Αισθάνομαι χάλια...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά, νιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος και θέλω να ξανακοιμηθώ, νιώθω πολύ κουρασμένη...προσπαθώ ν' αντισταθώ και να μην ξαπλώσω αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω...
Printable View
Αισθάνομαι χάλια...δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά, νιώθω ένα σφίξιμο στο στήθος και θέλω να ξανακοιμηθώ, νιώθω πολύ κουρασμένη...προσπαθώ ν' αντισταθώ και να μην ξαπλώσω αλλά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω...
Θέλω πάλι ν' αυτοτραυματιστώ... συγκρατιέμαι αλλά το θέλω πολύ...και με βασανίζει το ν' αντιστέκομαι...θέλω να υποκύψω, δεν μπορώ να παλεύω μ' αυτό, είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές...
Love hurts........
Είχα καιρό να γράψω,
Καλησπέρα σε όλους... Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που με πιάνει η μουργέλα μου και θέλω να τα παρατήσω όλα και να πάω να αράξω σε μια παραλία. Είναι προφανώς το σημείο που αρχίζουν οι προειδοποιήσεις για το ότι χρειάζομαι άδεια σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Συγνώμη ρε κυκνε εγώ όταν έχω νεύρα ξεσπάω σε όποιον βρω κι αντίστοιχα όταν είμαι καλά τους αγαπάω όλους εσύ γτ στεναχωριέσαι;
Χάλια...πήρα δύο aloperidin χθες και το πρωί ζαλιζόμουν λόγω αυτού και τώρα σηκώθηκα αλλά νιώθω τόσο δυστυχισμένη που θέλω να ξανακοιμηθώ...δεν γίνεται να συνεχιστεί όμως αυτό, να κοιμάμαι όλη μέρα...
Χάλια, νιώθω μοναξιά και στεναχώρια........κάποιος που θέλει να μιλήσουμε;
σημερα νιωθω τελειως χωρις δυναμεις.υπνηλια, αδυναμια, καταστολη
Τρομαγμένη...νομίζω πως πρέπει να πάρω ένα σκύλο κι όποιος μ' ενοχλεί να του λέω "όρμα Μπούμπη" μου φαίνεται...
σα να βρισκονται στον εγκεφαλο μου πληροφοριες οτι να ναι που ξεκινουν απο το χαος και με οδηγουν στη φιλοσοφια τωρα πως το καταφερνω αυτο δε ξερω :confused:
Εγώ απογοητευση στο φουλ.εχασα το περσινό καλοκαίρι θα προσπαθήσω πολυ για φέτος οσο και να ζοριστο
Πολύ καλά, θα φταίει η καφεΐνη και ύπνος όλη μέρα σχεδόν...
Δεν αισθάνομαι καλά...με πόνεσε η σημερινή επίσκεψη στην ψυχολόγο και νιώθω ανασφάλεια τώρα...
Πεσμένος με τόσο ήλιο που μάζεψα στον διάδρομο του γυμναστηρίου, αλλά χαρούμενος που τουλάχιστον προκλήθηκε από αυτόν τον "αθώο" παράγοντα η καθίζηση...
Νιώθω άσχημα σωματικά και θα ήθελα να ξαπλώσω αλλά φοβάμαι κι αντιστέκομαι για όσο αντέχω...
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε σχετικά;
Έχω πάρει ένα Xanax κ απλά παλεύω να κοιμηθώ .. γύρισα από την δουλειά έβγαλα το σκυλάκι μου βόλτα παρόλα που είχα μια απίστευτη μαυρίλα μέσα μου .. γιατί νιώθω ότι η καλύτερη μου φίλη κ ο άνθρωπος που θεωρούσα σχεδόν αδερφή μου δν με θέλει πλέον στην ζωή της ή δν με θέλει όπως με ήθελε πριν .. χωρίς να μου έχει δώσει εξήγησεις .. όποτε αυτή την στιγμή νιώθω θλίψη πονοκέφαλο κ ζαλουρα από το Xanax κ παλεύω να κοιμηθώ για να ξυπνήσω 8 η ώρα κ να αρχίσω την ίδια βαρετή Ρουτίνα κ αύριο .. μόνη μου ... χωρίς πλέον κανέναν ..
Να σκεφτεσαι θετικα ranti. Εχω εχω χωρισει εδω και 3 μηνες και ο νους μου ειναι ακομα εκει. Αλλα προσπαθω
Μόλις έκανα κάποιες εξετάσεις αίματος κι έχω αγωνία για το αποτέλεσμα.. γιατί θέλω να έχω έστω κάτι που να κατηγορήσω αυτό για την κακή μου διάθεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί αισθάνομαι πεσμένη.. αλλά η ψυχολόγος μου είπε ότι πρέπει να το βρω.. πώς όμως;; Τα χάπια με έχουν βοηθήσει αρκετά στο άγχος αλλά μέχρι εκεί..
φοβαμαι μηπως κανω νεο επεισοδιο.
γενικοτερα αγχος και αγωνια χωρις προφανη λογο.......φοβαμαι πολυ
αισθανομαι κουλ σημερα σχεδον ολη μερα κατι θα παει καλυτερα πιστευω
Καταθλιπτικα...αν μπορουσα να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ θα το είχα ηδη κάνει...
φοβος.....
Δεν ειμαι καλα..............
αρχισα να εχω τσιτες καιτρεμουλο απο το παροξετιν.. λουλουδι τι εχεις? θελεις να το αναλυσεις λιγο?
Τιποτα, απλα δεν με αγαπαει κανεις..........ειμαι μονη στον κοσμο.......
κι εγω ετσι νιωθω.. μονο η μητερα μου αλλα δεν μπορει να με βοηθησει τωρα...και εχει αμηχανια. αν αγαπουσαμε τον εαυτο μας θα ελκυαμε και την αγαπη των αλλων πιστευω.. γινεται υποσυνειδητα αυτο. η οικογενεια σου? εχετε καλες σχεσεις γενικα?
Η οικογενεια μου και αν με αγαπαει. Η μανα μου ειναι η χειροτερη. Και να θελω να ξαναγυρισω εκει δεν θα περναω καλα. Κανεις δεν με αγαπαει.
ναι ειναι ενας τελειωςδιαφορετικος κοσμος, ετσι δεν ειναι?και πρεπει να μπεις κι εσυ μεσα σε αυτον τον κοσμο αναγκαστικα, αφου εισαι σπιτι τους... τωρα μενεις μονη σου?μπορεις να διατηρησεις μια σχεση εκ του ασφαλους, δηλαδη απο το τηλεφωνο και με σπανιες επισκεψεις...να παιρνεις την αγαπη τους αλλα νσ μην παραγνωριστειτε. εχειςβαγορι?φιλους?
Δεν υπαρχει αγαπη.........δεν θελω να πω τιποτα αλλο....σ'ευχαριστω για τη βοηθεια. Ειμαι πολυ πικραμενη.
τιποτα, ευχομαι να νιωσεις καλυτερα. να πηγαινεις εκει που νιωθεις καλα εστω και μονη σου. ο εαυτος μας πρεπει να ειναι ο καλυτερος μας φιλος
Σε ευχαριστω πολυ, ευχομαι τα καλυτερα και για σενα, να εισαι παντα καλα.
Χάλια...είναι μερικές μέρες που ξεκινάν άσχημα και συνήθως συνεχίζουν έτσι...και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να τις βελτιώσω, νιώθω τόσο μπερδεμένη...και τρέμουν τα χέρια μου και φοβάμαι...δεν θέλω να μείνω μόνη...
κι εγω. νιωθω αδικημενη. δεν ανταμειυονται οι προσπαθειες μου. δεν αναγνωριζεται το αποτελεσμα της δουλειας μου.. κανω υπερπροσπαθειαμε μετρια αποτελεσματα. δε με συμπαθουν οι περισσοτεροι, δεν μπορω να κανω ευκολα φιλους. αλλα αυτο δε με ενοχλει τοσο οσο το οτι στη δουλεια μου νιωθω αποτυχημενη. προσπαθω να εντοπισω τι κανω λαθος, ισως το οτι ειμαι αποτομη ειναι ενα ελλατωμα αλλα κατα τ αλλαδινω τονκαλυτερο μου εαυτο. προετοιμαζομαι παρα πολυ και δεν τεμπελιαζω. νηπωε τελικα διαλεξαλαθος επαγγελμα? σκεφτομαι μηπως αλλαξω τελειως καριερα και ανοιξω κανεναμαγαζακι
Κοριτσια, ολα θα πανε καλα αρκει να βαλουμε κι εμεις το χερακι μας λιγο..........δεν ειναι ωραια η ζωη, εμεις μπορουμε να την κανουμε!
Νιώθω μοναξιά... :(
Όλοι λείπουν και μια φίλη που την πήρα τηλέφωνο δεν απάντησε...κι ήθελα να της μιλήσω τώρα που είμαι μόνη μου στο σπίτι και δεν περνάει η ώρα...
Καλησπερα κυκνε...γιατι νιωθεις μοναξια; Ελα εδω να μιλησουμε....