hellooooo!!!!!!!!
Printable View
hellooooo!!!!!!!!
Γιεα σου Λιλούκο!!!!!!!!!! Όλα καλά?
Είχα βάλει κοτοπουλάκι να ψήνεται κ τι πρωτότυπο :lol:ξεχάστηκα κ ψιλοκάηκε:grind: αλλά εντάξει τρώγεται
Όπως καταλάβατε παω για μαμ:spin: τα λεμε αργοτερα
Κατερίνα συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι ευχαριστημένη. Σοκολατίτσα πολύ χαίρομαι που ξεφορτώθηκε η σκυλίτσα σου τα τσιμπούρια. Να σας πω και ότι η Μακ περνάει όμορφα, τρώει νόστιμα φαγάκια κάθε μέρα και έχει χάσει και μισό κιλό παρακαλώ. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο χιχιχι. Μου έπεσε το κινητό σε μια λεκάνη με νερό και τα έχει παίξει. Το άφησα να στεγνώσει καλά αλλά δεν πατάνε τα κουμπιά του. Ευτυχώς που έχω όλα τα τηλ. μου γραμμένα σε χαρτί και χρησιμοποιώ τώρα της μητέρας μου γιατί δεν έχω 2η συσκευή εδώ για να βάλω την κάρτα μου, θα μου φέρει η αδερφή μου την Κυριακή, γκρρρρ. Ναταλάκι θα σου στείλω μήνυμα από το τηλ. της μητέρας μου.
Ναι ναι Τζινάκι ο μπαμπάς μου σε ευγνωμονεί κ όλο λεει να ειναι καλά η κοπέλα!
Όσο για τα νεα της Μακ πολύ ευχάριστα, έτσι είναι οι διακοπές να περνάς καλά κ χαλαρά αλλά θα πηδηχτώ απο το παράθυρο μα να τρως κ να χάνεις:puzzled:
Εμένα που μου είχε πέσει στη λεκάνη της τουαλέτας :lol::lol::lol::lol:τι έχεις να πεις?
Κορίτσια έφυγα πήγε η ώρα καθώς όποτε θυμάμαι τηρώ κ τα τρίωρα :lol:
καλα κοριτσια σας ειχα πει για τη γυμναστικη με το play station θυμαστε???
ε εχω ενθουσιαστει!!! εχω φαει κολλημα!!!! κανω καθε μερα 20 λεπτα, γιατι μετα αρχιζουν τα τσιμπηματα στην καρδια!!!
εχω δηλωσει τα ιλα το υψος και την ηλικια μου! α! και το στοχο μου, οτι θελω να χασω κιλα, και μου βγαζει ολοκληρωμενο προγραμμα αερομπικ!!! με ζεσταμα, κανονικο cardio και διατασεις για το τελος!!!
απο σημερα θα κανω 20 λεπτα το πρωι και 20 το βραδυ!!!
ειναι πολυ καλυτερο απο το τρεξιμο και τα χοπ χοπ γιατι δεν πιανονται οι μυες μου επειδη εχει και υποχρεωτικες διατασεις στο τελος!!!
ειναι τελειως σαν να παω γυμναστηριο!!! εικονικη πραγματικοτητα που λενε!!!
και μιλαμε σε αυτα τα 20 λεπτα χυνω τονους ιδρωτα!!!!!
koritsaki εχω και εγω το wii αλλα δεν εχω wii fit ομως κατεβασα ενα παιχνιδι που ειναι γυμναστικη μαλιστα αν θυμαμαι καλα λεει ο προσωπικος σου γυμναστης και τωρα θελω να το δοκιμασω ελπιζω να πορωθω και εγω ! (ασχετο το οτι δε θα βρισκω το wii ελευθερο ολη μερα ) αλλα και τη νυχτα καλο ειναι θα δοκιμασω και ισως αργοτερα αν δω οτι μου κανει παρω και το wii fit ( οχι καυνουργιο γιατι εχει μια κατοσταρα)
βρε κοριτσακι μηπως να τα κοιταγες τα τσιμπηματακια στην καρδια???
Καλησπέρα. Το Ναταλάκι έχει ένα πρόβλημα με το ίντερνετ, αν μπορέσει θα μπει αργότερα. Δεν βγήκε σήμερα η βιοψία τελικά και θα πάνε αύριο στον Ερυθρό Σταυρό να την πάρουν και να μιλήσουν και με τους εκεί ογκολόγους. Επίσης αύριο θα κάνει και αξονικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο. Αναβάλλεται προς το παρόν το χειρουργείο της γιατί θέλει να το ψάξει καλά πρώτα με τις βιοψίες και να μιλήσει και με τους ογκολόγους στον Αγιο Σάββα αλλά και στην Κρήτη και να διασταυρώσει πολλές απόψεις πριν ξαναμπεί στο χειρουργείο. Επίσης θα στείλει μέσω του Αλ του γιατρού της τη βιοψία και στο Λονδίνο. Χαίρομαι γι'αυτήν την απόφασή της γιατί αν όντως χρειαστεί 2ο χειρουργείο καλό είναι να είναι απόλυτα σίγουρη πριν και να μην της λένε μετά κακώς το έκανες γιατί πρόκειται και για το στομάχι της που θα έχει θέματα και με τη διατροφή της. Οπότε περιμένουμε αύριο και τα νέα της βιοψίας αλλά κυριότερα τις αξονικές να βγουν καθαρές.
Ευτυχώς έφτιαξε το κινητό μου. το έβγαλα στον ήλιο το μεσημέρι και πριν λίγο λειτούργησε κανονικά. Τελικά είχαμε συννεφιά για λίγο το πρωί και μετά είχαμε ήλιο όλη μέρα. Πάλι καλά δηλαδή γιατί στέγνωσε το κινητό μου χιχιχι.
οποτε τζινα αν καμια φορα βρωμισει του κανεις και μπανακι δεν εχει προβλημα!
:lol::lol: Καλλιόπη αυτό δεν το είχα σκεφτεί!
Κάθε απόγευμα που βγάζω τον γατούλη βόλτα στον κήπο μπαίνει η μητέρα μου, τινάζει τα σεντόνια μου και τα σεντόνια που έχω ρίξει στις καρέκλες που ξαπλώνει ο γάτος και σφουγγαρίζει το δωμάτιο και ότι έχει πέσει από το κουτί με την άμμο του. Της λέω σήμερα, είμαστε και το πρώτο ξενοδοχείο, με το που βγαίνει ο πελάτης μπαίνει η καμαριέρα και καθαρίζει χιχιχιχιχι. Εδώ τώρα φυσάει αρκετά και είναι πολύ δροσερός ο αέρας, μυρίζει και βρεγμένο χώμα που σημαίνει ότι κάπου βρέχει. Είναι τέλεια γιατί δροσιστήκαμε επιτέλους.
Αβα τα συλλυπητήριά μου για την γιαγιά σου, να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου και να τη θυμόσαστε.
αχ δροσισεεεεεε