Ευχαριστώ! Και καλά Χριστούγεννα !!!
Printable View
Ουφφ, περαστικά σου βρε Κύκνε. Κατάφερες και έσπασεςκαι 3 κιολας ρε θηρίο δε σου έφτανε το 1 ?
Οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, όσο πας προς τη 1 εβδομαδα θα σταματήσει ο πόνος και απλά θα σου σπαει τα νεύρα ο νάρθηκας.
Υπομονή. Και μη το αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση! :o
Πως μου βγήκε το όνομα ότι είμαι καναρίνι? Επειδή κελαηδάω?
Δε ζευγαρώνω γιατί είναι περίεργη περίοδος πιεσμένη
Μηηηηπως θες λιγο μαστίγιο για να σηκώσεις λίγο κεφάλι? Άλλωστε ισχύει πάντα το αν δεν μπορεις να το αποφύγεις απολαυσέ το!
Εγώ καθε Χριστούγεννα πάω τζιμ με σκουφί Σαντα Κλάους :p Μου έδωσες ιδέα να αγοράσω καμια μπλούζα Γκριντσ φέτος
Ελπίζω να περάσει η πίεση, και να ξαναγίνεις το σουπερ σπουργιτι:p.
Περαστικά ότι και αν σε απασχολεί στον ψυχολογικό τομέα.
Ισχυει, λίγο μαστίγιο θα ήταν ότι πρέπει, αλλά που..
Ωραία ατάκα χαχα, αλλά αυτό που μπορώ να απολαύσω είναι το καθημερινό γιαούρτι μαζί με λίγα καρυδαμυγδαλα.
Σκουφι Σάντα Κλάους; σε Τζιμ; φαντάζομαι τα Λιγουρια να κάνουν ουρα χαχαχα.
Μου έδωσες ιδέα για μπλούζα και εμένα.
Μήπως να του πεις ότι όντως θα μπεις στο big brother; Θα έχει φέτος; Ούτε εκεί κρατάνε κινητο :p.. Αν ήμουν στη θέση του, θα ήθελα να το μάθω.. Θα σε θαύμαζα που θα έκανες ένα τόσο σημαντικό βήμα για σένα.. Αλλά καταλαβαίνω, πόσο δύσκολο είναι και τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου.
Είμαστε πολλά τρολ στο τζιμ και ντύνεται και ο γυμναστής Χριστουγεννιάτικα οπότε δεν δίνουν πολλή σημασια. Χαχα
Ψήσου να ξεκινήσεις και βάρη σιγά σιγά, αν δεν το παρακάνεις δε θα τραυματιστείς . Έλα, δεν γίνεται η χαρά σου στη ζωή να ειναι το γιαούρτι αμύγδαλο, άντε :p
Αν κερδίσεις τίποτα, μη ξεχάσεις εδώ το φιλαράκι σου :p. Με το γκομενακι δεν κάνατε ποτέ κάποια συζήτηση για τη ζωή σας;
Όσο αφορά την απώλεια του σκύλου μου... Να σου πω; Δε περίμενα να με πειράξει τόσο πολύ. Ειδικά τα πρωινά είναι πολύ δύσκολα. Σκέφτομαι συνέχεια ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Θυμώνω, με μένα, με τον γιατρό.. Και η ιδέα ότι είναι μέσα στο χώμα, με ρίχνει πολύ. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα για να μη σκέφτομαι.