-
Πρωινές καλημέρες :)
Τελικά άστατο ύπνο είχα όλο το βράδυ και ξύπνησα προυνό προυνό, μάλλον με έφαγε η υπερένταση.
Αβάκι μου πένθησε την γιαγιά σου και κάνε ειρήνη μαζί της. Πήγαινε και άναψε ένα κεράκι στην μνήμη της και ευχήσου της καλό ταξίδι. Το ότι είχατε φουρτουνιασμένη σχέση δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα να πενθήσεις για τον χαμό της. Εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλύτερα και να χαμογελάσεις.
-
καλημερα και απο μενα!
αβα μου να ζησετε να τη θυμαστε!
κοριτσακι τελεια η σκυλιτσα σου
γλαυκη προσεχε οχι πολλα πολλα τωρα εγω ακομη το γιο μου βαζω και κουβαλαει τις λεκανες!
(και λεει αμαν βρε μαμα μεχρι ποτε δε θα σηκωνεις βαρος)δε πειραζει ας κανουμε και λιγο τους κοριους!!!!!!
γιωτακι υπομονη θα περασουν οι μερες και θα τα βλεπεις οσα τραβας σαν ενα ονειρο
κατερινα μπραβο κοπελα για την νεα σου δουλεια!
ελι βλεπω σε επιασε οιστρος με τις δουλειες αμα βρεις χρονο πες να σου στειλω 2-3 πλυντηρια για σιδερωμα!
η ναταλια που χαθηκε?
το βαμπιρακι δεν εχει ιντερνετ μου ειπε! ασε που την επερνα τηλ και ολο μιλαγε με ολο το φορουμ τα ειπε εχθες!!! το λιλακι μας καλα ελπιζω ειναι και ας λενε μερικες οτι κοιμηθηκε με το τηλ αγκαλια παλι!
σοκολατιτσα ποτε φευγεις εσυ??
αχ παω να δω τι θα μαγειρεψω παλι σημερα να κανω και καμια δουλιτσα και τα ξαναλεμε
φιλια κουκλες μου
-
-
Καλημερα σε ολες.Αβα να ζησετε να τη θυμοσαστε...ποτε μια απωλεια δεν ειναι οτι καλυτερο..κοριτσοπουλα οι υπολοιπες κουραγιο..να ευχηθω στο βαμπιρακι τα καλυτερα σημερα κ γενικα σε ολες μας για την υπολοιπη μερα να πανε ολα καλα...σας αφηνω γιατι σημερα εχει τρεξιμο...φιλια
-
Το Βαμπιράκι είναι τώρα στο Ιππο και στις 13.00 θα μπει για τις αξονικές. Της έχουν κάνει εισαγωγή, της έχουν βάλει και πεταλούδα και είναι σε δωμάτιο με τη μαμά της. Προσπαθεί να πιεί τώρα αυτό το υγρό που έχει γεύση σαν ούζο και χρειάζεται για τις αξονικές. Της είχαν απαγορέψει να πιεί και νερό και είχε σκάσει αλλά τώρα της είπαν να πιεί τελικά και συνήλθε λίγο. Δεν έχει μπορέσει να βρει κάποιον στον Ερυθρό Σταυρό για να μάθει αν είναι έτοιμη η βιοψία. Ισως φύγει η μαμά της την ώρα που κάνει τις αξονικές η Ναταλία, να πάει στον Ερυθρό για να ρωτήσει. Επειδή δεν ξέρει τι ώρα θα ξεμπερδέψει είναι λίγο ρευστά τα πράγματα για το αν μπορέσει να πάρει σήμερα και τη βιοψία. Δεν θα μείνει εκεί βέβαια, μόλις τελειώσει θα φύγει.
Συνάντησε και την Kelly80 που έχει κάνει εισαγωγή κι αυτή στο Ιππο γιατί αν θυμάστε είχε ανεβάσει πυρετό που κατά το γιατρό της θα περνούσε μόνος του! Της έχει πέσει τώρα ο πυρετός αλλά έχει διάφορα προβλήματα που μάλλον της δημιουργήθηκαν την ώρα της επέμβασης του σλιβ και δεν είναι σίγουρο αλλά ίσως χρειαστεί να ξαναμπεί χειρουργείο. Είναι πολύ στενοχωρημένη, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η κοπέλα, να μην χρειαστεί άλλο χειρουργείο και να βγει γρήγορα να πάει σπιτάκι της.
Για ότι νεότερο έχει το Βαμπιράκι σήμερα θα με ενημερώσει και θα σας πω, αφού δυστυχώς έχει ακόμα πρόβλημα με το ίντερνετ. Ισως πάει κάπου το απόγευμα που θα υπάρχει σύνδεση και μπορέσει να μπει και η ίδια.
