Ξένια μετά από τέτοια ντοκουμέντα και τέτοιες εξομολογήσεις από σένα, δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω.
Έχεις δίκιο, πάω πάσο.
Εσύ στην τελική την είχες στο κρεβάτι σου ενώ εγώ τι? ΤΙΠΟΤΑ.
Printable View
Ξένια μετά από τέτοια ντοκουμέντα και τέτοιες εξομολογήσεις από σένα, δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω.
Έχεις δίκιο, πάω πάσο.
Εσύ στην τελική την είχες στο κρεβάτι σου ενώ εγώ τι? ΤΙΠΟΤΑ.
Καλημέρα κορίτσια.....
Τώρα γεμίζω την μπανιέρα και βουτάω και το κεφάλι μου μέσα....
Καλημέρα κι από εμένα που είστε καλέ όλες??????
καλημερα κοριτσια
ενα γρηγορο καλημερα γιατι αν θελω αδεια, πρεπει να δουλεψω (οχι τον κοσμο που λεει και ο αντρας μου) αλλά πραγματικα να δουλεψω και εχω πολλα. εχω και σπαστο ωραριο σημερα γιατι κανονισα κομμωτηριο για τις 12......ευτυχως που δε μου λενε τιποτε.....
ειμαι λιγο κρυωμενη. πρεπει να την αρπαξα με την παγωνια. δεν κοιταξα θερμοκρασιες και ψιλοπαγωσα. σαββατο ειχαμε μειον κατι, εχθες επισης, σημερα δεν παραπονιεμαι. με 3,5 εφυγα απο το σπιτι και κουκουλωθηκα κιολας. οχι σαν εχθες με το λεπτο σακακι....
Λιγο συναχακι εχω και πονολαιμο. εχθες το βραδυ ενιωθα χαλια αλλά μπορει αν ηταν και απο την κουραση
καλε τι θα γινει? θα βρεθουμε αυριο? ναταλια εσενα ρωταω γιατι ουτε βασια, ουτε πεννυ βλεπω να μπαινουν. τη βασια βολευει, εμενα βολευει, απο εσενα και την πεννυ εξαρταται. οχι ομως απογευμα γιατι πρεπει να βγω για δωρο μετα του συζυγου που δουλευει πρωινος αυριο. μας προεκυψε ενας αραβωνας για την κυριακη και θα παμε για χρυσαφικο. δεν διαλεγω μονη μου να μη γκρινιαζει μετα. ας δει να καταλαβει τιμες. αν και μαλλον ξερει γιατι ενα δαχτυλιδακι το χρονο ολο και μου το παιρνει-δεν εχω παραπονο...
κοριτσια παω...φιλακια σε ολες
Καλημέρα,Μπαρμπούνι μου!Χθες βράδυ που το συζητούσαμε με τη σύζυγο,λέγαμε για απόγευμα.
Για πες πιο συγκεκριμένα τι ώρες εννοείς να το κανονίσουμε άμα είναι...Η Βάσια θα μπορεί όμως απόγευμα;
Θα έχουμε και το νεκταρίνι μας,ελπίζω,αυτή τη φορά!Κάνε μια πρόταση πιο συγκεκριμένη,να οργανωνόμαστε...
εγω κατα τις 7 πρεπει να ειμαι πισω να συμμαζεψω και τα παιδια....αρα κατα τις 6 να φυγω. θα βολεψει? νομιζω και η βασια δεν θα θελει αργα γιατι ερχεται το βασουλινι απογευμα δηλ περιπου 6....
τι λετε? εχουμε τηλ απο το νεκταρινι?
Κοριτσάκια καλημέρα ξανά κι απο εμένα,
κυττώντας πίσω στο χρόνο διαπιστώνω ότι φέτος είναι η μοναδική χρονια που τα Χριστούγεννα με βρίσκουν ισοροπημένη πιο αδύνατη πιο χαρούμενη πιο δυνατή (πάντα τέτοιες μέρες ΄σε όποια φάση κιλών και αν βρισκόμουν έπαιρνα 4-5 κιλάκια πάντα προ γιορτών...φέτος έχω χάσει γύρω στα 8 κιλάκια και συνεχίζω..
κάθε μέρα μιλώντας μαζί σας παίρνω δύναμη και συνεχίζω τώρα ξέρω ότι μπορώ...
