Τι άλλο μου μένει να σχολιάσω?
Καλημέρα είπα? Δεν είπα! Καλημέρα σε όλες!!
Ναταλάκι γιατί δεν μπαίνεις μια πιο ανθρώπινη ώρα πχ πρωινή ή μεσημεριανή???
Και ψψψψψτ Ναταλάκι? Είσαι όμορφη!!!!!!!!!!
Κουβέντα τέλος.-
Printable View
Τι άλλο μου μένει να σχολιάσω?
Καλημέρα είπα? Δεν είπα! Καλημέρα σε όλες!!
Ναταλάκι γιατί δεν μπαίνεις μια πιο ανθρώπινη ώρα πχ πρωινή ή μεσημεριανή???
Και ψψψψψτ Ναταλάκι? Είσαι όμορφη!!!!!!!!!!
Κουβέντα τέλος.-
e.pap καλώς ήρθες και συ στην παρέα.
Σε λίγο θα ζυγιστώ, το γράφω και ξεκινάμε.
Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Ναταλάκι μου, μιλάς για ένα σώμα 39 ετών και 8 μιση μηνών το οποίο λες ότι λόγω χαλάρωσης, κιτταρίτιδας, επιπλέων δέρματος, ριτίδων κτλ κτλ κτλ κτλ και από αυτό βγάζεις συμπέρασμα ότι δεν είσαι όμορφη. Ε λοιπόν είσαι, γιατί αν και δεν σε έχω δει ακόμη, είμαι σίγουρη πως αυτή η ομορφιά που έχεις μέσα σου, βγαίνει λαμπερή και στο πρόσωπό σου. Αλλωστε δεν κυκλοφοράς γυμνή για να δούμε όλα τα προαναφερθέντα, ή μήπως κυκλοφοράς? :P:P Γιαυτό λοιπόν σουτ!!!!!
Α και κάτι, δεν χρειάζετε να είσαι 39 ετών και 8μιση μηνών για να έχεις χαλάρωση, κιτταρίτιδα, κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. Και εμείς που είμαστε 28 ετών και 6 μηνών (αύριο παρακαλώ) έχουμε και το χαλαρό κολαράκι, και τα βουνά κυτταρίτιδας στην περιφέρεια και στην κοιλιά, και την χαλαρωση, και τα χέρια να κρέμονται και να κουνιούνται σαν ζελέ, και το βυζί να έχει χαλαρώσει παρά την πλαστική που του είχαμε κάνει και πολλά πολλά άλλα. αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είμαστε όμορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό τέλος, είσαι όμορφη και δέξου το!! Εκτός που αν το κάνεις μόνο και μόνο για να επιμήνουμε περισσότερο σαυτό!
Δασκάλα μου, spanking, το εμπέδωσα και σ' ευχαριστώ! Και μαθήματα αγγλικής, τι άλλο θέλουμε?
Η νέα οπτική λειτουργεί και σε μένα δυστυχώς.. Κάποτε μια φίλη μου έκανε το λάθος να μου μιλήσει για τη συσχέτιση μεταξύ ανδικών χεριών και μορίου. Τι το' θελε? Για αρκετό καιρό δε μπορούσα να κάνω μια χειραψία της προκοπής, χωρίς άσχετες με τις συστάσεις σκέψεις.. :punk:
Ακόμη και τώρα, κάθε φορά που φλερτάρω με κάποιον, τάχα και δήθεν μου παίρνω στα χέρια μου τα δικά του. Τρυφερότητα φαντάζεται εκείνος, πρόληψη μη με βρει κανένα κακό το λέω εγώ.. Προσέχουμε για να έχουμε! Και, ψιτ, κορίτσια, δεν είναι μύθος, αλήθεια σας λέω!
