Καλλιόπη καλά by pass γενέθλια, εύχομαι καλή συνέχεια στις κατηφόρες σου και να φτάσεις σύντομα κι εσύ στο στόχο σου.
Printable View
Καλλιόπη καλά by pass γενέθλια, εύχομαι καλή συνέχεια στις κατηφόρες σου και να φτάσεις σύντομα κι εσύ στο στόχο σου.
α αλινα!!! δεν ηξερα οτι εισαι κρητικοπουλα!!!!
παντως ενας φιλος μου κρητικος μου ελεγε οτι αν θελω να ευχαριστηθω ρακη και ρακαδικα πρεπει να παω στο ρεθυμνο!!!
εγω χαιρομαι που επιασα το 12 αν δε το ειδατε..........
και ελπιζω συντομα και στο 11.
Μπράβο Καλλιόπη, εννοείται ότι σύντομα θα δεις και το 11.
καλλιοπη πολλα πολλα μπραβο!!!
εχεις ηδη περασει τη μεση της διαδρομης!!! η μηπως οταν θα κοντευεις το 99 θα θασεις κι εσυ πιο χαμηλους στοχους?:D
πρεπει να νιωθεις υπεροχα!!!!
πες μας ο αντρας σου πως βλεπει την αλλαγη???
ναι οι στοχοι μου ειναι πιο κατω απλα δεν το εβαλα απο την αρχη για να μη βλεπω ποσα πολλα ειναι και ανχονομαι
ο αντρας μια χαρα με βλεπει αρχισε ηδη να μου λεει μη χασεις πολλα..
κατω απο 80 με τιποτα θα σε χωρισω!
ο γιος μου παλι λεει εγω γιατι δε σε βλεπω να αδυνατιζεις?????
χαχαχα!!! για τα παιδια υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο!!! το γκρι,την ενδιαμεση φαση που εισαι τωρα, δεν το βλεπουν!!!
Ξαναγιουχου σας!!!!καλλιοπακι αντε και εις κατωτερα!!!!εχω ενα κεφαλι καζανι γιατι περιμενω περιοδο.το απογευμα ενιωσα απαισια.ειχα ωρες να φαω και ηπια γρηγορα νερο και παραλιγο να κανω εμετο.
Γεια σου ρε Τζίνα, member of the day, with 26 posts!
Ακόμη και στις διακοπές σου μας τιμάς! :lol:
:lol: :lol:Αβουλίνι, μην εμπιστεύεσαι τι λέει αυτή η χαζομάρα, τα βγάζει από το μυαλό που δεν έχει! χιχι Δεν έχω κάνει τόσα ποστ σήμερα, αλλά δεν ξέρω για κάποιο λόγο με συμπαθεί και τις περισσότερες φορές με έχει member of the day!
Όλοι αγαπάμε τη Τζίνα μας! Ακόμη και το χαζομηχάνημα! :lol::lol:
κοριτσακι το ρεθυμνο το λατρευωωω καθε κυριακη πoy μπορω παω εκει για βολτουλα,αρεσει κ στον αντρα μου κ το εχουμε καθιερωσει :) κ περισι το πασχα πηρα το γιοκα μου κ πηγαμε τα δυο μας σε μια σουιτα κ καναμε διακοπουλες χιχιχ η γυναικα γελουσε οταν με ειδε με το μικρο! με ρωτησε μονη? κ τις λεω εχω τον καλυτερο! παρεα! :P
αγαπημενες μου καλησπερα,
δεν εχω καταφερει να διαβασω πολλά γιατι τα G εδωπερα αντί για 3 είναι -1...... (τα νευρα μου...)
βεβαια όλη μερα δεν υπάρχει περίπτωση να ανοιξω το θεμα εδω γιατί το αταχτο παιδι μου πρέπει να πατήσει όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κουμπια.....
εχω διαβάσει λίγο από γλαυκη - σιδερενια κοριτσαρα μου... περνίντας από το Ρίο την πρωηγουμενη Δευτερα εσενα σκεφτόμουν
για την μικρή μας μαχητρία την Αμαλια - αντε να παει και αυτό το πλασματάκι σπίτι του να χαρει αγκαλιες και φιλια
για το μικρό μας Ναταλακι - δεν ξερω πια την να πω κοριτσακι μου πραγματικά εχω πεσει από τα συνεφα... να ξέρεις παντως ότι οτιδηποτε και να χρειαστεις εδω είμαι ότι στιγμή και ότι ώρα!
οι υπολοιπες σε τι κατασταση είσαστε???
χθες εγω ημουν σε κατασταση νευρικου κλωνισμου με τον προκομένο μου... αλλά μην χαλαστω και σήμερα!!!
τουλάχιστον εχω φχαριστηθεί το αγγελούδι μου (που μονο αγγελουδι δεν το λες.... AVA για σενα χτυπάει η καμπανα....)
σας φιλώ και μου λειπετε!!!
Αγγελικούλα καλώς όρισες, πέρασες καλά στις διακοπές σου;
Εξαφανιστηκατε ολες μαζι????