κρίμα που μένω πειραιά κι έχετε συνάντηση αύριο Θεσσαλονίκη, έχουν κλείσει και τα ΤΕΜΠΗ..
any way κορίτσια επειδή αύριο δεν θα δουλεύω θέλω να ευχηθώ σε ολες τις αγαπημένες μου φιλενάδες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
να περάσετε όλες πολύ καλά όπου κι ανα πάτε σας αγαπάω όλες
πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα φιλιά ΑΝΝΑ
Καλημέρα,Χριστουγεννοτρελ� �μένες,που όλες τρέχετε και δε φτάνετε!
Δηλαδή εμείς τώρα σε τρεις μέρες έχουμε Χριστούγεννα;Απίστευτο μου φαίνεται!
Θα μείνετε σπιτάκια σας ή θα πάτε κανένα ταξιδάκι;Τι λέει το πρόγραμμα για φέτος;
Εγώ θα πάω στο πατρικό μου...Θα μαζευτούμε σχεδόν όλοι,οι εντός Ελλάδος τουλάχιστον.
Να είμαστε υγιείς κι αγαπημένοι κι ας είμαστε μακριά ακόμα κι αυτές τις μέρες,τι να κάνουμε;
Μη μου πάθετε υπερκόπωση οι πολυάσχολες μανούλες κι έχετε μετά νεύρα από την εξάντληση!
Τα παιδάκια δίνουν σημασία στο χαμόγελο κι οι καλοί σας επίσης!Δικός μας καταναγκασμός
είναι η τελειομανία...Και επίσης να αναθέτουμε και στους άλλους δουλίτσες.Μην είμαστε
συγκεντρωτικές πολύ!Ώστε να συμμετέχουν όλοι και να έχουμε μετά ποιοτικό χρόνο μαζί!
Κι αφού έδωσα τις συστάσεις μου,να πάω κι εγώ τώρα να κάνω τις δουλίτσες μου σιγά σιγά
γιατί αν έχουμε και συνάντηση αύριο,με βλέπω να Βεγγίζω...Φιλάκια σε όλες,μία μία αγαπημένες μου!
Μακάρι να έμπαιναν για ένα φιλί και μια ευχή όλα μας τα κοριτσάκια σήμερα-αύριο...Μακάρι!
Έλα,να μπαίνουμε λίγο στο κλίμα--->Perry Como - It's Beginning to Look Like Christmas - 1958
Αννεζινάκι καλές γιορτές σου εύχομαι και μια ευτυχισμένη χρονιά καλύτερη και από αυτήν που πέρασες!
Και μένα αύριο είναι η τελευταία μέρα στο γραφείο και είμαι πάρα πολύ καλά, νιώθω υπέροχα αυτές τις μέρες!
Καλημέρα,αγάπη!Μου είσαι καλά;
--->The Christmas Song - Nat King Cole
καλημερα σε όλες σας είμαι καινουργιο μέλος , να ρωτήσω το reductil τί είναι το έχουν στα φαρμακέια ? αλήθεια κόβει την όρεξη ? έχω μπολικη τον τελευταίο καιρό ..
Καλημέρα,ΑΝDIE!Kαλώς σε βρίσκουμε!
Σου παραθέτω κάποιες πληροφορίες για το reductil.
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας έχει τη δική του εμπειρία
και δε μπορούμε να καταλήξουμε πόσο πραγματικά βοηθά.
Πάντως το ότι σου κόβει κάπως την όρεξη,σου την κόβει.
Χρειάζεται να προηγηθούν κάποιες ιατρικές εξετάσεις
(αιματολογικές,ουρολογικές ,καρδιογράφημα,μέτρηση πίεσης...)
γιατί έχει παρενέργειες και σε κάποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται
η χρήση του.Θα πας σε κάποιον παθολόγο ή ενδοκρινολόγο
να σου γράψει τις εξετάσεις και στη συνέχεια-αν όλα πάνε καλά-
και το φάρμακο,που χορηγείται με ιατρική συνταγή.Βέβαια,αν αντιμετωπίζεις
μικρό πρόβλημα βάρους,δε νομίζω να σου το χορηγήσει ο γιατρός...
Ελπίζω να σε κάλυψα...Για ό,τι άλλο χρειαστείς και μπορούμε,εδώ είμαστε...
"Το Reductil (σιμπουτραμίνη), είναι ανορεξιογόνο με δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά διαφορετικό από τις αμφεταμίνες.
Αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης στον εγκέφαλο μειώνοντας την όρεξη κατά 30% και αυξάνοντας το αίσθημα κορεσμού.
