Καλώς το Κατερινάκι μας, όντως Δηλεσιάζομαι και λιάζομαι χιχιχι. Τα μαθαίνω τα νέα σου από τη ρουφΕλι χιχι, χαίρομαι που είσαι καλά.
Printable View
Καλώς το Κατερινάκι μας, όντως Δηλεσιάζομαι και λιάζομαι χιχιχι. Τα μαθαίνω τα νέα σου από τη ρουφΕλι χιχι, χαίρομαι που είσαι καλά.
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!!!!!!!
Έλλη και Κατερίνα καλώς ήρθατε!!!!!!!!!!
Τζινάκι κάνε και για'μας καμιά βουτιά!!!!!!!
Θέλω να πάω στη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά δε νομίζω!!!!!!!!!!
ʼβα,μ'ακούς;;;;;;;
Όλοι ,ανεξαρτήτως ,θέλουν βόμβα!!!!!!!
Δεν παίζονται γι'αυτό μη τους χαρίζεις τίποτα,δεν το αξίζουν!!!!!!!
Ναταλία μικρή,εύχομαι ολόψυχα να πάρεις σήμερα τις πιο καλές απαντήσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς σκοτούρες από εδώ και στο εξής!!!!!!!!
Τα δικά μου;;;
Δε την παλεύω άλλο!!!!!Υπάρχει διάσπαρτη χαζομάρα στον πλανήτη και δε μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό άρα,υπομονή :grind::grind::grind:
Αβα μου τι κανεις κορίτσι μου για εσενα δεν μου έχουν πει τπτ οι χαφιεδες μου και ανυσηχω.... όλα καλά?
Helloooooooooooooooooooooooo
Εχτές για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μπώ κάτι είχε γίνει με τον κωδικό μου!!!αλλά σας διάβαζα!!!!
ξεκινάω λοιπόν:
Λίλα το λαπραζόλ νομίζω μου δημιουργούσε ένα περίεργο πράγμα στο ύψος του στήθους...σαν μπουρμπουλήθρες...σαν να καθόταν ότι έπινα εκεί!!!ίσως τα αισθανόμουν όλα αυτά επειδή ήμουν φρεσκοχειρουργημένη αλλά υπέφερα!!!θα το ξαναδοκιμάσω το βράδυ!!!
Καλλιοπάκι μπράβο για τα κιλά σου.....τσούκου τσούκου φτάνουνμε στον στόχο!!!!
Ναταλάκιον είπαμε don't worry be happy....τελικά θα την κάνεις την επέμβαση???που???γιατί το παράρτημα θα είναι κλειστό!!!!!φυσικά κ θα κανονίσουμε να βρεθούμε!!!!
Αγγελική τέλεια που θα πας στα Σύβοτα.....ήταν να πάμε πέρσι αλλά τελικά μείναμε στην Πάργα!!!!
Κατεριννννναααά εμφανίστηκες πουλάκι μου????είμαι καλύτερα η αλήθεια είναι...προσπαθώ να θρέφομαι σωστά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου!!!!εσύ διακοπές πότε???με την δουλειά τι έγινε???
Ava ωραίες οι διακοπές που ονειρεύεσαι....όταν με πιάνει κρίση θέλω κ εγώ να ξεφύγω κάπως έτσι.....οι δικές μου ονειρεμένες διακοπές είναι σε τίποτα νησιά Bora Bora ή Maldives.....
Τζίνα δεν θα κατέβεις καθόλου Αθήνα???
σόρρυ αν ξέχασα κάποια!!!!!
Αντα ίσως να κατέβω μία φορά στην Αθήνα αλλά δεν ξέρω πότε, εκκρεμεί να περάσω από μία επιτροπή και περιμένω να με ειδοποιήσουν. Διαφορετικά θα είμαι εδώ συνέχεια μέχρι τον Οκτώβριο. Δεν έχω και ελευθερία κινήσεων γιατί η κοκερίνα μου κάθεται ήρεμη μόνο στην Αθήνα σε αυτό το σπίτι εδώ άμα φύγω γίνεται χαμός. Πέρυσι που έπρεπε να κάνω μία εξέταση την πήρα μαζί μου 2 μέρες στην Αθήνα και επιστρέψαμε πάλι μαζί.
πω πω τζινακι!!! η κοκερινα σου εχει πολυ ταμπεραμεντο!!!!
εμας η δικια μας δεν τολμαει να κανει ετσι!!! σε οποιο σπιτι την αφησουμε και με οποια παρεα καθεται ησυχη!!!
αργοτερα θα σας βαλω και φωτο να τη δειτε!!! μου επετρεψε ο ''πατερας της''!!! χαχαχα
Καλησπερες απο την βροχερη και δροσερη Βησσανη Ιωαννινων!
το πρωι κατεβηκαμε στην πολη να κανουμε κάτι δουλειες και με το που μαζευτίκαμε μαζευτικαν και τα σύνεφα και τώρα βρεχει! εχει ενα δροσερότατο αερακι (μεχρι κρυου τολμαω να πω) ο μικρός κοιμάται, η μαμά κοιμαται, δεν εχουμε ρεύμα (πρωτότυπο.....) και εχω με τα -1 G μπυ προσπαθω να μαθω τα νέα σας!!!
Κατερινάκι καλως μας ήρθες πίσω! είσαι καλά κοριτσάρα μου???
Ναταλάκι Νο2 γυρνάω Αθήνα την Δευτερα. Θα δουλευω τα πρωινά αλλά όποτε θες απόγευμα είμαι στην διάθεση σου. σου στέλνω και το τηλ μου με U2U - αν θες μου στέλνεις και το δικό σου!
Αντα μου καθε μερα και καλυτερα??? μπραβο κοριτσι μου!
αποφάσησα ότι με το που θα γυρίσω αθηνα θα ξεκινησω διατροφη καθώς έχω σχεδων 3 μήνες για να ξαναμαναγίνω νονα γου Ζαχαρια!
τουλάχιστον να χάσω τα ριμαδιασμένα της εγκυμοσυνης!!! να βάλω κανα ρουχο της προκοπης... θα ξεκινησω και ημερολογιο εδω μεσα νομιζω!!!!
σας φιλω προς το παρον!!!
Koritsaki νοιώθει πολύ ανασφάλεια η κοκερίνα γιατί την είχαν παρατήσει στο δρόμο όταν ήταν μικρή, όταν την βρήκα δηλαδή, κι από τότε είναι αυτοκόλλητη με μένα κι όλο φοβάται ότι θα την αφήσω κι εγώ. Περιμένω να βάλεις φωτό και της δικής σου.
ναι μωρε η γλυκεια μου...ειναι παρα πολυ συναισθηματικα αυτα τα ζωακια. ειναι λογικο να νιωθει ετσι μαζι σου.
να σου πω την αληθεια εγω περιμενω τη μερα που θα κανουμε μωρακι γιατι νομιζω θα γινουν αυτοκολλητα με τη δικη μας!!!
γενικα ειμαι πολυ υπερ του να μεγαλωνουν τα παιδια μαζι με σκυλακια!!!
Koritsaki είμαι κι εγώ αυτής της άποψης γιατί τα παιδάκια μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα, να μοιράζονται πράγματα, να δίνουν και να παίρνουν αγάπη. Δεν είναι τυχαίο που πολλά παιδιά με ειδικές ανάγκες έχουν σκύλο, βοηθάει πολύ στην εξέλιξή τους και στη θεραπεία τους.
αγγελικουλα...ποσο μου λειπει το σκηνικο που περιγραφεις, με την καλοκαιρινη συννεφια και βροχη...τελικα αυτος ο καιρος εχει περασει στο DNA μου και ισως γιαυτο προσαρμοστηκα καλα εδω που ηρθα....
μην ανησυχεις για το προγραμμα της διατροφης! μαζι θα παμε!!!
ποτε ειναι η βαφτιση???
εγω εχω στοχο να εχω χασει καμια 10 κιλα μεχρι τα χριστουγεννα!!!
αν θελεις γραφε στο τοπικ που ανοιξα για τις 200 μερες!!!
μπαινει και η γλαυκη για μαστιγωμα!!!
κορτισακι αληθεια σου λεω το απολαμβανω... η ησυχια και το νερο που πεφτει εξω πανω σε μια καρυδια που έχει είναι απόλαυση....ασε που στην Αστρακα πεφτουν κεραυνοι και βροντες!!!
το 10αρια το θελω μεχρι τον οκτώβριο και θα τα καταφέρω! ετσι πιστευω τουλαχιστον... θα το βρω το τοπικ από βδομαδα... αν και ελεγα να ανοιξω ενα διαφορετικο λιγο ... θα δω τι θα κανω!!! σ' ευχαριστώ παντως!!
γεια σας τσουπρες ! εδω ειμαι και εγω!!
παιδακια και σκυλακια!!!!
΄παλι δε βγαζει τις φοτο