Εχω να χασω 13 κιλα. Οχι παρα πολλα αλλα αρκετα.Quote:
Originally posted by anna9
κ αν επιτρεπετε εχεις πολλα να χασεις εγω για αρχη εχω κοψει τα γλυκα που ειναι η μεγαλυτερη μου αδυναμια
Printable View
Εχω να χασω 13 κιλα. Οχι παρα πολλα αλλα αρκετα.Quote:
Originally posted by anna9
κ αν επιτρεπετε εχεις πολλα να χασεις εγω για αρχη εχω κοψει τα γλυκα που ειναι η μεγαλυτερη μου αδυναμια
Καλημερα σε ολους. 6η ημερα διαιτας σημερα. Ο λογος που μετραω τις ημερες με τοση πειθαρχια ειναι διοτι εκανα το ιδιο οταν εκοψα το τσιγαρο και κλεινω τωρα 3,5 χρονια χωρις καπνισμα. Το εχω σαν γουρι.
ειναι μια σελιδα στο ινερνετ που λεγεται net-a porter και εχει τελεια συνολακια!!! Μπαινω οποτε μπορω και τα χαζευω. Εννοειται οτι φανταζομαι τον εαυτο μου σε αυτα και παιρνω απιστευτη δυναμη.
Οσο περνανε οι μερες νιωθω και καλυτερα!!! Καλη επιτυχια σε ολες/ολους !!!!
Καλημερα!!
7η ημερα σημερα και συνεχιζω δυναμικα.!!!! Αυτη τη φορα θα τα καταφερουμε!! Το καλοκαιρι θα τους τρελανουμε ολους!!!:starhit:
καλημερα!!!μπραβοο!:thumbup::thumbu p:
αισιοδοξια και likeee λεμε!
καλημερα!!! Χαλαρη ημερα σημερα!! 8η ημερα διαιτας!!! Οσο περνανε οι ημερες ολο και πιο δυνατη νιωθω!!!! Ναι ρε!! Μπορουμε!! Ειναι στο χερι μας!!! Το εχουμε!!!
9η ημερα διαιτας!! Συνεχιζουμε κοριτσια!!Το Πασχα αυτο θα τρελανουμε κοσμο!! Οσο για το καλοκαιρι δεν το συζητω!!! Θα ειναι Super!!!
16η μέρα δίαιτας σήμερα.
3-4 παρασπονδίες σ' αυτό το διάστημα με παραπάνω πόντους (ακολουθώ το σύστημα των Weight Watchers), αλλά παρασπονδίες εν γνώση μου -δείπνο έξω, επέτειος κλπ-, και τελικά πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα παρόλα αυτά, δηλαδή απώλεια 2 κιλών.
Το μότο μου αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο με των ανώνυμων αλκοολικών: Μία μέρα τη φορά, μία μέρα και σήμερα.
Και στην ψυχολογία μου αυτό δουλεύει.
Αλλιώς μου κάθεται να σκέφτομαι "ωχ αμάν, έχω τουλάχιστον δέκα μήνες προσπάθειας μπροστά μου", κι άλλο να λέω "μόνο για σήμερα, μόνο η σημερινή μέρα μετράει".
Σε τελική ανάλυση παιδιά, αυτό ισχύει αν το καλοσκεφτείτε.
Δεν υπάρχει ακριβώς αύριο, δηλαδή δεν το 'χει κανείς μας δεδομένο... Μόνο το σήμερα έχουμε.
Το χτες παλεύω να το αφήσω πίσω και να συμφιλιωθώ μαζί του, το αύριο δεν το 'χω "κλεισμένο", το σήμερα όμως το έχω, είναι εδώ, είμαι εδώ και έτσι το βλέπω.
Αυτά για την ώρα, φιλιά και τις καλησπέρες μου.
Ιφιγένεια
Ιφιγενεια εχεις απολυτο δικιο. Ποσες φορες δεν εγκατελειψα την διαιτα επειδη με επιανε η ανυπομονυσια....Σκεφτομουν ποσο διαστημα πρεπει να κανω διαιτα και τα παρατουσα...Quote:
Originally posted by Ifiyenia
16η μέρα δίαιτας σήμερα.
