αληθεια ava με το παρεακι δε παιζει ανανεωση?
Printable View
αληθεια ava με το παρεακι δε παιζει ανανεωση?
Όχι, ό,τι είχαμε πάει πια, πέθανε και για τους δύο. Το συζητήσαμε διεξοδικά και καταλήξαμε ότι αγαπιόμαστε σαν άνθρωποι και μόνο. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ πλέον να τον δω ανανεωτικά.. Και, για μεγάλη μου χαρά, ούτε κι εκείνος. Και μάλιστα μου το είπε πρώτος! Είπε ότι αν είμαστε καιρό ζευγάρι, τότε θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά με τόσο λίγο, δεν έγινε και τίποτα.. Πάμε γι' άλλα, αλλά πού είναι; Δεν τα βλέπω και ανησυχώ..
θα ερθουν και τα αλλα μην ανησυχεις καθολου!
Το εύχομαι ολόψυχα, αλλά είμαι και άτυχη.. Ήταν να μου γνωρίσουν ένα παιδί στις διακοπές. Αλλά δυστυχώς μόλις μπλέχτηκε με μία αλλοδαπή. Τόση γκαντεμιά πια;
Κάθε φορά που λείπω όλο στα πικάντικα πάτε....
μη λέτε για ανανεώσεις γιατί έτσι όπως είμαι έχω ξεχάσει το άθλημα!!!!!!
Ava k Break τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις!!!!
Εγώ σήμερα μπήκα στα αλεσμένα.....κ έχω σκάσει....καλά την παραδειγματική δίαιτα που δίνει ο γιατρός δεν παίζει να μπορεί να την κάνει άνθρωπος!!!!όλη την ώρα πρέπει να τρώς!!!!!
αχ πότε θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου????πραγματικά βαρέθηκα!!!!!
Σιγά σιγά, ʼντα! Έκανες χειρουργείο και μάλιστα βαρβάτο. Τι θέλεις, δηλαδή, να γίνεις καλά από τη μια μέρα στην άλλη και να τρως μπριζόλες; Μια χαρά είναι τα αλεσμένα. Για δοκίμασε πουρέ, να δεις τι ωραίος που είναι! Λιώσε και κανένα ροδάκινο, να δεις τι ωραία φρουτόκρεμα!
βρε αντα σιγα σιγα και εγω ενιωθα χαλια σχεδον ολο το μηνα οσο για το αθλημα εμενα κομη με δυσκολευει!
ο πουρες ηταν η αγαπη μου στα αλεσμενα και μπανανα λιωμενη στο γιαουρτι!
Βρε αθεόφοβες πότε γράψατε δύο σελίδες, ούτε να ετοιμαστεί κανείς δεν μπορεί!!
Εντάξει Λιλάκι, τα λέμε τον Οκτώβριο! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
θα προτεινω στη Ναταλια να απαγορευσει συζητησεις με το παρακατω περιεχομενο
λεφτα
σεξ
διακοπες
κυρια κυρια εγω δεν εγραφα οι αλλες το κανανε!
Εύγε Καλλιόπη παιδί μου.
τι ωρα φευγεις?
Σπιούνα!Quote:
Originally posted by mermaid
Γλειφτράκι! :spin:
ειναι πολλα τα λεφτα ava!Quote:
Originally posted by Ava
Σπιούνα!Quote:
Originally posted by mermaid
Γλειφτράκι! :spin:
Έφαγα και τη μακαρονάδα μου, για να μη ξύνομαι έξω για φαγητό. Κανονίσαμε να βγούμε για ποτάκι, αλλά ξαφνικά άρχισα να έχω "περίεργες" φαντασιώσεις και ανόητα ερωτηματικά. Για παράδειγμα, είναι ανάγκη να είναι μοχιτάκι; Χάθηκε ο κόσμος να είναι τσιπουράκι, που έχει και μεζέ; Μετά κι από αυτό είπα μέσα μου, Ava, παιδί μου, φάε το φαί σου και βγάλε το σκασμό! Έτσι και έκανα. Χόρτασα, αλλά χωρίς να σκάσω και σταμάτησα να ονειρεύομαι τσίπουρα και μεζέδες βραδυάτικα. :bisou: