ΑΝ ΜΕ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΗ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΑΜΠΑ
Printable View
ΑΝ ΜΕ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΗ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΣΑΜΠΑ
Τσα...!Σας ελειψα??φυσικα και οχι!!
Αφου εγινε της διαγραφης το καγκελο,ειπα να επιστρεψω να σας πω ενα γεια και ισως να σας ζαλισω και λιγο τα..... γκουχου!μπιπ!
Καλησπερααααααααααααααααα αααα....................!
Ότι έφθασε το βράδυ επιτέλους...Κι είμαι σχετικά ήρεμη. Μακάρι να κοιμηθώ. Αλλά αύριο μια καινούργια σκ....μέρα θα ξημερώσει. Κουρααααααααααααστηκα!!!!!!!! !!!!
σκέφτομαι τι φταίει και είμαι έτσι..δλδ ανώριμη,δεν αναλαμβάνω ευθύνες,προτιμάω να βαριέμαι από το να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι..
τα έχω όλα έτοιμα,έχω βολευτεί αλλά από την άλλη είμαι νωθρή και υποτονική..σχεδόν σαν κινούμενη πεθαμένη επειδή ακριβώς δεν είμαι σε εγρήγορση για να διακρίνω όταν υπάρχει ανάγκη για κάτι να το κάνω..δεν κινητοποιούμαι..και δεν παίρνω πρωτοβουλίες..πρέπει να το'χω ξαναγράψει αυτό..δλδ πρέπει ο άλλος να σκεφτεί τι υπάρχει ανάγκη να γίνει για να μου το πει κι έπειτα να το κάνω εγώ και αν έχω κέφια κιόλας..γιατί συνήθως δεν έχω όρεξη και κάθομαι και κοιτάζω πχ τη μάνα μου να κάνει δουλειές..
είμαι τόσα χρόνια στο σπίτι και μια λάμπα δεν ξέρω να αλλάζω..μόνο το γκαζάκι έμαθα κι αυτό με επίβλεψη να το αλλάζω..
δλδ πάντα υπάρχει κάποιος άλλος να μου λύνει τα προβλήματα και αυτό μου έχει κάνει κακό..
βέβαια τώρα τα ρίχνω στους άλλους δλδ στους γονείς αλλά μάλλον φταίω κι εγώ που είμαι έτσι..
κι όλα ξεκινούν απ'τη βαρεμάρα και από το ότι δεν έχω όρεξη για ζωή..
στην τελική σκέφτομαι τι με νοιάζουν όλα αυτά?ακόμα και η σχολή μου τι με νοιάζει?
αν εγώ πχ έχω βάλει στόχο να μην προσπαθήσω στη ζωή μου και στο τέλος να μείνω άστεγη και να τρώω απ΄τα συσσίτια ή να πεθάνω απ'την πείνα?
εε δεν με νοιάζει και πολύ..
και έχω τώρα τη μάνα μου να μου φωνάζει γιατί δεν έβαλα τα μαξιλάρια στη θέση τους αφού σηκώθηκα απ'τον καναπέ!!και μάλιστα να στέκονται όρθια για ντεκόρ λες και θα μπει απόψε σπίτι μας η επιθεώρηση ομορφιάς εσωτερικού χώρου σπιτιών!!αν είναι δυνατόν!!
και να μου λέει:έτσι τσαπατσούλα να είμαι στο σπίτι μου..
εε ωραία της λέω δε διαφωνούμε..εσύ αφού αυτό είναι σπίτι σου κι εγώ φιλοξενούμενη θα το καθαρίζεις και θα το τακτοποιείς κι εγώ στο δικό μου σπίτι θα είμαι τσαπατσούλα..
αλλά το να με βάζεις εμένα να τακτοποιώ το δικό σου σπίτι αυτό δε στέκει!!
εγω γελασα με τισ απαντησεισ δλδ αν ημουνα απο καμια γωνια και σασ εβλεπα θα πεθενα στο γελιο
σκέφτομαι ότι μισώ τους ανθρώπους και αγαπώ πολύ τα ζώα..τα ζώα που δε φταίνε σε τίποτα τα κακόμοιρα κι εμείς τα εκμεταλλευόμαστε είτε για να τα φάμε είτε για να κάνουμε πειράματα πάνω τους είτε να τα φυλακίζουμε σε ζωολογικούς κήπους και να τα παρουσιάζουμε σαν εκθέματα είτε να τα καταπονούμε και να τους στερούμε την ελευθερία σε ιπποδρόμους(τα άλογα μόνο)..
πραγματικά μισώ όλους τους ανθρώπους και τον εαυτό μου μαζί..
μάλλον όχι..τα ζώα είναι χαριτωμένα αλλά δε μιλούν..δεν μπορείς να συνεννοηθείς..είναι καλύτερα βέβαια απ'τους ανθρώπους αλλά δεν έχουν πολύ μυαλό..έχουν όσο μυαλό τους χρειάζεται για να ζήσουν..
οπότε σε μια αξιολογική κλίμακα απ'τον καλύτερο και πιο αθώο ζωντανό οργανισμό μέχρι τον χειρότερο πάνω στη γη θα έβαζα τους οργανισμούς ως εξής:
πρώτα τα φυτά,επειδή είναι τα πιο αθώα αφού δεν ενοχλούν κανέναν..