Θέμα δεν έχουμε γιατί είπαμε μεγαλώσαμε λίγο να κάνουμε πιο σοβαρό δωμάτιο. Το προηγούμενο είχε τους ήρωες της Disney, οπότε αυτό είναι πιο εφηβικό. Λοιπόν τα χρώματα επειδή βαρέθηκα το μπλε είναι: ένα πολύ γλυκό πρασινολαχανί και λευκό στους τοίχους. Τα έπιπλα είναι μπεζ-άσπρο-λίγο γκρι, και έχω διάφορες λεπτομέρεις το δωμάτιο σε πράσινο και άσπρο, δηλαδή κουρτίνα, φωτιστικά, κλπ? Το χαλί είναι μεγάλο με ένα πολύ γλυκό μπεζ. Είναι πολύ γλυκό αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα, δεν έχω βάλει ακόμα τίποτα στους τοίχους.Quote:
Originally posted by NADINE
Θέλω φωτογραφία από το ανανεωμένο παιδικό!Τοίχους θα βάψουμε;Θέμα έχουμε;Για πες!Για πες!
ʼβα? Από την εμπειρία μου έχω να σου πω ότι αυτή η συσχέτιση ανδρικών χεριών και μορίου όπως και μύτης και μορίου είναι εντελώς μούφα! Το μόνο που έχω δει λίιιιιιιγο να παίζει είναι ότι οι κοντοί άντρες -αρκετές φορές- είναι αρκετά προικισμένοι, αλλά κι αυτό μάλλον σχετικό είναι......Quote:
Originally posted by Ava
Κάποτε μια φίλη μου έκανε το λάθος να μου μιλήσει για τη συσχέτιση μεταξύ ανδικών χεριών και μορίου. Τι το' θελε? Για αρκετό καιρό δε μπορούσα να κάνω μια χειραψία της προκοπής, χωρίς άσχετες με τις συστάσεις σκέψεις.. :punk:
Ακόμη και τώρα, κάθε φορά που φλερτάρω με κάποιον, τάχα και δήθεν μου παίρνω στα χέρια μου τα δικά του. Τρυφερότητα φαντάζεται εκείνος, πρόληψη μη με βρει κανένα κακό το λέω εγώ.. Προσέχουμε για να έχουμε! Και, ψιτ, κορίτσια, δεν είναι μύθος, αλήθεια σας λέω!
Κι έτσι δυστυχώς δεν μας μένει παρά να τους ξεβρακώνουμε για να μάθουμε!
(μάλλον ευτυχώς ήθελα να πω!)
Δεν ξέρω τί λέγετε περί χέρια, μύτης και μορίου, αλλά αυτό που είχα ακούσει πως όσο πιο μεγάλο πόδι, τόσο πιο μεγάλο μόριο είναι μούφα.Quote:
Originally posted by lidal
ʼβα? Από την εμπειρία μου έχω να σου πω ότι αυτή η συσχέτιση ανδρικών χεριών και μορίου όπως και μύτης και μορίου είναι εντελώς μούφα! Το μόνο που έχω δει λίιιιιιιγο να παίζει είναι ότι οι κοντοί άντρες -αρκετές φορές- είναι αρκετά προικισμένοι, αλλά κι αυτό μάλλον σχετικό είναι......Quote:
Originally posted by Ava
Κάποτε μια φίλη μου έκανε το λάθος να μου μιλήσει για τη συσχέτιση μεταξύ ανδικών χεριών και μορίου. Τι το' θελε? Για αρκετό καιρό δε μπορούσα να κάνω μια χειραψία της προκοπής, χωρίς άσχετες με τις συστάσεις σκέψεις.. :punk:
Κι έτσι δυστυχώς δεν μας μένει παρά να τους ξεβρακώνουμε για να μάθουμε!
(μάλλον ευτυχώς ήθελα να πω!)
Αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι αυτό που λέγετε περί ʼραβες και μορίου ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιαυτό κορίτσια, αφήστε τα κολλήματα, βρείτε ένα ωραίο ψηλό γοητευτικό άραβα και ορμήξτε!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18!!!
Γαμώτο... που να βρω έναν ʼραβα???
Πολύ μικρές πιθανότητες...
λοιπόν για να μην ξεχνιόμαστε, στο θέμα μας:
Ζυγίστηκα και έφαγα μεγάλη πίκρα (βέβαια χτες πρώτα είχα φάει ότι υπήρχε στο ψυγείο οπότε λογικό!)
