έχασα απολύτως τίποτα...αλλά είμαι στη 3η μέρα περιόδου και ελπίζω να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάτι τηγανιτές πατατούλες που έφαγα τη Κυριακή...:-(
ΣΙΓΟΥΡΑ είναι απο την περίοδο, οι πατάτες αυτο που θα μπορούσαν να σου κανουν ειναι να μην εχανες πολύ θα δεις που οταν τελειωσεις θα κανεις το μπαμ ;)
Απτο στόμα σου και στης ..ζυγαριάς το αυτί καραμέλα μου!Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ τι ψυχή έχουν λίγες πατατούλες!Τουλάχιστον έμεινε μέχρι εκεί η ατασθαλία μου και δε προχώρησα και στο επιδόρπιο..Ελπίζω τη Τρίτη που θα ζυγιστώ στο διαιτολόγο να έχω καλύτερα νέα..δε θα αντέξω να κολλήσω από τώρα..Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Καλησπέρα κι από μένα!Μπράβο σε όλα τα κορίτσια για τις απώλειες!Εγώ δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δεν έχασα απολύτως τίποτα...αλλά είμαι στη 3η μέρα περιόδου και ελπίζω να οφείλεται σε αυτό και όχι σε κάτι τηγανιτές πατατούλες που έφαγα τη Κυριακή...:-(
ΣΙΓΟΥΡΑ είναι απο την περίοδο, οι πατάτες αυτο που θα μπορούσαν να σου κανουν ειναι να μην εχανες πολύ θα δεις που οταν τελειωσεις θα κανεις το μπαμ ;)
Πόσο καιρό κανεις διατροφή?
Ξεκίνησα 28 Απριλίου, σε 10 μέρες δηλαδή κλείνω ακριβώς 2 μήνες.
Ζυγίστηκα και σήμερα δεν άντεχα να περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα και η ζυγαριά έδειξε 84!Ελπίζω να είναι όντως έτσι και να μη μου δείχνει η ζυγαριά μου άλλα αντι άλλων..Εγώ πάντως το τικεράκι μου θα το αλλάξω και το επόμενο ζύγισμα στο διαιτολόγο θα δείξει...Quote:
Quote:
Ζυγίστηκα και σήμερα δεν άντεχα να περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα και η ζυγαριά έδειξε 84!Ελπίζω να είναι όντως έτσι και να μη μου δείχνει η ζυγαριά μου άλλα αντι άλλων..Εγώ πάντως το τικεράκι μου θα το αλλάξω και το επόμενο ζύγισμα στο διαιτολόγο θα δείξει...Quote:
Μπράβο κουκλιτσα, πότε θα πας στον διαιτολόγο?
Εγώ την Παρασκευή
Σ'ευχαριστώ καραμέλα μου!Εγώ μάλλον τη Τρίτη, άντε καλό μας ζύγισμα...:D
Καλημερα! Απο 14/06 σε 21/06Quote:
Originally posted by penelope1985
Aπο 07/06 σε 14/06
απο 58.2 σε 57.3
-900 γρ
Σουπερ!
Καλη συνεχεια!
-700 γρ
απο 57.3 σε 56.6
Καλη συνεχεια!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα...κι εγώ από Δευτέρα σε δευτέρα -1600, ημόυν 73.1 και τώρα 71.5.
Απο 14/6-21/6 απο 79,1 στα 78,1 , δηλαδη -1κιλο! Τελεια!Quote:
Originally posted by brazil
Απο 7/6-14/6 απο 80 στα 79,1, δηλαδη -900γρ. Μια χαρα!
Καλημέρα , αύριο ημερα ζυγισματος επιτέλους δεν εχω χασει πολλα απο οτι καταλαβαινω εχω κολλησει μαλλον οποτε εχω αγωνια να δω αν εκανα κατι. Μπραβο σε ολες γιατι χανετε πολυ καλα!