-
Καλημέρα Μαράκι, τι έγινε με το μάτι σου; Πήγες σε άλλο γιατρό;
-
Τζινα μου σημερα το απογευμα ειναι να παω...κοντευω να το βγαλω απο την πολλη φαγουρα..θα δειξει..τωρα διαβαζα το ποστ σου..η κελλυ νομιζω ειχε τον ιδιο γιατρο με μενα ε? Καλα τον αλλο μηνα ειναι να ερθω Αθηνα..ποσο να βαστηχτω να μην του ριξω ενα βρισιμο? Δηλ. λεω δοξα τον Θεο που δεν επαθα καμμια επιπλοκη γιατι θα μου ελεγε κ μενα " θα περασει" ? Δεν το περιμενα...μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ καλος στη δουλεια του..τι να πω..Εσυ κοριτσι μου εισαι καλα? Ισως ξαναμπω αργοτερα σε λιγο παω να φαω τονο με αγγουρακι.:starhit:
-
Μαράκι να πας να το δεις το μάτι σου γιατί αφού δεν περνάει με το κολλύριο δεν πρέπει να μένει έτσι. Για το γιατρό καλύτερα να μην σχολιάσω. Εγώ είμαι μια χαρά.
-
γιουχου σας!!!!εχω προβλημα με το ιντερνετ για αυτο δεν ειμαι στην παρεα σας κανονικα.ως συνηθως το καλο μας οτε με βασανιζει.
η κελλυ τι προβλημα εχει τωρα???ο καλος σας ο γιατρος πολυ τσαπατσουλης ειναι μου φαινεται.
-
Αβα μου να ζήσετε να την θυμαστε την γιαγια σας. Συλληπητήρια.
Τζινα αναμενουμε νεα απο το Ναταλάκι μας με αγωνία.
Μακ..... και διακοπές και κιλάκια ατσα!! να περνας τελεια!!!
εγω κορίτσια πολυ δουλεια και τρεξιμο . μετα την δουλεια εχω συνεργειο - κομμωτηριο- αγορα για ευρεση κρεβατιου της κορης μου και το βραδυ κανονισαμε και ποτο. αααα!! καπου στο ενδιαμεσο πρεπει και να μαγιρεψω .... ουφφφ
-
Κατερινάκι μου έχω την εντύπωση ότι χωρίς την κόρη σου κουράζεσαι περισσότερο χιχιχιχχι
-
Έχω πήξει και εγώ στις δουλίτσες, ευχάριστες όμως. Σήμερα έκανα μποτέ στο αυτοκίνητο μας :). Το καθάρισα, το περιποιήθηκα με αλοιφούλα, το σκούπισα, το ξεσκόνισα τζι τζι το έκανα!
Καθάρισα και το ενυδρείο και άλλαξα το νερό του Σωκράτη γιατί εκτός του ότι ήταν αρκετά βρώμικο ήταν και αρκετά ζεστό λόγω καύσωνα...νομίζω ότι ανανεώθηκε με την αλλαγή ο Σωκράτης και κολυμπάει χαρούμενος :D
Τώρα κάνω μανικιούρ πεντικιούρ και αργότερα θα κάνω και ένα μπανάκι να φρεσκαριστώ και αν έχω κέφια θα πλύνω και τα μπάνια! Μύγα με τσίμπησε και δεν λέω να βάλω cul κάτω! :lol:
-
Το Ναταλάκι είναι σπίτι της τώρα και ελπίζω να κατάφερε να κοιμηθεί γιατί το βράδυ από την υπερένταση δεν κοιμήθηκε καλά. Το απόγευμα θα την πάρει τηλ. ο Αλ να της πει το αποτέλεσμα της αξονικής. Εκανε μόνο άνω και κάτω κοιλίας, πουθενά αλλού. Θα κάνει μία εξέταση που είναι σα να σκανάρουν όλο το σώμα από πάνω μέχρι κάτω, τα πάντα δηλαδή, αλλά στοιχίζει 1.500 ευρώ και γι'αυτό ειδοποίησαν από το Ιππο το ταμείο της για να πάρει έγκριση, η οποία έγκριση κάνει περίπου 2 εβδομάδες για να βγει, οπότε τότε θα κάνει και την εξέταση. Αύριο θα πάει στον Ερυθρό για τη βιοψία. Εχετε πολλά φιλιά όλες και το απόγευμα που θα πάει βόλτα με τη μαμά της αν βρει σύνδεση θα μπει να σας τα πει και η ίδια.
-
Λίλα όταν έκανε το σλιβ η Kelly80 κάποιο μηχάνημα τραυμάτισε το συκώτι της και τώρα έχει μαζέψει πύον και λένε μήπως της κάνουνε παρακέντηση γιατί δεν θέλει να μπει πάλι χειρουργείο, τουλάχιστον αυτό τη συμβουλεύει και ένας εξωτερικός γιατρός που την παρακολουθεί.
-
Ελάκι με τη φόρα που έχεις πάρει με τις δουλειές μόνο ένας καύσωνας θα σε σταματήσει! χιχιχι Να βάλεις γάντια αν κάνεις τα μπάνια σου για να μην χαλάσεις το μανικιούρ. Πάντως όταν λέμε για μανικιούρ σκέφτομαι πάντα τη Μακ, μου λείπουν οι φωτό της με τα ωραία χρώματα που βάφει τα νύχια της.