Kαλημέρα από εμένα και από το ίντερνετ του γείτονα χιχιχι. Καφεδιάζομαι στον κήπο της Εδέμ χιχιχι. Γιωτάκι καλό δρόμο να έχεις. Καλή Κυριακή σε όλες μας.
Printable View
Kαλημέρα από εμένα και από το ίντερνετ του γείτονα χιχιχι. Καφεδιάζομαι στον κήπο της Εδέμ χιχιχι. Γιωτάκι καλό δρόμο να έχεις. Καλή Κυριακή σε όλες μας.
Καλημερούδια!!!!!!!τι κάνετε????μοναξιές βλέπω πλέον!!!!!
αχ πως περιμένω το επόμενο καλοκαίρι αχ!!!!!!!!!!!!
άσχετο αλλά ήπια τσάι Nestea ροδάκινο με stevia κ μου έκατσε πολύ καλά....κ το πίνω κ γρήγορα!!!!!
γιουχου!!!!εμενα οπως καλα θα καταλαβατε με πηρε ο υπνος αγκαλια με το κινητο ΠΑΛΙ.ναταλακι γλυκο ολα θα πανε καλα!!!!καλο θα ηταν να περασεις και μια βολτα και απο τον αγιο σαββα που εχουν ισως το καλυτερο ογκολογικο τμημα στην ελλαδα.ειναι εξειδικευμενο αντι-κοστικο νοσοκομειο.
τζινακο τα σκυλακια εχουν πεσει τ'ανασκελο στον ηλιο???
καλλιοπακι το εχουμε ριξει στις δουλειες να υποθεσω???
γιωτακι καλα να περασεις στο σπιτακι σου εστω και για λιγες ωρες.
η αντα φανταζομαι θα ξεκουραζεται με τετοια ζεστη που κανει.
σοκολατιτσα ουουου ετοιμαζεις βαλιτσα???
διακοποκοριτσα καλα να περνατε!!!
η γλαυκη αυριο βγαινει???
Lila έχω εξαντληθεί από την πολύ ξεκούραση!!!!!δεν θέλω άλλη ξεκούραση!!!!
εσύ τι κάνεις???γιατί δεν πας για μπάνιο???
αντα κανουμε δουλειες γιατι θα ερθουν σε κανενα 20ημερο ο θειος μου με την ξαδερφη μου και τον ανηψιο μου και πρεπει να κανουμε πολλα ακομα.ασε που περιμενω και περιοδο και αν παω για μπανιο μετα θα βελαζω απο τον πονο.
η εξαντληση ειναι λογικη.εγω δεν μπορουσα να παω ουτε μεχρι την τουαλετα τον πρωτο μηνα.
Καλέ σε 20 μέρες θα έρθουν κ ξεκινάτε από τώρα?????
Δεν είμαι σε κατάσταση να μην μπορώ να πηγαίνω τουαλέτα αλλά δεν είμαι για πολλά πολλά έξω κ βαριέμαι.....είναι που σιγά σιγά φεύγουν όλοι για διακοπές!!!!γενικά πέφτει λίγο η ψυχολογία....ίσως είμαι κ λίγο περισσότερο παραπονιάρα απ'ότι πρέπει...αλλά έτσι νιώθω!!!!
έχει ωραία θάλασσα εκεί που είσαι???
ολος ο νομος ηλειας εχει καταπληκτικες θαλασσες.οι 20 μερες δεν μας φτανουν.θα φρεσκαρουμε και τους τοιχους λιγακι εχουμε τρεξιματα.πρεπει και να ειναι και ολα ετοιμα για τη βαπτιση πριν ερθουν.εμενα δεν με νοιαζει που ολοι πανε διακοπες μιας και δεν μου αρεσει ουτε το καλοκαιρι ουτε οι καλοκαιρινες διακοπες.
Σοβαρά μιλάς????εγώ λατρεύω το καλοκαίρι κ τις καλοκαιρινές διακοπές!!!!αυτό που σιχαίνομαι είναι η ζέστη.....
α έχετε πολλές δουλειές....ξέχασα ότι έχετε τα βαφτίσια!!!!