88,2.
Μετριέμαι πάλι την άλλη Πέμπτη.
ʼντε και καλή μας επιτυχία.
Περιμένω τις δικές σας μετρήσεις...
Καλή επιτυχία καλή μου στην νέα σου αρχή!!!!!!
Εγώ έκανα μετρήσεις πόντων σήμερα, τις έγραψα στο τόπικ μου.
Ευχαριστώ Πωλινάκι μου!
(ʼραβα δεν μου λες όμως που θα βρω...!!).
Ε μην μου πεις πως έφυγαν όλοι από την Αθήνα!!!?? Τόσο πολύ τους επιρέασε και αυτούς η κρίση? Αν θες, να σου φέρω έναν μαζί μου δώρο, να σου μιλάει και με τα αραβικά του, να σε βρίζει και την ώρα της πράξης στην γλώσσα του, τέλια!!! Καλά μιλάμε σου αρέσει να τους ακούς να βριζουν, το κάνουν με τόσο πάθος και συναίσθημα, είναι και η προφορά βαριά με τα σ και τα χ...... αχ κόλαση!Quote:
Ευχαριστώ Πωλινάκι μου!
(ʼραβα δεν μου λες όμως που θα βρω...!!).
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!;););););):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss:
μμμμμμμμμμ
αυτό με το βρίσιμο μου άρεσε πολύ
δεν θα καταλαβαίνω κιόλας τι λέει και δεν θα παρεξηγούμαι
άσε που τους αρέσουν και οι τσουπωτές γυναίκες
να μου φέρεις λες?
Ναι αλλά μετά θα πρέπει να ξαναγυρίσει πίσω
άσε θα το έχω υπόψιν
δεν μπορεί
όλο και κάτι θα υπάρχει στην Αθήνα
(και απορώ, τόσα χρόνια ελεύθερη, πως και δεν μου έχει τύχει στο δρόμο μου???)
Μιλάω πάντα για τα προηγούμενα χρόνια γιατί τα τελευταία 11 είμαι παρθένα (πηγαίνω μόνο με τον άντρα μου!).
Πωλινάκι σε λίγο θα φάμε κράξιμο, κάναμε το τόπικ εντελώς ακατάλληλο.
Έτσι είναι όταν δύο Ταύροι μιλάνε, το 99% της συζήτησης είναι ΣΕΞ!!
χαχαχαχαχαχα Δεν θα διαφωνίσω!!! Αλλωστε δεν είναι τιχαίο το ότι έχουμε καλό όνομα στο κρεβάτι!!!Quote:
Πωλινάκι σε λίγο θα φάμε κράξιμο, κάναμε το τόπικ εντελώς ακατάλληλο.
Έτσι είναι όταν δύο Ταύροι μιλάνε, το 99% της συζήτησης είναι ΣΕΞ!!
Ο άντρας μου με λέει αχόρταγη!!!
:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:: blush::blush::blush::crazy::crazy::crazy::crazy::c razy::crazy::crazy::crazy::starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Καλησπέρα σας κορίτσια ! ( και εγω κοριτσάκι είμαι 20 χρονών και φοιτήτρια )
μόλις ζυγίστηκα μάλλον 98 κιλά ....
πήγα για ψώνια σήμερα για οτι χρειάζεται η διατροφή .
Πήρα και πράσινο τσάι ...
υπάρχει και δεύτερη εβδομάδα ?
ρωτάω για να ψωνίσω να ειμαι προετοιμασμένη :)
Υπάρχουν συνολικά 9 εβδομάδες οπότε μας περιμένει ανηφόρα και όποια πάει να "την κάνει" θα την επαναφέρει η άλλη. Αν είμαστε σωστές θα είμαστε μείον 7-8 κιλά ως τα Χριστούγεννα!Quote:
Originally posted by e.pap
Καλησπέρα σας κορίτσια ! ( και εγω κοριτσάκι είμαι 20 χρονών και φοιτήτρια )
μόλις ζυγίστηκα μάλλον 98 κιλά ....
πήγα για ψώνια σήμερα για οτι χρειάζεται η διατροφή .
Πήρα και πράσινο τσάι ...
υπάρχει και δεύτερη εβδομάδα ?
ρωτάω για να ψωνίσω να ειμαι προετοιμασμένη :)
ʼντε καλή μας αρχή!
Και γω πιστεύω ότι σ' αυτή τη ζωή σεξ και φαγητό δεν θα τα χορτάσω ποτέ... Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ζωές να ξαναζήσουμε.........!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχαχα Δεν θα διαφωνίσω!!! Αλλωστε δεν είναι τιχαίο το ότι έχουμε καλό όνομα στο κρεβάτι!!!
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:yes::yes::yes ::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes ::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes ::yes::yes::yes:
Το τρίπτυχο της απόλαυσης: Σεξ, φαγητό, ύπνος, με αυτή τη σειρά!
Για το φαγητό είμαι καταδικασμένη, δεν πρέπει να τρώω όσο θέλω όποτε το θέλω και αν το κάνω θα έχω τύψεις.
Για τον ύπνο είμαι καταδικασμένη, δε γίνεται να κοιμάμαι όσο και όποτε θέλω, ποντάρω στον αιώνιο...
Για το σεξ, όμως, ξέρω πλέον τι θα κάνω: Θα κινηθώ στραγηγικά! Θα βρω έναν κοντό, μυτόγκα, με μεγάλα χέρια και πόδια άραβα και θα κάνω τη δουλειά μου, όσο και όποτε θέλω!
Και εγώ αυτό νιώθω καλή μου, και τώρα ιδικά με το μικρούλικο στομάχι και το σχεδόν μηδαμινό φαγητό, άστα, όλο στο σεξ το ρίχνω!!!Quote:
Και γω πιστεύω ότι σ' αυτή τη ζωή σεξ και φαγητό δεν θα τα χορτάσω ποτέ... Ας ελπίσουμε ότι υπάρχουν κι άλλες ζωές να ξαναζήσουμε.........!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχαχα Δεν θα διαφωνίσω!!! Αλλωστε δεν είναι τιχαίο το ότι έχουμε καλό όνομα στο κρεβάτι!!!
Είναι που με ήθελες ανθρώπινες κι όχι βρυκολακίσιες ώρες να μπαίνω...
Δηλ.αν λέτε τέτοια οι ταυρίνες μεσημεριάτικα,τι θα λέγατε μεταμεσονύκτια
που μπαίνουμε οι σεμνές εμείς(εκτός της Σαμάνθας)κι είστε και παντρεμένες γυναίκες!
Και μη μου πείτε πως "κι οι παντρεμένες έχουν ψυχή",γιατί θα απαντήσω "κλαίνε οι χήρες
κλαίνε κι οι παντρεμένες;"Αντί να λυσσομανάμε(όχι πως είμαστε και χαλαρές,να μη μας αδικήσω)
η ʼβα,το Γιωτουλίνι κι η αφεντιά μου,ψάχνετε άλλους άντρες ενώ έχετε σπίτι τη σιγουράντζα σας;
Όλα σ'αυτόν τον άλλον που σε πήρε από μένα!Κι από πότε το μέγεθος παίζει τόσο ρόλο;Εγώ είχα
ακούσει έναν συσχετισμό με τη μύτη,όχι πως προσέχω φυσικά τέτοια πράγματα...Τώρα θυμήθηκα
και που κάποιοι βάζουν κάλτσα στο εσώρουχο για μεγαλύτερες εντυπώσεις...Πού καταντήσαμε
τη μαγική ένωση δύο ανθρώπων,λέω εγώ....Καλά που ήρθε το τεστ παπ να σας επαναφέρει στα της δίαιτας.
Μέχρι να γράψω δυό σειρές,ξεσαλώσατε πάλι!Να΄τη κι η Σαμάνθα με το σχέδιο της!
Εγώ πάντως δεν απολαμβάνω τίποτα από τα τρία.Κι όχι μόνο τώρα.Από "εξ'απ'ανέκαθεν"!
Μαρία της Ελπίδας,δε θυμάμαι αν σου το ξανάπα...
Γράφε μας,σε παρακαλώ,με μικρά γράμματα...Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ένταση.
Εκτός αν έχεις σηκωμένα μανίκια κι ετοιμάζεσαι να μας τις ρίξεις...
Μικρή μου, αθώα Ναταλία,
στο θέμα απόλαυση το μέγεθος παίζει ρόλο! Τι προτιμάς να φας, ένα τόσο δα μικρούλι σοκολατάκι ή μία σοκολάτα με τα όλα της? Μία σοκολάτα στο σωστό μέγεθος, όπως λέει και η αγαπημένη Σαμάνθα, μη λιγωθούμε κιόλας!
http://www.youtube.com/watch?v=qM4IL...eature=related
και να σκεφτείτε ότι εγώ ένα απλό σχόλιο έκανα για ένα μπατσάκι στο πωπουδάκι πριν κανα-δυο σελίδες και πυροδοτήθηκε ολόκληρο φεστιβαλ λίμπιντο!
Γιώτα μου, να ξέρεις πω όπου υπάρχουν ταυρίνες, δεν λέμε ούτε για μπατσάκια στα ποπουδάκια, ούτε για τράβηγμα τα μαλλάκια, ούτε για μαστήγια, χειροπέδες κτλ κτλ κτλ. Και ειδικά τώρα που είμαστε 2 οι ταυρίνες σε αυτό τον χόρο!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
και να σκεφτείτε ότι εγώ ένα απλό σχόλιο έκανα για ένα μπατσάκι στο πωπουδάκι πριν κανα-δυο σελίδες και πυροδοτήθηκε ολόκληρο φεστιβαλ λίμπιντο!
Μη μας το παίζεις αθώα περιστερά,μις σπάνκινγκ!Αφού τις ξέρεις!Δε θέλουν και πολύ να ρίξουν τις μάσκες!
Μη μου μιλάς για σοκολάτες,Αβόπλασμα!Πήγα να φάω λίγη κουβερτούρα χθες και ενώ ήταν σκέτη ξαφνικά
νιώθω να μασάω κάτι σαν αμύγδαλα,μάλλον τσόφλι από αμύγδαλα,καθότι πολύ σκληρά...Φτύνω έκπληκτη
και τι να δω;Κάτι πρώην άσπρο να σοκολάζεται...Τι ήταν;Το δόντι μου!Κι όμως ναι!Αυτά παθαίνει όποιος
την έχει δει υγιεινά!Κουβερτούρα ογδοντοτόσα% μου ήθελα...Με τη γάλακτος θα κινδύνευε ποτέ κανείς;
Έχει και χειρότερα:
http://www.youtube.com/watch?v=vGN0z9DDUbs
Η λίμπιντο καραδοκεί σε κάθε βήμα μας, μοναχικό ή και συντροφικό ακόμα. Ένα απλό σχόλιο είναι αρκετό να την πυροδοτήσει! Λέτε να καταντήσω να τρέχω ακόμη και στις εκκλησίες? Αν δω κάτι τέτοιο μπροστά μου, δεν το αποκλείω! Ευτυχώς οι δικοί μας ιερείς είναι συνήθως ηλικιωμένοι, με απεριποίητα μούσια και γενικά δε βλέπονται! Ευτυχώς, για να μας μείνει ιερό και όσιο!
Βλέπω,έχεις μάθει το ρόλο σου εντελώς απέξω,Σάμυ Τζο!
Ένας παπάς με κόλασε εμένα μέχρι τώρα και του μένω πιστή κάθε καλοκαίρι που το Star βάζει επαναλήψεις! Father Ralph de Bricassart !!
http://youtu.be/Ccs5OrEuCdI
Ανεπανάληπτος!
Είπαμε, Ναταλία μου, στην απόλαυση δεν έχει ούτε υγείες, ούτε ημίμετρα! Παίρνεις βαθιά ανάσα, κλείνεις απολαυστικά τα μάτια και βουτάς! Τι μου την ήθελες την κουβερτούρα? Πριν από λίγο κατάπια μια λευκή σοκολάτα και .... μμμμμμ!!!!
Έχω λίγες μέρες που "την είδα" υγιεινά και ήδη άρχισα να βαριέμαι. Κάθε πρωί ιπποφαές, κάθε απόγευμα μέλι, κάθε βράδυ μήλο, κομμένα τα πατατογαριδάκια, κομμένα τα ετοιματζίδικα φαγητά, κομμένο το χημικό αλκοόλ, κομμένος ο στιγμιαίος καφές, ε μα πια!
Πασάλειψα και το κεφάλι μου με ελαιόλαδο, φυτικό καλλυντικό από τη φύση, μην πω τώρα τίποτε! Ήμουν σαν το λιγδοπόντικα με τη σακούλα στο κεφάλι, έλουσα τρεις φορές τα μαλλιά μου, έκανα χάλια το μπάνιο μου, για να αντικρύσω τελικά ένα φριζαρισμένο αίσχος! Φαίνεται ότι μάλλον η υγεία δεν μου πάει.
Γιώτα μου, αυτός ο παπάς ήταν ο πρώτος μου έρωτας!!
Φαντάζεσαι την απογοήτευσή μου μόλις έμαθα για τις ερωτικές του προτιμήσεις...
Μάλλον σηματοδότησε τη μετέπειτα δική μου πορεία. Πρώτος έρωτας gay, τι να πω... Και δεν του φαίνεται, με τίποτα!!
Τον Σογκούν καλέ;Κρύβε λόγια,κρύβε χρόνια,Γιώτα...
Αβουλίνι μου,άσε...Έχω αλλοτριωθεί τα τελευταία χρόνια...
Λιγώνομαι με τις γάλακτος και τα γλυκά.Μία μπουκιά το πολύ!
Ενώ κουβερτούρα όσο πιο πικρή βρίσκω(μόνο στη Ρωσία είχα βρει 99%)
μαζί με δημητριακά ή ξηρούς καρπούς ή κανένα αποξηραμένο φρούτο...Γιάμυ!
Γκέυ ο Σογκούν;Καρατσεκαρισμένο;
Αχ...έτσι χαντακώθηκα κι εγώ όταν πριν χρόνια είχα μάθει
για τον εφηβικό μου έρωτα Τζορτζ Μάικλ!Γιατί είμαι ελέυθερη μετά!
Χαίρομαι που έχεις τις σωστές επιλογές. Από αποξηραμένα φρούτα προτιμώ το σύκο και υποψιάζομαι ότι είναι το χειρότερο...
Συνέχισε έτσι και θα ανταμοιφθείς, τέκνον μου!
Τι μας έκανες, Γιώτα μου, τι μας έκανες! Ξεμπροστιαστήκαμε όλες οι γριές, που χαρήκαμε με τον Father Ralph!
Πάντως ρε κορίτσια...όσο βλπέπω το βιντεάκι των πουλιών που πεθαίνουν τραγουδώντας (μα τι τίτλος!)
ντυμένο με την αλλοτινής εποχής άρλεκιν μουσική...αναρρωτιέμαι...υπά ρχουν άραγε αυτές οι αγάπες
ή μας κατέστρεψαν όλες αυτές οι ταινίες κι άδικα ξενερώνουμε με τους άντρες της πραγματικής ζωής;
Γιατί άραγε είσαι ελεύθερη? Μα Τζορτζ Μάικλ? Με το μαλλί κομμωτηρίου?
Όσο για τον "δικό" μου, επίσης δεν είναι να απορεί κανείς που είμαι ελεύθερη. Όχι μόνο καρατσεκαρισμένα γκέυ, αλλά και πρόεδρος του σωματείου γκέυ της περιοχής του. Τεράστια η απογοήτευσή μου..
Έλα μωρέ τώρα κι εσύ...μαλλί κομμωτηρίου...(τις ανταύγες ευτυχώς τις ξέχασες)ʼλλο ήταν τότε το styling...
Είδαμε και τους σημερινούς άντρες-άντρες,που βγάζουν φρύδι,αποτριχώνονται κλπ.κλπ...Ο Geroge μου σε πείραξε!