σισακι προχωρα και μην το σκευτεσαι ΚΑΝ. οση και δουλεια να ειχε , ποση ωρα περνει να στηλει ενα μυνημα? αντε μη τα παρω τωρα :P !!!
και πολυ καλα εκανες! βρες μια ασχολια κατι γιατι οσο καθεσαι μεσα σου στριφογυρναει στο μυαλο
Printable View
σισακι προχωρα και μην το σκευτεσαι ΚΑΝ. οση και δουλεια να ειχε , ποση ωρα περνει να στηλει ενα μυνημα? αντε μη τα παρω τωρα :P !!!
και πολυ καλα εκανες! βρες μια ασχολια κατι γιατι οσο καθεσαι μεσα σου στριφογυρναει στο μυαλο
βρε παιδι μου κραταω λιγο το συναισθημα της αγωνιας και της αναμονης γιατι ειναι γλυκο! πλεον ολα στο χερι τα εχουμε και δεν το ευχαριστιομαστε! αυριο θα το ευχαριστιθεις πιο καλα! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by smart
ΑΠΟΨΕ θελω!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
χαχαχαχαχαχα ενταξει λοιπον! αυριο φωτο! :lol:
θες να μην κλεισω ματι ολη νυχτα?
η να μην μπορω να ησυχασω αυριο μιας κ θα ξυπνησω πρωι πρωι κ τα τρεχω ως το βραδυ?
δλδ περιμενεις να περασω ενα 24 ωρο με την απορια????
αισχος!!! :P
το πιστευεις οτι αν μου ξαναστελνε θα ελεγα ναι? ποσο ελεϊνή μπορει να ειμαι :/
πφφφ............εχει πανσεληνο νομιζω αυριο ή σημερα, γιάυτο ειμαι μαλλον ετσι.
και να δεις που ουτε στη γιορτή μου θα στείλει. κι άλλη φορα που ειμασταν χωρια, δε μου ειχε στειλει για τα γεννεθλια, ουτε για τη γιορτη. κ γω παντα τα θυμομουν.
:thumbup::thumbup: για να μην πω όσα μου περναγαν από το μυαλό όταν διάβαζα πως σου φερόταν....Quote:
οση και δουλεια να ειχε , ποση ωρα περνει να στηλει ενα μυνημα? αντε μη τα παρω τωρα :P !!!
μιτσόοοοοοοοοοοοοο αύριο λεπτομέρειες για το decoupage γιατί τώρα είμαι ΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ (θορυβος αγγελουδακίου πέφτοντας στο πάτωμα από την νύστα:smilegrin: )
Quote:
βρε παιδι μου κραταω λιγο το συναισθημα της αγωνιας και της αναμονης γιατι ειναι γλυκο! πλεον ολα στο χερι τα εχουμε και δεν το ευχαριστιομαστε! αυριο θα το ευχαριστιθεις πιο καλα! :lol: :lol: :lol:Quote:
ΑΠΟΨΕ θελω!!Quote:
η να μην μπορω να ησυχασω αυριο μιας κ θα ξυπνησω πρωι πρωι κ τα τρεχω ως το βραδυ?
pou eisai trelegooo?se exasa re..........!!!!!simera aksiothika na bo sto forum meta ap otosoys mines....ola good?:yes:
κοριτσαρε μου καλως ηρθεςςςςςςς και παλιιιιι! τι κανεις? ρε σε σκευτομουνα πολυ στεναχωρηθηκα που δε βρεθηκαμε, ουτε με σενα αλλα ουτε με την κλικλικω, ημουνα και γω σπιτι συνεχεια ρε με εχει ανει η εγκυμοσυνη Μις Νυστα 2011 και δεν εβγαινα καθολου + κατι ψιλοζαλαδες, αντε ψησου να ερθεις καλοκαιρι αλλιως θα ερθω εγω Αγγλια γιατι εχω να βαφτισω ενα μπουμπουκακι!
πως εισαι εσυ? η απουσια σου ηταν αισθητη! τρελλιαρα μου φιλακια πολλα!!!
χαχαχα καλα τωρα το ειδα αγγελουδακι μου! φαντασου ε? και γω ξερη επεσα χθες με το τηλεφωνο στο χερι εμεινα :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
:thumbup::thumbup: για να μην πω όσα μου περναγαν από το μυαλό όταν διάβαζα πως σου φερόταν....Quote:
οση και δουλεια να ειχε , ποση ωρα περνει να στηλει ενα μυνημα? αντε μη τα παρω τωρα :P !!!
μιτσόοοοοοοοοοοοοο αύριο λεπτομέρειες για το decoupage γιατί τώρα είμαι ΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ (θορυβος αγγελουδακίου πέφτοντας στο πάτωμα από την νύστα:smilegrin: )
Quote:
χαχαχα καλα τωρα το ειδα αγγελουδακι μου! φαντασου ε? και γω ξερη επεσα χθες με το τηλεφωνο στο χερι εμεινα :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
elaaaaa dn pirazeiiiiiiiiiiii pandos mitsokolo exw to minima poy mou les oti eisai me ta test sto xeri........anatrixiastikoooooooooooooooo:yes::yes :
και γω το εχω κρατησει!!!! μα με το που εκανα το τεστ και εδειξε θετικο τσουπ! μυνημα σου! γουρι μου εφερες κοριτσαρε μουυυυυυυυ :bouncy:
περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωω!!!!!!!1Quote:
ΑΠΟΨΕ θελω!!Quote:
ωχ ξεχαστηκα ρε συ... ασε που με επιασε ενας πονος στο στηθος τοσο αποτομος και οξυς που ηταν λες και εφαγα μαχαιρια , και μετα εξαφανιστηκε και εχω ψιλοφρικαρει και μετα επαθα κριση πανικου που ειχα να παθω μηνες! και ειμαι λιγο στεναχωρημενη και φοβισμενη :(
μιτσοκολο μου ηρεμησε!!!κανενας νευροπονος θα ηταν!ηρεμησε κ σκεψου το μπιζελακι σου:thumbup:
mitsokolo, γιατι καθεσαι ετσι?!!! ζημια κανεις..
εγω εχω θεμα με τον αυχένα, δε ξερω τι ακριβως , θυμαμαι μονο οτι εχω 1 παραπανω σπονδηλο. κ γενικά ποναει εύκολα!
ειδικά σε λεοφωρείο πεθαινω,
σημερα πηγαμε εκδρομη, κ πραγματικα φρικη...πονουσε καπου πισω αριστερα στον αυχένα κάτι σαν νευρο, μετα με πονουσε ολο το κεφάλι, τα μάτια κ το αριστερο αυτί. (εφταιγε κ το υψομετρο που ειμασταν).
και το βραδυ τωρα με περασε το κεφάλι, αλλα τεσπα...γενικά κ γω φοβαμαι μην παθω αυχενικό οταν μεγαλωσω (κιάλλο) γιατι ξεκίνησε πριν 3 χρ να μου μουδιάζουν τα χέρια , δλδ τα δαχτυλα.
αλλα νομίζω είναι θεμα αγχους, απλα μου συμβαίνει σε ασχετες στιγμες.
και απ'οτι εμαθα το αυχενικό δεν είναι έτσι, είναι πολυ πιο βαρυ και σε πιάνει σε μεγαλύτερη ηλικία.
πχ στα 49 που είναι ο θειος μου.
πως το ανέλησα παλι ετσι ://
ευτηχως προλαβες και διαβασες το μυνημα μου δε ξερω τι παιχτηκε και σβηστηκε.
ειδες μαλακιες κανω και καθομαι ατσαλα αλλα ξεχνιεμαι καργα γιατι διαβαζω πολλες ωρες και , να τα τωρα.... :(
υπουλος ο αυχενας αστα σισακι σε καταλαβαινω! :(
υγ: παλι δε μπορω να βαλω φωτο, μα ειμαι παιδι τησ τεχνολογιας τωρα εγω μη χε.. ? :lol: