εγω ουτε να τα δω ουτε να τα ξερω!!...αλλα πολυ ευχαριστως θα πήγαινα στη cern να δω τα πραγματικα επιτευματα της επιστημης!!!!
Printable View
εγω απλα ενοω να δω τι γινεται και στισ αλλεσ διαστασεισ εκτοσ απο τισ τρεισ γνωστεσ
ω ναι!!... μαζι σου!!!!!!!!... https://www.youtube.com/watch?v=BWyTxCsIXE4
και εκει που καθεσε στο αστικο τερμα πισω και κοιτας απεξω τον κοσμο και απολαμβανεις την βρομια και την σκονη του αστικου σαν χαζος,και σκεφτεσε οτι θα μπορουσες να πας με αμαξι για να αποφυγεις την πολυκοσμια και την βαβουρα εκει που θα μπορουσες εκεινη την στιγμη να ησουν σπιτι,ή εξω,ή βολτα με τα ποδια,ή να βρεις τα παιδια,ή να κερδισεις το τζακ ποτ,ή καπου να βριζεις γιατι πατισες σκατα,ή να σε εχει πατισει κανενα αμαξι(χτυπα ξυλο),ή,ή,ή...επανερχεσε γιατι εκανε το αστικο σταση στο κεντρο και κατεβαινει ατελειωτος κοσμος και ανεβαινει αλλος τοσος,και κοιτας στα γρηγορα τερμα μπροστα και βλεπεις μια να μπαινει,περναει διακριτικα διπλα απο το μηχανιμα που χτυπας τα εισιτιρια,και την κοιτας και λες ποια ειναι αυτη,και σε κοιταει και λες "οχι με ειδε!!" και κοιτας αλλου και λες "δεν πρεπει να ερθει προς τα εδω!","σιγα μην ερθει εχει υπερβολικα πολυ κοσμο για να ερθει μεχρι το τελος","μην κοιτας μ@λακ@ κανε πως δεν την ειδες","ωχχχχχ την κοιταξα και με κοιτουσε και ερχετε προς τα εδω","που την ξερω?σκεψου γρηγορα!μπα δεν παιζει να μου μιλησει...οποτε κομπλε..."και πλησιαζει...και ειναι μπροστα μου και κοιταω σαν χαζος δεξια και αριστερα και καλα δεν την εχω παρατιρισει.και καθετε ορθια διπλα μου,και με κοιταει."ξεκολα γ@μω την ατυχια μου καλητερα να ειμουν στο πουθενα και να πατουσα σκατα",και με κοιταει και φοραω τα ακουστικα για να μην μου μηλισει,και μου μιλαει,"εεεεε οχι,ε οχι δεν το δεχομαι!" δεν το δεχομαι πως το λενε!στασηηηηηηη,"τη σταση ρε αστειε αφου δεν εχει εδω σταση"...
Γιατί θεωρείται φυσιολογικό τα νεύρα ενός εφήβου που δίνει πανελλήνιες φέτος να τα ξεσπάει στη μάνα του? Τι είναι, σάκος του μποξ?
Εγώ δεν είμαι σίγουρη...νιώθω πραγματικά χάλια...δεν με βοήθησε ούτε ο ύπνος, ξύπνησα πάλι σε μια οδυνηρή πραγματικότητα την οποία δεν αντέχω και μακάρι να μην ξυπνούσα ποτέ...δεν ξέρω πως θ' αντέξω να νιώθω τόσο δυστυχισμένη όλη τη μέρα πάλι...πραγματικά δεν αντέχω άλλο!
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗ ΖΩΗ
ΕΣΚΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ
Πολλες φορες δεν προκειται για ''εφηβεια'' αλλα για παλιοχαρακτηρες.Υπαρχει παρεξηγηση γυρω απο το τι ειναι εφηβεια,παιδικη ηλικια κλπ,και τι ελαφρυντικα υπαρχουν.
Αλλες φορες οι γονεις ειναι ΓΤΠ και φορτωνουν τις δικαιολογημενες αντιδρασεις των παιδιων τους εκει.Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Σκέφτομαι .......... πόσο πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια ΣΤΙΓΜΗ