σημερα ολη μερα με κολαρο ο αυχενας με βιασε χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου, ποναωζαλιζομαι ,βλεπω τον Hulk Hogan και κλαιω (καταραμενες ορμονες! ) :lol: :lol: :lol:
Printable View
σημερα ολη μερα με κολαρο ο αυχενας με βιασε χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου, ποναωζαλιζομαι ,βλεπω τον Hulk Hogan και κλαιω (καταραμενες ορμονες! ) :lol: :lol: :lol:
σκέφτομαι σε ποια κομμάτια της ζωής μου είμαι σταθερή. κ δεν είναι σχεδον κανένα, δλδ μονο στις σχεσεις είμαι σταθερή, ουτε εχω απατήσει, ουτε ξενοκοιταω, ουτε τπτ τετοιο...΄(ενω οι περισσότεροι απατανε! εγω παω αναποδα!)
γιατι ρε γμτ, να μην είμαι σταθερή ΄όταν ξεκινάω μια διαιτα, όταν ξεκινάω γυμναστική, γενικά οτι κι αν ξεκινήσω (ακόμη κ σπουδες) είναι αμφίβολο για το που θα καταλήξει, κ η διάθεσή μου έτσι είναι. πανω-κατω...
και θέλω να το αλλάξω, δε θελω να είμαι ευμετάβλητη.ενω το θελω δε ξερω πως να το αλλαξω.
χτες εκανα το 1ο μαθημα ποδηλατου!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος ρωτησει "μα καλα δεν ξερεις ποδηλατο??????" να βαλει σε υστερογραφο τον τροπο που προτιμα να πεθανει :lol:
Μα καλα.... ΔEN ΞEPEIΣ ΠOΔHΛATO?
YΓ: απο ερωτα :D:D:D
δηλαδη με τοξο! νοου προμπλεμ!
δε μπορω να κοιμηθω.........:sniff::(
ποδηλατο....παράξενο πράγμα πριν από λίγες μέρες είχα την ίδια συζήτηση με τον άνδρα μου αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατα ,βγήκαμε στα μαγαζιά,διαλέξαμε και καταλήξαμε πως ένα χιλλιαρικάκι το θέλουμε για να πάρουμε 2 καλά ποδήλατα :wow: και μετά....εγώ σκέφτηκα πως δεν είχα ΠΟΤΕ ποδήλατο στην ζωή μου,είχα ότι παιχνίδια ήθελα,είχα άπλα να παιζω,κήπο,ελάχιστα αυτοκίνητα τότε και όμως όχι ποδήλατο:tumble: ρώτησα τους γονείς μου και είπαν πως ποτέ δεν ζήτησα και έτσι δεν μου πήραν!Ο αδελφός μου αγόρασε το πρώτο του ποδήλατο όταν ήταν 17 (από τότε έκανε αμέτρητα χιλλιόμετρα με αυτό) σαν τώρα το θυμάμαι ήταν λευκό ideal και προστά είχε ένα ωραιότατο φωτάκι,ανίδεη εγώ από ποδήλατα τον παρακάλεσα να κάνω μία βόλτα,τονίζω πως το είχε δεν το είχε 2μέρες,ανεβαίνω λοιπόν....ισσοροπω...άγνωστο πως :D και ξεκινάω πετάλι και καταλήγω να πέσω σε κάτι κολωνάκια που είχαμε στον κήπο,πάει το φωτάκι :D:D ακόμα απορώ πως δεν με σκότωσε lol.Tώρα αποσάσισα να πάρω κατόπιν χειρουργείου να έχω χάσει κάποια κιλά καθώς τώρα νιώθω πως ο (_!_) μου παραείναι μεγάλος για αυτές τις μικρές σελίτσες :DQuote:
Originally posted by click
οποιος ρωτησει "μα καλα δεν ξερεις ποδηλατο??????" να βαλει σε υστερογραφο τον τροπο που προτιμα να πεθανει :lol:
καλές ποδηλατάδες click!
αγγελουδάκι 500? για ένα ποδήλατο είναι πάρα πολλά:puzzled::wow:!
εγω με 100 περίπου έχω πολυ καλό ποδήλατο(ταχύτητες, μεγάλες ρόδες, καλαθάκι, στήριγμα πίσω με πιαστράκια,φωτάκι, ε τα κλασσικά)...το πήρα πρίν 2χρ.
