πω πω κ νομιζα οτι μονο εγω ειμαι απογοητευμενη αυτη τη περιοδο.σκ@τα
Printable View
πω πω κ νομιζα οτι μονο εγω ειμαι απογοητευμενη αυτη τη περιοδο.σκ@τα
έλα κ εσύ τώρα δεν θέλω να σε επηρεάζω.εγώ είμαι σε άλλη φάση. εσύ έχασες αρκετά κιλά και κόλλησες.εγώ έφτασα στα περισσότερα κιλά που έχω βάλει και συνηδητοποίησα οτι χρειάζομαι δίαιτα και γυμναστική,και τώρα ακόμα καταλαβαίνω οτι δεν φτάνει να κάνεις λίγο γυμναστική και να μειώνεις μες την εβδομάδα λίγο τις θερμίδες για να τα πέρνεις όλα πίσω μόλις έρθει το πσκ. θέλει πίστη προσήλωση και να μη σε επηρεάζει τίποτα κ κανένας.ακόμα και αν θες να χάσει 1-2 κιλά .τώρα το κατάλαβα ως τώρα νόμιζα άλλα πράματα κ ας όλη μου τη ζωή προσπαθώ να αρχίσω δίαιτα.
απλα δε μπορω να μαζευτω μετα τις διακοπες.κ ξαναφευγω στις 20 του μηνα κ δε θελω να παω πρησμενη.ελπιζω απο αυριο να αρχισω κανονικα κ δυναμικα.ουφ.
Κι εγω εχω κουραστει παιδια.Που 4 μηνες τωρα εκανα διαιτα χαλαρα και δε με πειραζε καθολου που ετρωγα λιγοτερα.Τις τελευταιες μερες με εχει πιασει τρελη λυσσα και απογοητευση οτι θα παρω τα κιλα μεσα στο χειμωνα διπλα και τριδιπλα.Τεσπα θα το παλεψουμε.Δεν πρεπει να παρατησουμε τον αγωνα.
και εγώ για σεπτέβρη με βλέπω να κάνω κανονικά ...θα ήθελα μέχρι τότε βέβαια να είμαι -2 αν και δεν νομίζω αλλά λέμε
εγώ το υπόσχομαι στον εαυτό μου μέχρι τις 20 οκτώβρη θα είμαι 50κιλά ..
τέλος
κοιτα εγω ξερω οτι αν παω διακοπες εκει που ειναι να παω σ αυτα τα κιλα,θα νοιωθω συνεχεια φουσκωμενη.οποτε ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι απο αυριο θα κανω 2 μερες πρωτεινη κυριως.αντε να δουμε.
απλά μια ζωή είμαι σε φάση ξεκινάω δίαιτα,μετά τα παρατάω με τον πρώτο πειρασμό και τα βάζω πίσω διπλά.κάθε ΄χρόνο κερδίζω κ ένα με ενάμιση κιλό. αλλά ως εδώ και μη παρέκει. δεν ζητάω πολλά απτον εαυτό μου ,να ξεφουσκώσω τώρα λίγο(μισό με ένα κιλάκι) ναμην πάρω τίποτα στις διακοπές,και από σεπτέμβρη δεν θα με επηρεάζει τίποτα. κορίτσια καταλαβαίμω οτι έχετε κουραστεί,εγώ κουράζομαι πριν αρχίσω. αλλά μην το βάζεται κάτω.είπαμε η αισιοδοξία είναι λυποδιαλυτική. κ το τικεράκι σας είναι τόσο προχωρημένο που μόνο αισιοδοξία σας χρειάζεται
εχεις δικιο το ξερω.πραγματικα το μοτο που με κανει κ συνεχιζω τοσο καιρο ειναι το οτι αν δεν ειχα αρχισει θα μουν ακομα 71.κ σκεφτομαι παντα καλυτερα να φτασω αργοτερα στα 54 παρα να καθομαι να μη κανω τπτ κ να περιμενω στα 71 να γινει το θαυμα.
θέλω να σε ρωτήσω γιατί είμαστε πάνω κάτω στις ίδιες διαστάσεις με όταν ξεκίνησες ,πόσες θερμίδες ξεκίνησες να τρως για να αρχίσεις να χάνεις?
οταν ξεκινησα ετρωγα περιπου 1400.ημουν 71 κιλα και 1.63.εσυ εισαι πιο ψηλη.σκεψου οτι τωρα αν φαω 1400 θα σκασω κυριολεκτικα.αλλα ειχα παχυνει οχι επειδη ετρωγα πολυ αλλα επειδη ετρωγα αργα το βραδυ μονο κ κυριως πατατακια η πατατες.μιλαμε για μια φαση σχεδον καθε μερα.
όχι ρε συ κεγώ 1,63 είμαι.μπορώ να αντέξω να φάω 1400 θερμίδες αλλά καταπιέζομαι αρκετά.
τρως περισσοτερες δλδ?
εγω παντως αν τωρα τρωω καθε μερα 1400 θα τα παρω ολα πισω σε λιγους μηνες σιγουρα.ασε που θα μαι πρησμενη γιατι φουσκωνω ευκολα
εννοείται οτι τρώω περισσότερο.τα σαββατοκύριακα τρώω γύρω στις 2300 θερμίδες και μες την εβδομάδα από 1300-1900.χάνω όταν τρώω 1300-1700.στα 1900 μένω στα ίδια. φυσικά τρώω παραπάνω γιαυτό δεν χάνω.
νομίζω γρανίτα θα σε βοηθούσε περισσότερο να ζυγίζεσαι μια φορά την εβδομάδα τώρα που είσαι στη φάση που κόλλησες.
αλλα θυμάμαι οτι πάλι κάποτε που είχα χάσει κιλά πάλι κ ήμουν 65 κ πήγα 58, μετά στα 58 όταν έτρωγα λ΄΄ιγο παραπάνω ένιωθα οτι τα έβαζα΄αμέσως. είναι το σημείο εκείνο που ο μεταβολισμός και το σώμα μας έχουν κουραστεί.