Λίλα είναι τέλεια! Μου αρέσει πολύ το βράδυ να κοιμάμαι χωρίς ανεμιστήρα αλλά με το δροσερό αεράκι.
Printable View
Λίλα είναι τέλεια! Μου αρέσει πολύ το βράδυ να κοιμάμαι χωρίς ανεμιστήρα αλλά με το δροσερό αεράκι.
τζινακο τι γραφεις για την αβα???πεθανε η γιαγια της???
Καλησπέρα κοκόνες μου :)
κάνω δουλειές και καθαριότητες... το αναβάλω εδώ και μέρες αλλά δεν πάει άλλο έχουμε βρομίσει! Βρήκα ευκαιρία σήμερα που δρόσισε και μπορώ να κινηθώ με άνεση χωρίς να ζαλίζομαι από την πολλή ζέστη.
Αβουλίνα λυπάμαι πολύ για την γιαγιά σου, τα συλληπτήρια μου. Μακάρι να έχεις και εσύ τα χρόνια της και να είναι χρόνια καλά και γεμάτα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της, ήρθε ο καιρός να αναπαυτεί... Με συγκίνησαν αυτά που έγραψες στις σημαντικές μας απώλειες.
Ναι Λιλάκο μου έφυγε η γιαγιά της Άβας. Έγραψε στο "Αφιερωμένο στις σημαντικές μας απώλειες"Quote:
Originally posted by lila198621
τζινακο τι γραφεις για την αβα???πεθανε η γιαγια της???
λυπαμαι αβα μου.τα συλλυπητηρια μου.
Πάω να πλύνω κάνα μπαλκόνι κόρες :saint:
Καλό πλατσούρισμα Ελάκι.
Kοριτσακια μου!προσπαθω να διαβασω τις σελιδες που ειχατε γραψει κ ακομα εχω 4-5.Ειμαι καλα,κανω ψιλοδουλιτσες κ μετα ξαπλωνω παλι.Θα συνεχισω να κανω τον ψοφιο κοριο αφου ο γιος μου τρεμει κ φοβαται μην παθω τιποτα.Φυσικα βρηκα ενα σπιτι χαλια κ το δωματιο του δεν περιγραφοταν!ειχε φερει μαλλον κοπελα κ ειχαν μαγειρεψει,ειχαν αφησει κ ολα τα παραθυρα ανοιχτα κ ειχαν γεμισει σκονη τα παντα.Κ μου λεει που το καταλαβες?
Πυρετο δεν εχω,αλλα ειμαι λιγο αδυναμη.Φυσικα κ 7 κιλα μειον με τη δικη μου ζυγαρια!!!
Η γιαγια της Αβας εφυγε σημερα η σαν σημερα?δεν καταλαβα.Δεν θα πηγαινε στην κηδεια της γιαγιας της αν ηταν σημερα?Παντως συλληπητηρια.
Αυτό που σας είχα υποσχεθεί. Η κοκερίνα μας!!
Σε αυτήν την φώτο είναι 9 μηνών!
https://lh5.googleusercontent.com/-S...%25CE%25A0.JPG
Γλαύκη μου αρέσει το σύστημα του ψόφιου κοριού! χιχιχιχι Συνέχισέ το για όσο μπορείς, αν και δεν το βλέπω για πολύ γιατί ξέρω ότι μέσα σου σε τρώει να καθαρίσεις όλο το σπίτι και τα πεζοδρόμια απ'έξω μη σου πω! Μην ανησυχείς και η σκόνη δεν φεύγει, εκεί είναι και σε περιμένει! Να μετράς τις δυνάμεις σου και να κάνεις τόσα όσα δεν σε κουράζουν και δεν σε καταπονούν. Ευτυχώς που σου έπεσε και ο πυρετός και τώρα δεν με βλέπεις βέβαια αλλά κουνάω το μαντήλι στα 7 κιλάκια που έφυγαν! χιχιχιχι
Κοριτσακι δεν φαινεται η φωτο
Koritsaki είναι κούκλαααααααααα!!!!!!!! Να τη χαίρεσαι και εύχομαι να βρεθεί ένας τρόπος να έχεις την κουκλίτσα σου κοντά σου.
Γλαύκη απ'ότι κατάλαβα σήμερα έφυγε η γιαγιά της Αβας. Λιλάκι δεν την βλέπεις καθόλου τη φωτό; Είναι μικρή αλλά φαίνεται. Είναι τόσο γλυκούλα η κοκερίνα που μου έρχεται να φιλήσω την οθόνη του laptop! χιχιχιχι
Πριν δεν την εβλεπα τωρα φαινεται ομως