Quote:
Originally posted by marikaki
Κοριτσια μου καλησπερα!
Οπως καταλαβαινεται δεν μπηκα τωρα δυο μερες γιατι γινοταν θαυματα και πραγματα γυρω μου...μου λειψατε ομως παρα πολυ!
Το Ναταλακι μας(για οσες δεν την ξερουν απο κοντα ακομα) ειναι ενας χειμαρρος, μια ανοιξη, μια μαγισσουλα... ο πιο συναισθηματικος ανθρωπος που εχω γνωρισει στη ζωη μου..... ειναι ερωτας!!!
Τωρα τι να σας πω? το τι καναν με την Ξενια ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και σοβαρες κοπελες οπως εμεις...( οπως λεγαν κι αυτες, Μαρικακι εσυ εισαι μανα, μην βλεπεις, μην ακους) ενα θα σας πω μονο, με στειλαν και κοιμηθηκα μονη μου στο πανω σπιτι της Ξενιας για να μεινουν μονες στο κατω, ειπαν οτι κοιμηθηκαν, το πιστευετε? εγω οχι...
Λιντα μου συμπασχω μαζι σου κοριτσι μου, σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου... τι να κανουμε? δεν ηξερες οτι την στελνεις στη νουμερο ΕΝΑ σεξουαλα της Ελλαδας?
Μπαρμπουνακι μου γλυκο την Τριτη θα εισαι μια κουκλαρα δηλαδη!!! Μακαρι να ησουνα κι εσυ μαζι μας στην Καλαματα,θα ειχα λιγη συμπαρασταση απο μια μανουλα κι εγω....ευχομαι να τα πουμε συντομα απο κοντα!!!
Κοριτσια του χαμαμ σας συστηνω ανεπιφυλακτα το γιασεμι, εχει υπεροχο αρωμα, χθες που το απλωνε η Ξενια στο σωμα της μαγισσουλας μου....νομιζα πως θα λιποθυμησω απο την μυρωδια του!!!
Σας καληνυχτω ολες και ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ!!!
Πέσμου τι να πω γι' αυτό το μήνυμα?