Όταν συνδυαστεί με κάποια ήπια δίαιτα και ελαφρά άσκηση, πετυχαίνει σημαντική απώλεια βάρους στο 77% των ασθενών, σε διάστημα 6 μηνών.
Οι σπουδαιότερες παρενέργειες του φαρμάκου είναι η δημιουργία άγχους, νευρικότητας, αϋπνίας, ταχυκαρδίας, υπέρτασης, πονοκεφάλων και ξηροστομίας.
Πρέπει πάντα να χορηγείται μετά από ιατρική εξέταση. Αντενδείκνυται σε ασθενείς με καρδιακή νόσο και υπέρταση, ενώ χρειάζεται προσοχή και παρακολούθηση
όταν χορηγείται σε άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά λόγω αυξημένης πιθανότητας παρενεργειών."
"Σιμπουτραμίνη (Reductil)
Πρόκειται για μια ουσία που λαμβάνεται από το στόμα και μέσω του αίματος φτάνει στον εγκέφαλο,
όπου και δρα αυξάνοντας την αίσθηση κορεσμού, με αποτέλεσμα το άτομο που ακολουθεί την αγωγή να τρώει λιγότερο.
Παράλληλα, προκαλεί αύξηση του συμπαθητικού τόνου, κι έτσι ενισχύει το βασικό μεταβολικό ρυθμό και αυξάνει τις καύσεις.
Πότε είναι κατάλληλη για σάς: Oι ενδείξεις για τη λήψη της είναι όμοιες με εκείνες της ορλιστάτης.
Πώς να τη χρησιμοποιείτε:
Παίρνετε ένα χάπι την ημέρα, συνήθως το πρωί, και καλό είναι να συνδυάζετε τη φαρμακευτική αγωγή με δίαιτα που θα σας συστήσει ο γιατρός.
Τι να περιμένετε:
Θα αδυνατίσετε όσο περίπου και με την ορλιστάτη, δηλαδή θα χάσετε μέχρι και 10% του αρχικού σας βάρους μέσα σε 1 χρόνο
και θα διατηρήσετε την απώλεια κιλών τουλάχιστον για 2 χρόνια μετά.
Πρόσθετα οφέλη:
Με βάση επιστημονικές μελέτες, έχει αποδειχτεί ότι η λήψη της σιμπουτραμίνης δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους,
αλλά και στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.
Πιθανές παρενέργειες:
Oι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη ουσία είναι η μικρή αύξηση της αρτηριακής πίεσης και η ταχυπαλμία.
Επίσης, έχουν αναφερθεί σε μικρό ποσοστό υπερένταση, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, ξηροστομία και εφίδρωση.
Αντενδείξεις:
Είναι ακατάλληλη για εσάς που έχετε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, παρουσιάζετε αρρυθμίες, έχετε υπέρταση
που ρυθμίζεται δύσκολα ή παίρνετε αντικαταθλιπτικά φάρμακα που έχουν αντίστοιχη δράση με της σιμπουτραμίνης."
σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου , τα κιλά δεν είναι πολλά αλλά έχω απογοητευτεί .Τα είχα καταφέρει το μαιο περίπου αλλά μετά τα ξαναπήρα , ( όχι όλα ) και είναι χειρότερα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου αδύνατοκαι σου αρέσει , το θέαμμα μετά σε απωθείο τελείως .
Απ' ό,τι βλέπω θέλεις να χάσεις λίγα κιλάκια...
Καταλαβαίνω το συναίσθημα σου,αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται
να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με χημικά και τις παρενέργειες τους.
ʼσε που δεν πιστεύω να βρεθεί γιατρός να σου τα γράψει...
Πιστεύω ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις με ψυχραιμία και υπομονή.
Είναι κι οι γιορτές τώρα και πιέζεσαι περισσότερο ψυχολογικά,σεβαστό,
αλλά προσπάθησε να το δεις μακροπρόθεσμα και με μικρές αλλαγές
στις διατροφικές σου συνήθειες,λίγη ασκησούλα κι όχι μανιώδες ζύγισμα
θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα,είμαι σίγουρη!Κι αν αργούν,μην πτοείσαι,
γιατί όσο πιο σταδιακή είναι η μείωση,τόσο πιο μόνιμη και λιγότερο επιβλαβής
στο δέρμα σου.Καλή σου δύναμη και μη μου πτοείσαι!Όλα είναι στο χέρι σου!