3-4 παρασπονδίες σ' αυτό το διάστημα με παραπάνω πόντους (ακολουθώ το σύστημα των Weight Watchers), αλλά παρασπονδίες εν γνώση μου -δείπνο έξω, επέτειος κλπ-, και τελικά πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα παρόλα αυτά, δηλαδή απώλεια 2 κιλών.
Το μότο μου αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο με των ανώνυμων αλκοολικών: Μία μέρα τη φορά, μία μέρα και σήμερα.
Και στην ψυχολογία μου αυτό δουλεύει.
Αλλιώς μου κάθεται να σκέφτομαι "ωχ αμάν, έχω τουλάχιστον δέκα μήνες προσπάθειας μπροστά μου", κι άλλο να λέω "μόνο για σήμερα, μόνο η σημερινή μέρα μετράει".
Σε τελική ανάλυση παιδιά, αυτό ισχύει αν το καλοσκεφτείτε.
Δεν υπάρχει ακριβώς αύριο, δηλαδή δεν το 'χει κανείς μας δεδομένο... Μόνο το σήμερα έχουμε.
Το χτες παλεύω να το αφήσω πίσω και να συμφιλιωθώ μαζί του, το αύριο δεν το 'χω "κλεισμένο", το σήμερα όμως το έχω, είναι εδώ, είμαι εδώ και έτσι το βλέπω.
Αυτά για την ώρα, φιλιά και τις καλησπέρες μου.
Ιφιγένεια
Τωρα σκεφτομαι: Ειμαι λεπτη. Αφου κανω αυτο το διαιτολογιο και τρεφομαι σωστα αδυνατισα παει και τελειωσε. Απλα ειναι θεμα χρονου να το δειξει και η ζυγαρια.
10η ημερα διαιτας σημερα. Λιγο ακομα και ε ρε τι εχει να γινει το Πασχα!!!!! Θα τριβουν τα ματια τους κοριτσια!!! :starhit:
Γεια σας σε ολους! Ευτυχως μπηκα παλι σε προγραμμα απο την προηγουμενη εβδομαδα και εχω ηδη δει και λιγα αποτελεσματα οποτε ειμαι χαρουμενη και σας γραφω! Κανω μια πρωτεινικη διαιτα για να σταματησω τον εαυτο μου να τρωει ψωμια και γλυκα. Ειμαι στην 7η μερα σημερα και συνεχιζω.
Τεταρτη 9/2... 76
Εδω και καιρο προσπαθουσα να χασω κιλα μονη μου και εχανα τοσο λιγο!! Και το Σαββατοκυριακο υστερα απο παροτρυνση της αδερφης μου το πηρα αποφαση και επισκεφτηκα εναν διαιτολογο. Μου εδωσε μια διατροφη για μια εβδομαδα και την ακολουθω 3 ημερα σημερα.
Πιστευω οτι ετσι μπορει να ειναι και καλυτερα. Θα δειξει!!
3η ημερα διαιτας σημερα
γεια σας κοπελες (και αγορια?)
τα νεα μου μετα απο τοσους μηνες ειναι οτι καπνιζω (ταρχιζα τοκοβα αλλα αποφασισα να μη πιεστω για τωρα κ να καπνιζω μονο σπιτι που σιγα σιγα θαμαι ολο κ λιγοτερες ωρες)
δεν κανω καμμια διαιτα
κ κανω σχεδον καθημερινη γυμναστικη.
Επισης ειμαι αρρωστη καργα κ με τρελα κ κορδελα (2-3 φορες μεριξε φετος λογω κακης ψυχολογιας)
ελπιζω να ειστε καλα κ μακρυα απο ιωσεις!
Ισως κ ναμαι τυχερη γιατι δεν περασα βαρβατες γριππες αλλα την εβγαζα με δεκατα, εκτος απο τωρα.
Φιλουπες!
αρχιζω να προσεχω τον εαυτο μου περισσοτερο χωρις πιεση,
εχω οργανωσει σπιτικο γυμναστηριο για οταν δεν εχω χρονο για τζιμ
κ θα κυνηγησω κ το διατροφικο διαταραγμενο θεμα ξανα γιατι ανεβηκαν πολυ τα κιλα κ αρχισα να φοβαμαι!
18/2/11
93.1 κιλα
γυμναστικη οχι
δραστηριοτητες: 3 ωρες σιδερο :smilegrin: κι εχω ακομα!
μολις τελειωσε η περιοδος, εξακολουθει η ιωση
~πρωι αργα 3 μπισκοτα, καφε με γαλα
~μεσημερι μακαρονια με κιμα, τριμμενο τυρι, ντοματα με μοτσαρελα, 2 ποτηρια φυσ.χυμο πορτοκαλι, 1 σοκολατακι
~απογευμα καφε με γαλα, 2 μπισκοτα
~βραδυ σουπα μινεστρονε με τυρι τριμμενο
~πιο βραδυ μηλο κομποστα με κανελα ή γιαουρτι με κακαο ή ακτινιδια με μελι ή οτιδηποτε θελησω σε γλυκο
την ζυγαρια την εκρυψα, ποσοτητες με το ματι κ χορταστικες μεριδες.
δεν εχω ορεξη για σαλατικα,
μου ελειψαν τα φρουτακια!
τελευταιο γευμα εως 23:00 κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια IF, αν δεν εχω ξυπνησει παραπανω...
Καλώς τη! Τι κάνεις βρε ψυχή? Όλα καλά?
γεια σου βρε αβα δυναμη! μια χαρα (κ 2 τρομαρες) καλο μου, εσυ? τα γνωστα, σχεδον ενας χρονος παντρεμενη με ο,τι προβληματα-χαρες συνεπαγεται αυτο!
γενικα εχω βρει το δρομο μου, διατροφικα λιγο χαθηκα, αλλα μολις μπηκα εδω εκανα ενα απολογισμο κ συνειδητοποιησα οτι απο το 2006 που ημουν 83 κιλα πριν γνωρισω τον ανδρα μου ολο παχαινω.
Μαλιστα τοτε αρχισα κ για πρωτη φορα να ασχολουμαι με διαιτες κ ζυγαριες! δεν ειχα ξαναζυγιστει. τυχαιο? δε νομιζω!
ετσι τωρα λεω να γινω οπως παλια παλια, λιγο ζαμανφου κ ολα καλα θα πανε (λεμε τωρα).
Εσυ πως πας? ποιος παλικαρος σε εχει τυλιξει τελευταια? (στειλτον απο εδω να τον προειδοποιησω να σε εχει κορονα στο κεφαλι του) χεχε
ή μηπως μου εισαι ελευθερη κι ωραια κ καηκαμε οι παντρεμενες παλι? :bouncy:
τελικα σημεραQuote:
Originally posted by badgirl11
18/2/11
93.1 κιλα
γυμναστικη οχι
δραστηριοτητες: 3 ωρες σιδερο :smilegrin: κι εχω ακομα!
μολις τελειωσε η περιοδος, εξακολουθει η ιωση
~μεσημερι μακαρονια με κιμα, τριμμενο τυρι, ντοματα με μοτσαρελα, 2 ποτηρια φυσ.χυμο πορτοκαλι, 1 σοκολατακι
~απογευμα καφε με γαλα, 2 μπισκοτα
~βραδυ σουπα μινεστρονε με τυρι τριμμενο
~πιο βραδυ μηλο κομποστα με κανελα ή γιαουρτι με κακαο ή ακτινιδια με μελι ή οτιδηποτε θελησω σε γλυκο
την ζυγαρια την εκρυψα, ποσοτητες με το ματι κ χορταστικες μεριδες.
δεν εχω ορεξη για σαλατικα,
μου ελειψαν τα φρουτακια!
τελευταιο γευμα εως 23:00 κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια IF, αν δεν εχω ξυπνησει παραπανω...
~απογευμα καφε με γαλα, ρυζογαλο 1 μπολ
~βραδυ μακαρονια με κιμα, ρυζογαλο 1/2 μπολ
~πιο βραδυ ψαρι παστο, μοτσαρελα με ντοματα
τελευταιο γευμα μεσανυχτα κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια