-
Γλαυκη μου σιδερενια και περαστικα σου! αντε τωρα μονο κατηφορες θα εχεις και εσυ! ειδες που ελεγες ποτε θα ερθει ο καιρος να λεω και εγω τι με πειραζει και τι οχι?
αγγελικουλα καλως να δεχτητε τους αντρες σας
γιοτακι υπομονη τι αλλο να κανεις?
αβα εξολοθρευτη μυρμηγκιων σε εχω αναγκη! γεμισα και εγω μυρμηγκια!
(αν και λενε οτι ειναι λεφτα εγω μονο μυρμηγκια εχω)
λιλακι και εγω θελω το παπλωματακι μου αλλα να μην εχει πολυ κρυο γιατι δε το αντεχω !
βαμπιρακι ολα καλα ειπαμε θα πανε αν δεις κληση απο αγνωστο νουμερο εγω σε πηρα απλα σε πηρα απο το whats up μου ! θα σε παρω ξανα σημερα να σε ακουσω
-
Πολλες καλημερες κ καλο μηνα να εχουμε!
Ναταλακι μου μικρο αμα σηκωθω θα παω κ εγω να αναψω μια λαμπαδα για σενα στην Παναγια μας εδω που ειναι θαυματουργη αν κ εχω πολυ θετικη ενεργεια για σενα κ νομιζω οτι ολα θα ειναι πολυ καλα κ δεν θα υπαρξουν περαιτερω προβληματα.
Εχω διαβασει 12 σελιδες απο τις 34 νομιζω που πρεπει να διαβασω απο την ημερα που εφυγα κ φυσικα θα συνεχισω σημερα.χαρηκα που ειστε ολες καλα ,που εμφανιστηκε το ΠΟΠ Γιωτακι μας κ πρεπει να σας ευχαριστησω παλι για τη συμπαρασταση σας.Για τα ιατρικα ανακοινωθεν της Ναταλιας τι να πω?Οτι ξελιγωθηκα στα γελια κ με πονουσαν τα ραμματα?
Αντα εσενα θα σε μαλωσω που βγηκες να περπατησεις στον ηλιο.Εμενα μου ειπε για ενα μηνα να μη με δει ο ηλιος γιατι καταβαλει πιο πολυ ενα ηδη καταβεβλημενο οργανισμο που υποσιτιζεται.
-
Καλημερα εγαπες μου!!! Να εχουμε εναν υπεροχο Αυγουστο! Φτασαμε Αθηνα και τωρα λεω να τον παρω για λιγο γιατι δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου στο καταβι αν και ειχαμε καμπινα...
Γλαυκη μου και μονο που το λες μου φτανει! Μην σηκωνεις ουτε λαμπαδες τωρα!!! Χιχιιχιχιχιχ!!! Σε ευχαριστω πολυ!!! <3
Εχει ρε παιδια μια ζεστηηηηη!!!! Πωωωωω!!! Ιδρωτας!! Στο κεφαλι βασικα στα μαλλια! Φρεσκολουσμενη δεν φαινομαι!!!
Στον υπνο μου θυμηθηκα το σωληνακι στη μυτη και τον πρωτο πονο/φουσκωμε της πρωτης μερας... Και μεχρι να παω απο το φορειο μεχρι το κρεββατι μου μονη μιυ... Πωωωωωωωω!!! Αυτα ειναι που δεν θελω!!!!!! :(
Αλλα ελπιζω ρε παιδια να αναρρωσω και να μην ποναω οπως την πρωτη φορα!! Θα παμε με την μαμα μου στο μοναστηρι του Αγιου Εφραιμ και στο Ασωματων και καπου αλλου που δεν θυμαμαι... Ολα αυτα πριν την επεμβαση και δεν ξερουμε και πως να παμε μεχρι του Αγιου Εφταιμ μιας και μας ειπαν οτι ειναι μακρυα αλλα θα τον βρουμε τον δρομο μας! Θα αναψω και μια λαμπαδα για ολες μας να ειμαστε παντα γερες και δυνατες με αγαπη, ειρηνη, χαρα και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!! :D
Αντε καληνυχτα σας για λιγο!!!
Αγγελικουλα θα χαρω παααρα πολυ να τα πουμε και απο κοντα! Καλλιοπη και Αντα αν ψηνεστε συντομα για εναν καφε παμε παλι! Οσες γυρνατε Αθηνα εννοειτε ερχεστε μαζι!!
ΚΟΡΙΤΣΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙ;;; Τι κανεις παιδι μου; Χαθηκαμε :(
-
καλημερα κ καλο μηνα εχουμε με λιγοτερες ζεστες πιστευω.Ναταλια μου ολα καλα θα πανε στο ειπα κ θα το ξαναπω..κ η θετικη μου ενεργεια ερχεται να σε συναντησει..κανονισου να χαθειτε :smilegrin: Καλλιοπη μου στειλε μου σε μνμ το whats up σου να σε παρω κ σενα να δω τι κανεις..Γλαυκη μου περαστικα σιδερενια,καλες κατηφορες κ ευχομαι να περασει γρηγορα ο πυρετος..φιλακια σε ολες σας κουκλιτσες μου..
-
μαρακι στο εστειλα το τηλ!
βαμπιρακι εγω για καφε ειμαι μεσα η αντα μας δε ξερω αν νιωθει καλυτερα για να βγει !
σημερα ξεκινισε πρακτικη και η κορη μου πηγε στο σισμανογλειο αν και μας ειχε πει ο γιατρος ο γιωργος (ακους βαμπιρακι) απο το ιππο να παει εκει δεν την αφησα γιατι εκει ολοι οι γιατροι ειναι γκομενιαρηδες (ακους βαμπιρακι) και ειπα να αφησω το πεδιο ελευθερο για αλλες (βαμπιρακι για σενα τα λεω )
η σοκολατιτσα που χαθηκε?????
-
Καλημέρα και καλό μήνα από το συννεφιασμένο Δήλεσι. Βαμπιράκι εύχομαι ο Αύγουστος να είναι ο τυχερός σου μήνας και να πάνε όλα καλά. Το σωληνάκι είναι όντως ενοχλητικό αλλά ευτυχώς είναι μόνο για μία μέρα και αυτή τη φορά δε νομίζω να παιδευτείς πολύ να πας στο κρεβάτι σου από το φορείο γιατί θα είναι πιο εύκολο αφού είσαι μείον σχεδόν 40 κιλά. Στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να είμαι Αθήνα να τα πούμε από κοντά, με το χαζόσκυλό μου δοκιμάζεται η φιλοζωϊα μου! Την Κυριακή που θα έρθει η αδερφή μου θα της πω απ'έξω απ'έξω να με κατεβάσει μαζί της στην Αθήνα με το σκύλο για λίγες μέρες και ελπίζω να πιάσει και να μου κάνει το χατήρι. Πρέπει να φροντίζει κι η μάνα μου το γάτο όσο λείπω με προσοχή να μην της φύγει, έχω διάφορα θέματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω και να σου κάνω παρεούλα στο νοσοκομείο. Διαφορετικά θα τα λέμε στο τηλ. σε πιο ήπιους τόνους για να μην ανοίξουν και τα ράμματα από το γέλιο χιχιχιχι.
-
Καλημέρα και καλό μήνα!
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού εύχομαι να φέρει στην κάθε μία ξεχωριστά ό,τι επιθυμεί!
Γοργονίτσα, έρχεται ο εξολοθρευτής! Κι εγώ μόνο μυρμήγκια έχω, όχι λεφτά. Ξέρεις κάτι; Αυτό το εφηύραν οι άνθρωποι για να παρηγορήσουν εμάς, τους μυρμηγκοπληγέντες. Εκνευρίζεσαι με το μυρμηγκομάνι; Δεν πειράζει, σημαίνει λεφτά. Όπως, λέρωσες το καλό τραπεζομάντηλο, που έβγαλες τα ματάκια σου να το κεντήσεις; Δεν πειράζει, γούρι, γούρι!
Τζίνααα, χθες σε σκεφτόμουν όλο το βράδυ. Πήγαμε για τσιπουράκι μέσα σε ένα πάρκο, στο πράσινο. Έβρεχε και ήταν υπέροχα! Ξαφνικά εμφανίζεται ένα σκυλάκι, που μου μίλησε στην καρδιά. Κυνηγόσκυλο, με μακρυά αυτάκια, πολύ πολύ χαζούλι και εξαιρετικά φοβισμένο. Λέω στο παρεάκι, κυνηγόσκυλο είναι. Έβαλε τα γέλια. Και τι κυνηγάει; Μυρμήγκια; Δεν το βλέπεις πώς είναι; :lol:
Μας έφεραν τρία πιάτα μεζέδες. Το μερίδιό μου το τάισα όλο στο σκυλάκι. Από μακρυά στην αρχή, γιατί ήταν φοβισμένο. Είχε λουρί, αλλά ήταν αδεσποτούλι και κατάλαβα γιατί. Προφανώς το πήραν κυνηγοί, αλλά εκνευρίστηκαν μαζί του και το έδιωξαν. Ήταν τόσο χαλβαδόσκυλο, που είμαι σίγουρη ότι ο λαγός κυνηγούσε εκείνο και όχι εκείνο το λαγό. Οπότε πήρε πόδι. Έπειτα πήρα με το ζόρι και από τους μεζέδες του παρεακίου και το τάισα λουκάνικα, μπέικον, σαλαμάκια, φασόλια, τουρσί, κολοκυρθάκια. Παμφάγο! Έπειτα, ήρθε κοντά μου και πάνω στην αγωνία μου του έδωσα και το ψωμί. Το βουτούσα στις σάλτσες για να το ξεγελάσω, αλλά δε χρειαζόταν. Το καημένο πεινούσε πολύ. Είπα στο παρεάκι να παραγγείλουμε κάτι για τον μικρό και είπε ότι ντρέπεται, γιατί τον ξέρουν εκεί και θα τον κοροιδεύουν. Πάντως το σκυλάκι ήταν σε καλή κατάσταση. Γυαλιστερό τρίχωμα, λαμπερά ματάκια, υγρή μουσούδα. Την άγγιξα την ώρα που του έδινα το ψωμί. Έτρωγε από το χέρι μου!
Προσπάθησα να το πασάρω στο παρεάκι, που έχει κήπο, αλλά μου είπε ότι η συγκεκριμένη φάτσα δεν του έκανε κάτι. Εμένα μου έκανε και μου παραέκανε! Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να τον πάρω, αλλά: Πρώτον, δεν υπήρχε περίπτωση να με ακολουθήσει, τόσο φοβισμένο που ήταν και δεύτερον, μόνο αυτό μου έλειπε τώρα!
Επειδή τα νέα εδώ ταξιδεύουν γρήγορα, ήδη είπαν στο παρεάκι σήμερα, τι μαράκας άντρας είσαι, κάθεσαι και σου τρώνε το φαγητό τα σκυλιά!
-
Αβουλίνι πολύ χαίρομαι που τάϊσες το σκυλάκι και το παρεάκι μια χαρά το βρίσκω, μόνο μαράκας δεν είναι, αντιθέτως πιστεύω ότι είναι μαράκες αυτοί που μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν κιόλας κάτι τόσο σπάνιο και περίεργο όπως το να ταϊζεις ένα σκύλο!!!
-
τζινα μια και δε μπορω να σου στειλω u2u γραφω εδω
το τηλεφωνο σου αυτο που εχω ειναι whats up?
πηγα να σε παρω τηλ καποια στιγμη και μου λεει δεν εχω αρκετο υπολ
μηπως εχω αλλο τηλεφωνο σου?
-
Δροσερές καλημέρες από την Αθήνα! :wow:
Καλό μήνα να έχουμε κοκόνες μου γεμάτο χαλαρότητα, ξεκούραση και βουτιές :D
Επιτέλους ξημέρωσε μία δροσερή μέρα! Έχω ανοίξει όλες τις μπαλκονόπορτες και μπαίνει δροσερό αεράκι και σχεδόν δεν ζεσταίνομαι, είναι ένα θαύμα!
Να καλωσορίσω και εγώ την Φτουτάτη μας με την σειρά μου! Γλαύκη μου καλωσόρισες σπιτάκι σου, καλή ανάρρωση και εύχομαι ο πυρετούλης ήδη να έχει ξεκουμπηστεί και να νιώθεις γερή και δυνατή! Και όπως είπαμε, μην τυχόν και κάνεις δουλειές θα σε μαλώσω!
-
Καλλιόπη σου έστειλα u2u. Καλημέρα Ελάκι.
-
τζινα απαντησα αλλα δε ξερω αν ηρθε
-
Αγγελικούλα καλώς να υποδεχτείτε σήμερα τους άντρες της οικογένειας, να έχουν ένα καλό και ασφαλές ταξίδι!
H Ναταλία μας σήμερα θα κάνει τις εξετάσεις της και νιώθω ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά :D.
Άβα μου καλά έκανες και τάισες το καημένο το σκυλάκι, κρίμα που το παρεάκι δεν το ήθελε για συντροφιά. Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν σπατάλη το να ταίζεις μία πεινασμένη ψυχούλα :(. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι είναι πολλοί σκληροί με τα ζώα, να μην αναφέρω για τις φόλες μου ρίχνουν, ειδικά στα χωριά... Σκ@τόψυχοι !!!
-
Γεια σας ξανα.Καλλιοπη σου εστειλα το τηλ. μου.Ελακι τι κανεις? Τζινα μου πως τα περνας? Εγω τρωω καρπουζακι στη δουλεια κ σας διαβαζω οταν μπορω..χιχιχιχι..το ματι μου δεν καλυτερευει κ αυριο θα παω σε αλλον οφθαλμιατρο να παρω μια δευτερη γνωμη γιατι με εχει πεθανει στη φαγουρα κ στο τσουξιμο...ασχετο..τον Σεπτεμβρη ναμαστε καλα θα ερθω σιγουρα Αθηνα για τις εξετασεις 6μηνου.Οποτε θελω να πιστευω να σας δω κ εγω..Παντως κοριτσια μου ακομη κ τωρα ενω βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεπτη δεν εχω αντιληφθει οτι ξερεις..δεν εισαι πλεον παχυσαρκη κ οταν μου λενε οι αλλοι Μαρια εισαι αγνωριστη..εχεις μεινει η μιση κ μπραβο..κ εχεις γινει μια σταλια..λεω..βρε τι μου λενε? κ πριν ειμουν κανα τερας ας πουμε? Ευχαριστω καθε μερα εσας που με βοηθησατε τοσο..ιδιαιτερα η Τζινα που μου σταθηκε τοσο πολυ κ το μανικακι που με "αλλαξε" ...ισως μπω μετα ξανα..
-
Καλημέρα Μαρία μου, περαστικά και πάλι με το ματάκι σου, ελπίζω να περάσει σύντομα αν και επιμένει το άτιμο...
Χαίρομαι που απολαμβάνεις την απώλεια του βάρους σου και μην ανησυχείς, θα περάσει ο καιρός και θα αντιληφθείς και εσύ το μέγεθος της αλλαγής! Όταν θα φτάσεις στην σταθεροποίηση εκει είναι που θα αρχίσεις να συνηθίζεις τον νέο σου εαυτό. Προς το παρόν οι αλλαγές είναι ραγδαίες και είναι λογικό να μένεις λίγο πίσω χιχιχιχι!