εγω σήμερα (συνεχίζεται η μετακόμιση και ελπίζω σήμερα να τελειώσουμε) έφαγα 2 μπριζόλες στα κάρβουνα, μια χοιρινή μια μοσχαρίσια. μέτριες σε μέγεθος αλλά δε ζύγισα.
πόσους πόντους έχουν;
Printable View
εγω σήμερα (συνεχίζεται η μετακόμιση και ελπίζω σήμερα να τελειώσουμε) έφαγα 2 μπριζόλες στα κάρβουνα, μια χοιρινή μια μοσχαρίσια. μέτριες σε μέγεθος αλλά δε ζύγισα.
πόσους πόντους έχουν;
28.8.11
Πρωί
1 μπάρα Linessa με ξηρούς καρπούς 3 πόντο
Ενδιάμεσα
1 νεκταρίνι 0
Μεσημέρι
1 μπριζόλα μοσχαρίσια και μια χοιρινή ψημένες στα κάρβουνα χωρίς λάδι βάζω 10
σαλάτα τομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι πιπεριά κάπαρη.
βάζω 4
3 κουταλίτσες σπιτικό παγωτό σοκολάτα
βάζω 2
απόγευμα
1 μπάρα Linessa με ξηρούς καρπούς 3 πόντοι
... συνεχίζεται
δηλαδή μπορείς κάθε βράδυ να τρως μακαρόνια νερόβραστα και οι πόντοι να είναι μόνο 4??Quote:
Originally posted by AMALIA
Το μυστικό όπλο του flexipoints είναι : Ζυμαρικά και πατάτες μέχρι να ικανοποιηθείτε.
Σε κάθε γεύμα διαλέξτε ότι σας αρέσει!
Ζυμαρικά μέχρι να ικανοποιηθείτε = 4 πόντοι
Ζυμαρικά ολικής αλέσεως μέχρι να ικανοποιηθείτε = 3 πόντοι
Πατάτες μέχρι να ικανοποιηθείτε = 2 πόντοι
γμτ και εγω χθες που όλοι έτρωγαν πατατάκια δεν ήξερα και έβαλα μόνο 100 γρ βρασμένα μαυρα μακαρόνια γιατί φοβόμουν το πόσοι πόντοι θα'ναι... θα 'πρεπε να φάω 200γρ που είχα βράσει :(
26.8.11
Πρωί
2 φρυγανιές με μέλι 2 πόντοι από δω και μπρος θα παίρνω ρυζογκοφρέτες και θα τρώω 3
1 ροδάκινο 0
Ενδιάμεσα
1 μπάρα3 πόντοι
1 φρεντο με 1 κουταλιά ζάχαρη2
ΕΡ: κάπου είχα δει ότι δικαιούμαστε 3 κουταλιές ζάχαρης την ημέρα. τις μετράμε σε πόντους ή είναι free?
Μεσημέρι
2 μπιφτέκια μικρά βάζω 6
1 κομμάτι φέτα από σόγια 2
χωριάτικη σαλάτα 2
Απόγευμα
1 ροδάκινο 0
Βράδυ
Καρπούζι 1,5
Τοστ με τυρί light, γαλοπούλα και πιπεριές 4
Σύνολο 22,5/26
Εύα τα μακαρόνια που αναφέρει τα τρως σκέτα, νερόβραστα!
[quote]Originally posted by Μαρία.
athena η μία ρυζογκοφρέτα έχει 1 πόντο, είτε είναι με κανονικό είτε με καστανό ρύζι.
Μάριεεεε ξέχασες να μου απαντήσεις!
Βασιλική μην ξεχνάς και την πιθανότητα να σε δείξει και παραπάνω η ζυγαριά. Να μην απογοητευτείς γι'αυτό η αποζημείωση θα έρθει στο επόμενο ζύγισμα που θα έχεις τελειώσεις και με τις μηνιάτικες "επισκέψεις" σου! :yes:
ναι.... μέχρι τώρα 1 τη μετράω απλα ήθελα να ξέρω!!! σε ευχαριστώ!! Α!! και μια μέρα κατανάλωσα μόνο 12 πόντους απο τους 24.... απλά έτυχε.... πρέπει να χρησιμοποιήσω τους υπόλοιπους κάποια άλλη μέρα ή τα έκανα μαντάρα και φτου κι απτην αρχή;
Quote:
Originally posted by Μαρία.
athena η μία ρυζογκοφρέτα έχει 1 πόντο, είτε είναι με κανονικό είτε με καστανό ρύζι.
Μάριεεεε ξέχασες να μου απαντήσεις!
