-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μαράκι δεν ξέρω αν νυστάζεις από κούραση, γιατί εγώ που κάποια στιγμή νύσταζα και κοιμόμουνα συνέχεια πήρα πολυβιταμίνες και συνήλθα. Για να γυρνάς πίσω τις σελίδες πήγαινε πάνω πάνω που είναι η ηλεκτρονική δ/νση της σελίδας και θα δεις που στο τέλος γράφει τον αριθμό της σελίδας που είσαι τώρα, αλλάζοντας τον αριθμό και πατώντας enter σε πάει πίσω. Αν δεν ξέρεις ακριβώς σε ποιά σελίδα θέλεις να πας, βάζε -100 σελίδες κάθε φορά για να δεις σε ποιά ημερομηνία σε βγάζει κι αναλόγως ψάχνεις αυτό που θέλεις.
-
καλημερα κουκλες!
ζεστη παλι σημερα! τζινα υπεροχα τα ζωακια σου κατω απο την ομπρελα!!!!
-
Καλημέρα Καλλιοπίτσα, έχει όντως πολύ ζέστη. Από αύριο λένε ότι θα δροσίσει.
-
ναμαι κ εγω...καλλιοπιτσα μου τι κανεις? Τζινα μου στο φεις τις εβαλες τις φωτο? Αν ναι το μεσημερι στο σπιτι θα τις δω..Εγω το απογευμα θα παω για το ματι μου επιτελους...βγαινω κ θα ξαναμπω πιο μετα
-
Μαρία μία φωτό έβαλα εδώ στη σελ.1355. Καλή επιτυχία στο γιατρό σήμερα, κράτα μας ενήμερες.
-
Όπως ίσως έχετε καταλάβει πρέπει να μου φέρεστε καλά.. Αλλιώς θα πραγματοποιήσω την απειλή μου και θα σας φάω; Τι, δε μπορώ νομίζετε; :lol:
Μόλις γύρισα από τα ψώνια. Μέσα στη ζέστη κουβαλούσα σακούλες, έσκασα! Τώρα πίνω παγωμένο τσάι και άρχισα να συνέρχομαι. Τώρα τελειώνω (επιτέλους) το τελευταίο βιβλίο της Μαντά και τι να πω, δε μου άρεσε καθόλου. Η ηρωίδα του είναι τόσο μίζερη, τόσο χτυπημένη από τη μοίρα, τόσο παθητική, που η συγγραφέας κατάφερε με μένα τουλάχιστον το αντίθετο από αυτό που επιδίωξε γράφοντας το βιβλίο. Όχι μόνο δεν τη λυπήθηκα, αλλά αν την είχα μπροστά μου θα της άστραφτα κανα δυο χαστούκια μπας και συνέλθει. Προκειμένου να ξεπεράσω τη μιζέρια που μου μετέδωσε το βιβλίο, πήρα τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Ένα βιβλίο-εκδοτικό φαινόμενο σε Αμερική και Αγγλία. Λογοκρίθηκε αυστηρά, λόγω της ωμής περιγραφής σκηνών σεξ, σαδομαζοχιστικού περιεχομένου. Το οπισθόφυλλο γράφει ότι ξεπέρασε το ρεκόρ πωλήσεων του Κώδικα ντα Βίντσι και συνεχίζει, σπάζοντας νέα ρεκόρ κάθε εβδομάδα. Το σεξ πουλάει, όπως και να το κάνουμε..
-
Αβα εγώ δεν το ήξερα αυτό το βιβλίο και είδα ένα ποστ που έκανε το βαμπιράκι στο fb κι έτσι το έψαξα και έμαθα περί τίνος πρόκειται, όντως το σεξ πουλάει.
-
Φεύγει η οικογένεια χωραφά και πάει για βούτες, θα σας δω αργότερα.
-
ʼντε Τζινάκο, καλές βουτιές!
-
Καλημέρα τσούπρες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Επιστρέψαμε χθες αλλά ήμουν τόσο πτώμα που το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να μισοδιαβάσω αυτά που γράφατε το ΣΚ.
Είδα η συνάντηση κύλησε πολύ όμορφα και κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι και εγώ μαζί σας. Ωστόσο πήρα την φορουμοδόση μου το Σάββατο το απόγευμα που πήγαμε να δούμε την Φτουτάτη μας και την Ναταλία :D. H Γλαύκη μας ήταν τόσο χαρούμενη και χαμογελαστή που την χαρήκαμε πάρα πολύ αν και δεν την χορτάσαμε. Γνωρίσαμε και την κόρη της όσο ήμασταν εκεί που ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι και πολύ γλυκό. Η καημένη ήταν κουρασμένη και ανησυχούσε πολύ για την μαμά της και της δίναμε κουράγιο. Η Ναταλία μας είναι και αυτή καλά και γνωρίσαμε και τον Τήρη της που είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Η Γλαύκη παίρνει αύριο εξιτήριο από το Ρίο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά. Το Σάββατο που ήμασταν εκεί είχε ήδη βγάλει όλα τα σωληνάκια, παροχετεύσεις κτλ και μπορούσε να κινηθεί άνετα. Έπινε νεράκι με μεγάλη ευκολία για πρώτη μέρα. Είχε κάνει και το μπανάκι της και το κομμωτήριο της και μας υποδέχτηκε με όλες τις βασιλικές τιμές :D.
Τζίνα μου είδα την φωτογραφία με τα σκυλάκια σου στην παραλία και ήταν μία γλύκα! Πολυ χαίρομαι που κάνετε τις διακοπές σας εκεί στας εξοχάς και ακόμη πιο πολύ χαίρομαι που ο γείτονας είναι τόσο καλός που σου έχει δώσει τον κωδικό για να σε χαιρόμαστε και εμείς!
Αβουλίνα καλές διακοπές και καλή ξεκούραση κορίτσι μου! Με το καλό να πας και σε παραλίες να πλατσουρίσεις!
Λιλάκι, Καλλιόπη τι μου κάνετε;
Μαρία περιμένουμε νέα για το ματάκι σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
-
εγω θα ζητησω απο τη ναταλια να απαγορευσει να αναφερετε τις λεξεις βουτιες και θαλασσα!!!
-
Καλώς την Eli μας! Σαν καλά να περάσατε εκεί στο Νότο.. Έτσι μπράβο!
Γοργονίτσα, εσύ το λες αυτό; Με τα βότσαλα και την ψαρίσια ουρά; Ντροπή! :bigsmile:
Πέρασα σήμερα από ένα μαγαζί να δοκιμάσω μαγιώ, ολόσωμο πάντα.. Βρε κορίτσια, ακόμη δεν έχω συναίσθηση των μεγεθών και μάλλον δε θα αποκτήσω ποτέ. Διάλεξα ένα τοσοδούλικο και μου είπε η πωλήτρια ότι είναι μικρό. Επέμεινα να το δοκιμάσω και σφήνωσε λίγο πάνω από τα γόνατα. Βγήκα από το δοκιμαστήριο και δείχνω ένα άλλο, αυτό τότε, λέω. Τι λες καλέ; Έκραξε η πωλήτρια. Αυτό είναι τεράστιο. Ούτε το ένα μου φάνηκε μικρό, ούτε το άλλο μεγάλο. Τελικά δεν πήρα τίποτα.
-
γιουχου σας!!!τι μου καμνετε???
ελακιον welcome back!!!!!
-
Γεια σου Λίλα!
Σου παραδίδω τη σκυτάλη, γιατί πάω να φάω. Τα λέμε μετά. Φιλάκια!
-
Καλώς σας βρήκα κοριτσάκια μου!
Μόλις πήρα και την Φτουτάτη μας να δω τι κάνει. Συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική διάθεση και να μην νιώθει ατονίες. Έφαγε και το νεροζούμι της χθες χωρίς δυσκολία και δεν νιώθει πόνο ούτε δυσφορία. Αύριο με το καλό θα επιστρέψει σπιτάκι της και θα μας πει και τα νέα της η ίδια. Εγώ είμαι καλά και επιτέλους ξεκούραστη. Κοιμήθηκα μπόλικο χθες το βράδυ μέχρι αργά σήμερα το πρωί και ξύπνησα άλλος άνθρωπος! Το κλιματιστικό βέβαια δουλεύει non stop γιατί έχει αποπνικτική ζέστη έξω :(