φόρεμα βρήκες τελικά???
αυτο που βρηκα ειναι πολυ ακριβο οποτε δεν το πηρα οταν ανεβω πατρα φανταζομαι κατι θα βρω
Το είχα διαβάσει για το ακριβό....εννοούσα αν βρήκες άλλο!!!!
Γεια σας, κοριτσάρες μου!
Βαμπιράκι, how are you doooin; Το πόσο χάρηκα που τα νέα σου είναι καλά! Έτσι, κοριτσάκι μου, να κρατάς τα θετικά της υπόθεσης, να γελάς και να το διασκεδάζεις όσο πιο πολύ μπορείς!
Τζίιιναα, τις ευχαριστίες μου στο γείτονα, που χάρη σε αυτόν δε σε χάσαμε από την παρέα μας!
Στα νέα μου τώρα. Όποιος τις νύχτες περπατεί, λάσπες και μερντ πατεί, μόνο αυτό σας λέω! Βγήκαμε χθες με το παρεάκι και ανέλαβα ρόλο ειρηνοποιού. Είχε παρεξηγηθεί με ένα παιδικό του φίλο, για βλακώδεις λόγους και βρεθήκαμε όλοι στο ίδιο μπαρ. Ο ένας πάνω, ο άλλος κάτω και δεν ανταλλάσσανε λέξη. Είπα ψέμματα ότι πάω στην τουαλέτα και πήγα και βρήκα έναν τρίτο φίλο, τον ιδιοκτήτη του μπαρ. Τι θα γίνει με αυτούς, τον ρώτησα. Κάνε υπομονή, κάτσε και περίμενε και θα τα βρουν μόνοι τους. Σιγά σιγά. Όσο περίμενα και συνεννοούμουν κρυφά και καταχθόνια, εννοείται ότι κατέβασα τα μοχιτάκια μου. Κάποια στιγμή επιτέλους τα βρήκανε και απομακρύνθηκα διακριτικά από το τραπέζι, να τους αφήσω να μιλήσουνε. Στο τέλος αγκαλιαστήκανε, φιληθήκανε και τότε γύρισα στην παρέα τους. Τότε λέει ο φίλος, εγώ φεύγω τώρα, πάω μια βόλτα στα κορίτσια. Γιατί δεν πας κι εσύ, ρώτησα το παρεάκι. Αν θέλεις πάμε όλοι μαζί. Είδα ότι ο φίλος με κοίταξε περίεργα, αλλά το αγνόησα. Μετά, αφού έφυγε, το παρεάκι μου εξήγησε ότι τα κορίτσια είναι μπαρ με κονσομασιόν. Ιιιιι, που λέει και η Ζουμπουλία.. Είπα εγώ ότι θα πάω εκεί; Δε γίνεται, εδώ με ξέρουν όλοι, θα ξεφτιλιστώ. Τι δουλειά έχω σε μπαρ με γυναίκες; Για να μη σας τα πολυλογώ, πήγαμε με το παρεάκι σε ένα χωριό, που δε με ξέρει κανείς, σε κάτι χειρότερο: Στριπτητζάδικο παρακαλώ! Ήπιαμε μισό ποτό, γιατί το πρόγραμμα είχε τελειώσει, αλλά το τι είδαν τα ματάκια μου στο ημίφως! Πάνω χέρι, κάτω χέρι, τίνος είν το παραπάνω! Γύρισα σπίτι ξημερώματα.. Το έζησα κι αυτό! Κακόφημα μπαρ και έτσι, μέσα στα σκοτάδια και στα πανάλαφρα ντυμένα κορίτσια. Κορίτσια, που με κοιτούσαν με μίσος, γιατί ήθελαν να πλησιάσουν το παρεάκι και η παρουσία μου τις εμπόδιζε. Κάποια στιγμή ρώτησα το παρεάκι, να κεράσω προσωπικό χορό ή όπως αλλιώς το λένε; Θέλεις μία γυναικάρα στα πόδια σου; Αν το θέλεις, θα κοιτάω από την άλλη, στο υπόσχομαι. Αρνήθηκε το παρεάκι και σηκωθήκαμε και γυρίσαμε σπίτια μας. Αυτά.