εγω παντως παντα είχα ποδήλατο, αλλα το χρησιμοποιώ πιο πολύ καλοκαίρι-άνοιξη.. (άντε κ λίγο φθινόπορο)
βασικά αυτό που είδα εγώ έχει γύρω στα 350 και είναι ideal και τα υπλοιπα είναι το άνδρα μου,έχει ακριβά γούστα το καμάρι μου :D
cici μου όταν με το καλό χάσω τα κιλά θα ξαναψάξω;)
αχ...άντε με το καλό :)
τα ideal όντως είναι καλα , είχα μικρή.
αυτο που εχω τωρα δε ξερω τι ειναι :/
:smilegrin: θενκ γιου αγγελουδακι!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
ποδηλατο....παράξενο πράγμα πριν από λίγες μέρες είχα την ίδια συζήτηση με τον άνδρα μου αποφασίσαμε να πάρουμε ποδήλατα ,βγήκαμε στα μαγαζιά,διαλέξαμε και καταλήξαμε πως ένα χιλλιαρικάκι το θέλουμε για να πάρουμε 2 καλά ποδήλατα :wow: και μετά....εγώ σκέφτηκα πως δεν είχα ΠΟΤΕ ποδήλατο στην ζωή μου,είχα ότι παιχνίδια ήθελα,είχα άπλα να παιζω,κήπο,ελάχιστα αυτοκίνητα τότε και όμως όχι ποδήλατο:tumble: ρώτησα τους γονείς μου και είπαν πως ποτέ δεν ζήτησα και έτσι δεν μου πήραν!Ο αδελφός μου αγόρασε το πρώτο του ποδήλατο όταν ήταν 17 (από τότε έκανε αμέτρητα χιλλιόμετρα με αυτό) σαν τώρα το θυμάμαι ήταν λευκό ideal και προστά είχε ένα ωραιότατο φωτάκι,ανίδεη εγώ από ποδήλατα τον παρακάλεσα να κάνω μία βόλτα,τονίζω πως το είχε δεν το είχε 2μέρες,ανεβαίνω λοιπόν....ισσοροπω...άγνωστο πως :D και ξεκινάω πετάλι και καταλήγω να πέσω σε κάτι κολωνάκια που είχαμε στον κήπο,πάει το φωτάκι :D:D ακόμα απορώ πως δεν με σκότωσε lol.Tώρα αποσάσισα να πάρω κατόπιν χειρουργείου να έχω χάσει κάποια κιλά καθώς τώρα νιώθω πως ο (_!_) μου παραείναι μεγάλος για αυτές τις μικρές σελίτσες :DQuote:
Originally posted by click
καλές ποδηλατάδες click!
καλες ποδηλαταδες ευχομαι και σε σενα!!:thumbup:
Πόσες φορές έχεις πέσειμέχρι τώρα click? :P
:P:P 1 μαθημα εχω κανει, το 2ο ακυρωθηκε λογω βροχης.
αλλα δεν εφαγα τουμπα. εχω χαμηλα τη σελα για να παταω καλα και μολις παθω κοκομπλοκο οτι θα πεσω προλαβαινω να φρεναρω και να πατησω.
ευτυχως γιατι ειναι νοικιασμενο, δε με παιρνει να το διαλυσω :lol:
ρε ποσο ζηλευω τα παιδακια που ξεκινανε χωρις αγχος.. (και ΜΕ βοηθητικες! μπουαχαχαχαχαχαχα)
εγω μια φορα εκανα αρκετο πενταλι και ηταν επειδη νομιζα οτι με κραταει ο αλλος απο πισω, μετα μου ειπε οτι με ειχε αφησει και δεν το ειχα παρει χαμπαρι)
αντε να δουμε νεξτ ταημ ελπιζω να τα παω καλυτερα :rolleyes:
Πρέπει να δώσω ένα τέλος σε ότι με πικραίνει......
Ξυπνησα με αιμοραγια τελικα δεν προλαβα να χαρω.. Σε λιγο θα παω στο γιατρο... Μαλλον εγινε το κακο.. Και περιμενε να μου το κανει στα γεννεθλια μου.. Αν εχω καλα νεα θα ξαναμπω αν οχι θα απεχω για λιγο.. Σας φιλω