Χριστινάκι μου υπάρχει μια σύγκρουση, που έχει να κάνει μάλλον με τα έντονα συναισθήματα
ανταγωνισμού, που κατά βάθος τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, χωρίς να θέλουμε να το παραδεχτούμε!
Printable View
Έλα μωρέ τώρα. Αφού ξέρει πόσο τον αγαπάμε!
http://www.myemoticons.com/images/lo...2/love-you.gif
[ παρεμπιπτόντως, Μαρκέλα, η Goofy είμαι... :) ]
Πραγματικά αν στη ζωή σου πεις ότι έχεις δει τα πάντα από κακές και παράξενες συμπεριφορές ανθρώπων, είσαι γελασμένος. Καινούριες συμπεριφορές θα σε εκπλήσσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς για άλλη μία φορά ποια είναι η αιτιολογία μερικών συμπεριφορών :p
σκεφτομαι οτι υπαρχουν χρηστες που φορανε με ευκολια την κονκαρδα του καπιταλισμου, καθως ο μπουκιστιανος Τζο συνεχιζει το θεαρεστο εργο του. oh wait δε κυβερνα ο Jeffrey Naive πλεον ? δε πειραζει, οποιος και να κυβερνησει ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε.
σκέφτομαι ότι η ζωή είναι ωραία :)
Σκέφτομαι ότι βρήκα επιτέλους ένα φιλοσοφικό ρεύμα που να με εκφράζει απόλυτα και το οποίο αποτυπώνεται μέσα από ένα θεατρικό είδος, γνωστό ως θέατρο του παραλόγου. Νόμιζα ότι πάνω στους υπαρξιακούς προβληματισμούς που θίγει είχα κάνει μόνο εγώ σκέψεις, αλλά τελικά δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει περάσει και από το μυαλό κάποιου άλλου. Να μην παραλείψω να αγοράσω αμέσως το Ρινόκερο του Ιονέσκο.
Καλημερα σε ολους, φντ ωραια μερα εξω ελπιζω να μπορεσουμε να την απολαυσουμε ολοι :)
σκεφτομαι και τη πρεμουρα μογγολιων παλι, μεστο μογγολοκοσμο σας, γιου φακινγκ μογγολοϊντς! που για να χαρουν πρεπει να καταντησουν καρκινο πανω στον αλλον. και που χωρις να ειναι σκλαβοι να κυνηγουν κατι δε μπορουν να βρουν το νοημα στη ζωη. για ολα φταινε οι ριμαδιασμενοι οι εξωγηινοι που εξελιξαν τους πιθηκους αυξανωντας τους τη νοημοσυνη και χρησιμοποιωντας τους για σκλαβους μεχρι να εξορυξουν πολυτιμη ενεργεια που βρισκοταν στη γη και να φυγουν για τον πλανητη τους. ετσι σας εμεινε το κουσουρι πουστανθρωποι και τωρα σκλαβωθηκατε με χαρτακια που ονομαζετε λεφτα. γι'αυτο κανετε τα παντα γι'αυτα, και χαραμιζετε μια ζωη κυνηγωντας τα. δυστυχως δε προκειται να σας τη χαρισω ομως, κανω παντα αυτο που θελω, κι εδω περα ηρθα για να διασκεδασω και να περασω καλα!
Είναι βρισιά να υποθέσω το mongoloid? Και πουστάνθρωποι μαζί, ουάου, όσο πας και βελτιώνεσαι. Προς το χειρότερο. Τα χαρτιά σου φταίνε τρομάρα σου, δεν κοιτάς να πας λίγο το μυαλό σου μπροστά.
Δε μας πειράζουν τα αναπηρικά καροτσάκια. Αντίθετα, οι φασίστες μας αναγουλιάζουν τα εντόσθια. Γκέγκε? Αμ τόσο ξύρισμα, δε θα σου έμενε και κάνα ίχνος?
δεν ειμαι φασιστας καρδουλα μου, ειμαι κατι παραπανω. :)
Γενικά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Σιγά και μας έσκιαξες. Καρδούλα μου? Μπλιαξ.
κρατα τα και τα κερασια να φτιαξεις κερασοπιτα. κρατα τα και τα καλαθια για το πασχα, θα βαλεις καν'αυγο μεσα βαμμενο.
τα πραματα σοβαρευουν και δεςν μπορω να το συνηδητοποιησω...
τι θα κανω? πως θα ξυπνησω?
τα πραματα ειναι σκατα γυρω μου κι εγω τρεις λαλουν και δυο χορευουν!
:(
http://al_pacino_13_39.jpg
τον αόρατο άντρα, λολ
τον Αλ Πουτσινο εβαλες αλλα δε το δωσες καλα το λινκι και γιαυτο βγηκε αορατος.
Αναρωτιέμαι αν η έλλειψη εμπειριών είναι υπεύθυνη που έχω γίνει λίγο απαθής.
Όταν στην ψυχή υπάρχει θυμός που δεν έχει τρόπο να εκτονωθεί και να προκαλέσει μια ουσιαστική αλλαγή ικανή να αλλάξει τα δεδομένα,
μετατρέπεται γρήγορα σε απάθεια.
Απάθεια εννοώ να μη σε συγκινεί τίποτα, να βαριέσαι τα πάντα γιατί τα θεωρείς ανούσια (πχ να βαριέσαι να μιλήσεις ή να μην ευχαριστιέσαι τη συζήτηση), να μη σε αγγίζει τίποτα συναισθηματικά, να ζεις την καθημερινότητά σου μηχανιστικά χωρίς να απολαμβάνεις το παραμικρό, να απαξιώνεις τις χαρές της ζωής ξέροντας ότι έχουν περιορισμένη διάρκεια και αφήνουν πόνο φεύγοντας κλπ. Εσύ το αποδίδεις σε συσσωρευμένο θυμό όλο αυτό ή εμπειρική ατροφία;
Σε συσσωρευμένο θυμό που δεν έχει εκτονωθεί σίγουρα για συνθήκες που δεν μπορείς ν' αλλάξεις ακόμα.
Αν "εμπειρική ατροφία" εννοείς αδυναμία να έχεις εμπειρίες, όχι δεν το πιστεύω με τίποτα.
Είναι θέμα χρόνου, απλά στα 20 -έτσι είναι φυσιολογικό- είσαι ανυπόμονος
και κάποιες απογοητεύσεις φαίνονται βουνό.
Κι ακόμα, το να επιλέγεις να είσαι μόνος σου ακόμα και για μεγάλα διαστήματα, γιατί είσαι επιλεκτικός
ή επειδή δε θέλεις να κάνεις τον καραγκιόζη για να γίνεσαι το επίκεντρο,
ή επειδή δε θέλεις να επαναλαμβάνεσαι,
πληρώνεται.
Καλημερα παιδακια :)
Γιατι τοσος θυμος? Προσπαθησε να τον ελεγξεις πριν σε καταστρεψει :)
Να καθιερωθούν τα Σαββατοκύριακα "Ημέρες ανάπαυσης από τη βλακεία". Πόσο μπορεί ν' αντέξει ένας άνθρωπος όταν δουλεύει υπερωριακά? Στο τέλος θα καταρρεύσει από υπερκόπωση.
Γουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!
Να τος ο πρώτος! Σε λίγο θα έρθει όλο το κοπάδι... :)
σκεφτομαι οτι ειναι ενα υπεροχο πραγματικα σαββατοκυριακο και καλοπερναμε! τα λεμε αργοτερα, καλα να περνατε επισης ολοι και προσοχη στα ανουσια που κλεβουν το χρονο σας.
.. παλαιότερα και με το παραμικρό ήμουν κι εγώ ένα παρεξηγησιάρικο πλάσμα! Σήμερα έχω φτάσει
στο σημείο να τσαντιστώ με κάποιον μόνο αν καταλάβω, ακόμα κι απ' αυτά που γράφει ότι είναι
κακοπροαίρετος. Διαφορετικά, ειλικρινά ό,τι και να μου λένε πλέον το απολαμβάνω!
Εννοείται αυτοί που το επιτρέπουμε! Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!