Τώρα μαγειρεύω υγιεινό φαγητό, με μπόλικο στιμμένο λεμόνι, να πάρω τις βιταμίνες μου και να διώξω από τον οργανισμό μου τα χθεσινά ποτά. Αυτά από την ξενύχτισα φιλενάδα σας!
Ava μια χαρά βλέπω πέρασες!!!!!αν κ έχω πάει σχεδόν παντού σε στριπτιτζάδικο με γυναίκες δεν έτυχε να πάω!!!!έχω πάει όμως σε αντρικό.....εκεί να δεις τι βλέπουν τα μάτια σου....οι γυναίκες κάνουν χειρότερα από τους άντρες!!!!
να σε ρωτήσω εσύ δαχτυλίδι έχεις κάνει????μπορείς κ πίνεις ποτά κανονικά????
HALLO MY LOVES!! Λιλακι θα παω και στον Αγιο Σαββα!! Ευχαριστω πολυ για την πληροφορεια!!! Αθηνα δεν ειναι??
Γιωτακι σε ευχαριστω πολυ! Και εσενα Τζινεσιον και γοργονα και κοριτσακι μου μου και ολες σας!!!!
Το ειπα και σε μια φιλη μου σημερα, η μια εκ των 4 που θα το πω συνολικα και σε εσας εννοειτε...
Εμεινε, το πηρε ψυχραιμα και μου ελεγε θετικη ενεργεια κτλ κτλ... Δεν κλαψαμε ευτυχως!!
Καλα! Ειχε να με δει 4 μηνες σχεδον και ΕΜΕΙΝΕ!!! Μου ελεγε μοντελο οτι εγινα και δεν το πιστευει και χαρηκε τοοοοοοοσοοοο πολυ!!!!!!
:)
Γυρισα 7 η ωρα το πρωι, περασαμε πολυ ωραια, φορουσα τον φιογκο μου και οι μισοι με φωναζαν μινι μαους οι αλλοι μπακς μπανι και οτι ειμαι κουνελακι!! χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ρε παιδια καμια σχεση στο θεμα πεσιματος πραγματικα! Αφου και η κολλητη μου που το συχητουσαμε μου λεει καλα αποψε ολοι πανω σου ειναι δεν υπαρχει!!! :spin:
Σημερα εχει παλι εξοδο, δεν προκειτε να μεινω εγω μεσα αλλη μερα!!
Θα παρω και ενα κολιεδακι με το Μπαμπι το ελαφακι τεεεεελεεεειιιιιο!!!!!!!!!!!
Τζινα εδειξα στην κολλητη το βραχιολακι σου, ειδικα το φυλακτο που μου εφτιαξες και καταχαρηκε! Συγκηνηθηκε πολυ! Μου εφεραν και αλλα δωρα σημερα απο Καλυμνο!! Εχω γεμισει δωρακια!!! χιχιχιιχιχιχ
Κατα τα αλλα ζεσταινομαι, αλλα περναω υπεροχα! Θα φαω και το μπιφτεκακι μου τωρα και θα ειμαι κομπλε!!!
Ναι, ʼντα μου, δαχτυλίδι. Τα κορίτσια εδώ με αποκαλούν άρχοντα των δαχτυλιδιών, γιατί απορούν πόσο μπορώ να φάω, όταν με πιάνει η κρίση υπερφαγίας. Όσο για το ποτό, θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει το γιατρό μου αν επιτρέπεται. Μου είχε απαντήσει, ναι, αλλά με έναν όρο. Να πίνεις στην υγειά μου!
Μπράβο ρε Ναταλάκι...τέτοια νέα θέλω να ακούω!!!!!βγες να διασκεδάσεις να απολαύσεις τη ζωή σου...είσαι κ σε πολύ όμορφο μέρος!!!!!κάνε κ κάνα μπανάκι να μαυρίσεις ντε!!!!!
ο Αγ.Σάββας είναι κοντά σχετικά στο Ιπποκ.....δίπλα στα κεντρικά της αστυνομίας!!!!