Quote:
Originally posted by Ava
Κούκου! Να μαι κι εγώ και είμαι για φτύσιμο!
Χθες το βράδυ βγήκα έξω και πήγα για γάμπαρη. Ήμουν τόσο χαρούμενη, το περίμενα με τόση λαχτάρα, ώστε χοροπηδούσα στο δρόμο από τη χαρά μου! Στην πορεία υπήρξα πολύ άτακτο παιδί! Έφαγα σαν κτήνος, ήπια σα νεροφίδα, βρήκα και τσιγάρα και το μπουμπούνισα... Αίσχος, φιλενάδες μου! Λοιπόν, είναι άξιον απορίας το πώς λειτουργεί ο δακτύλιος, όταν θέλω πραγματικά να υπαρβάλω.. Πού χώρεσαν δύο μερίδες γάμπαρη, μία γαρίδες, πατάτες, τυριά, κρασιά, λουκάνικα, σουτζουκάκια... Τι να πω.. Σήμερα ακόμα χειρότερα. Θέλετε να σας πω τι έφαγα, να τρομάξετε; Και μάλιστα χωρίς εμετούς. Ακούστε και πάθετε την πλάκα σας! Ήπια ένα μεγάλο μίλκο, ένα χυμό πορτοκάλι, έφαγα έξι κομματάκια κοτόπιτα, ένα ρυζόγαλο, τρεις γκοφρέτες, τρία πιάτα σούπα, οκτώ λουκάνικα φρανκφούρτης και μία γαβάθα πουρέ!
Για να ολοκληρωθεί το αίσχος, αποφάσισα να το ρίξω στο τελμπελιό το Σαββατοκύριακο και έτσι κατέβασα δέκα παιχνίδια, που σημαίνει ότι μου αναλογούν δέκα ώρες στον υπολογιστή! Πού να βρω χρόνο να σφουγγαρίσω και να κάνω τα δέοντα!
Α! Μη με μαλώσετε μερικές μερικές (ονόματα δε λέμε) γιατί θα σας φάω κι εσάς! :lol: Τώρα που πήρα φόρα..