Βασιλική μην ξεχνάς και την πιθανότητα να σε δείξει και παραπάνω η ζυγαριά. Να μην απογοητευτείς γι'αυτό η αποζημείωση θα έρθει στο επόμενο ζύγισμα που θα έχεις τελειώσεις και με τις μηνιάτικες "επισκέψεις" σου! :yes:
ευχαριστώ!!! μέχρι τώρα κι εγω 1 την μετρούσα, αλλα ήθελα επιβεβαίωση!!!
Μία μέρα κατανάλωσα μόνο 12 απο τους 24 πόντους.... τους υπόλοιπους μπορώ να τους χρησιμοποιήσω χαρισματικά κάποια άλλη μέρα; ή τα έκανα μαντάρα και την αγνοώ παντελώς τη μέρα;
Θα σε στενοχωρήσω Αθηνά, αλλά ναι! τα έκανες μαντάρα! Μπορείς να φυλάξεις στην άκρη 0,5 - 4 πόντους ημερησίως τους οποίους πρέπει να καταναλώσεις ή την επόμενη ή κάποια άλλη μέρα. Φροντίζουμε να τρώμε όλους τους πόντους που μας αναλογούν όχι όμως τους μισούς! Πρέπει το στομάχι να έχει κάτι να ασχολείτε! Ποτέ μην αφεθείς με 12 πόντους την ημέρα, το ελάχιστο που μπορείς να ξεμείνεις είναι 18! :wink1:
ναι το'γραψα και εγω... καλή φάση πάντωςQuote:
Originally posted by Μαρία.
Εύα τα μακαρόνια που αναφέρει τα τρως σκέτα, νερόβραστα!
κανονίζουμε αυριο στις 15.30 μια skype συνάντηση;
Εύα η ώρα είναι λίγο αφύσικη για μένα, είναι λίγο δύσκολη μιας και συνήθως ξαπλώνω να κοιμηθώ, γιατί τα βράδια δεν κοιμάμαι καλά. Και να μην κοιμηθώ εγώ, κοιμάτε ο σύζυγος! :bisou:
και εγω τη διάλλεξα επειδή οι άλλοι κοιμούνται :)
Να ρωτήσω 2 πράγματα
1) Λέει Αρακάς 5ΚΣ ή 150γρ., 2 εννοεί μαγειρεμένο;; μάλλον ωμό και ανάλογα πώς τον μαγειρεύεις προσθέτεις πατάτες, λάδι κτλ κτλ;;
2) υπάρχει κάποιο βιβλίο από amazon ή από ebay που να είναι καλό να έχω που να έχει πληροφορίες χρησιμες που ΔΕΝ υπάρχουν στο ίντερνετ;;
Καλησπέρα σας,
σήμερα ξεκίνησα κι εγω το πρόγραμμα.
Τα μακαρόνια σκέτα με σάλτσα πως να τα μετρήσω; Γιατί στα τρόφιμα λέει με σάλτσα και τυρί=7 πόντοι. Εγω τα έφαγα σκέτα.
Ευχαριστω πολύ!
Καλη επιτυχία σε όλους!
xaraa, σου εύχομαι καλή επιτυχία!
Αν η σάλτσα ντομάτας είναι απλή ντομάτα τριμμένη, δηλαδή χωρίς λάδι, δεν μετράς πόντους γι' αυτήν.
Οπότε υπολογίζεις μόνο τα μακαρόνια, τα οποία σκέτα (νερόβραστα) είναι 4 πόντοι και μπορείς να φας μέχρι να χορτάσεις χωρίς να μετράς γραμμάρια.
Εύα εννοεί νερόβραστο αρακά! Αν ψάχνεις να αγοράσεις βιβλίο με όλο το πρόγραμμα φλέξι, δεν υπάρχει κάτι δυστυχώς. Επιπλέον εγώ που βρήκα το φλέξι του 2003 δεν δίνει επιπλέον πληροφορίες το πακέτο, παρά προτείνει αυτό που σημείωσε ο Μάριος παραπάνω, για όποια συνταγή δεν υπάρχουν πόντοι κάθεσαι και υπολογίζεις τους πόντους για όλα τα υλικά και έπειτα βγάζεις τους πόντους για την μερίδα σου. Λίγο χρονοβόρο, αλλά η διαδικασία -αν έχεις χρόνο- θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Βλέπεις η κάθε νοικοκυρά έχει το δικό της τρόπο στο μαγείρεμα!
Χαράα 4 πόντοι έχουν τα 170 γρ. μακαρόνια με σάλτσα.