μετά τα ζώα και τελευταίο τον άνθρωπο..
επίσης ήθελα να προσθέσω ότι ο άνθρωπος είναι ένα θηλαστικό ζώο και δε διαφέρει από την οικογένεια των θηλαστικών ως προς τις ανάγκες του σε τίποτα..
είμαστε ζώα..επειδή έχουμε λίγο μυαλό παραπάνω αυτό δε μας δίνει το δικαίωμα να μεταχειριζόμαστε τα ζώα όπως θέλουμε γιατί και αυτά αισθάνονται τον πόνο όπως κι εμείς..
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΜΑΖΙ
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΛΔ ΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΜΕΓΑΛΟΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΑΡΡΥΘΜΙΣΤΟΙ ΤΕΣΠΑ ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Η ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝΕ ΨΗΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΚΛΠ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΜΕ ΕΓΓΗΥΣΗ ΔΕΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
κοντευουμε 2015 χειμωνα και ακομα λεμε να προσεχεις,απο το πρωτο καλοκαιρι της ζωης μου που θυμαμε μεχρι την τελευταια βροχη που ειδα σημερα κιολας.o ιδιος κυκλος.οτι εχω και δεν εχω χωραει μεσα σε λιγοτερο απο 40 τετραγωνικα.και στην ταρατσα η ψισταρια να περιμενει μια ηλιουστη ημερα για να καψουμε κρεατα και λιγο μυαλλο καθε φορα χαχαχα ετσι περναμε καλα.και φετος ειμαι καλα,και γουσταρω οσο ποτε ξανα να ριχνω καρατιες στο κρεβατι χωρις να ξερω καρατε,να ακουω δικαιολογιες και ψεματα,και να παιζω πλεϊστεσιον 2,και ολα αυτα μεσα σε ενα υπεροχο βραδυ.και ολα αυτα σε μια βρωμοπολη της ελλαδος να βλεπω κοσμο να περναει και εγω να γελαω.ποσο απιστευτες και μοναδικα ομορφες ειναι οι στιγμες καθε μια ειναι μοναδικη,το σκεφτομαι ετσι γιατι το μονο που κανω ειναι να γελαω και ειναι αστειο.
παιδιά πέρασα να σας πω ότι είμαι καλά σήμερα!καλά μπορεί να χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι ή όπου αλλού την έπιασε χεχεε αλλά γιατί το λέω ότι είμαι καλά..
επειδή όλες τις προηγούμενες μέρες δεν ήμουνα καλά οπότε σήμερα είναι μια εξαίρεση στον κανόνα άρα πρέπει να τη σημειώσουμε στο ημερολόγιο!
και ένας άλλος λόγος που σας το λέω είναι για να μάθετε το λόγο που είμαι καλά!
ο λόγος είναι ότι ήπια καφέ απ'έξω και ξύπνησα!βλέπω τον κόσμο αλλιώς!με άλλα μάτια!με τα μάτια του λαγού και όχι γελαδιού!
αποφεύγω να πίνω καφέ απ'έξω γιατί με πειράζει και έχω υπερένταση όλη μέρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ!
με πειράζει επειδή έξω τον φτιάχνουν δυνατό τον καφέ..βάζουν πολύ καφέ μέσα ενώ εγώ στο σπίτι μου βάζω μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού κι αυτό όχι γεμάτο!και μετά γεμίζω τη φλυτζάνα με νερό βραστό και βάζω και γάλα!και μετά πέφτω για ύπνο χαχαα!
σήμερα όμως πήρα φρέντο εσπρέσσο ημίγλυκο ήτοι μέτριο και τον πήρα ελαφρύ να φανταστείτε!έτσι τον ζήτησα για να μη με πειράξει..
και ω του θαύματος ξύπνησα!και στη σχολή σήμερα όλη μέρα όλα τα κατάλαβα σχεδόν!δλδ φτου μου!
σκέφτομαι να καθιερώσω από δω και πέρα να φτιάχνω καφέ στο σπίτι αντί να πληρώνω για να πάρω απ'έξω και να βάζω 2 κουταλάκια του γλυκού για να με πιάνει!
και το αστείο είναι ότι μέχρι τώρα δε μου'χε περάσει απ'το μυαλό ότι έφταιγε που έπινα πολύ μικρή δόση καφέ ή και τελευταία ντεκαφεϊνέ το πρωί και ήμουν αλειτούργητη και ακοινώνητη!
παιδιά κακά τα ψέματα..μεγάλη εφεύρεση ο καφές!
και ακόμα πιο μεγάλη εφεύρεση για μένα που ανακάλυψα την αξία του σήμερα ύστερα πάνω από μια εικοσαετία ζωής πάνω στον πλανήτη γη!
Να προσέχεις όμως με τον καφέ. Γιατί σκεπάζει την κούραση και μπορεί να μην καταλάβεις πως φτάνεις στην εξάντληση.
πωπω αλήθεια?δεν το'χα σκεφτεί αυτό..
σήμερα ήπια καφέ στο σπίτι..δε θα πάρω απ'έξω απλά αντί για ένα κουταλάκι του γλυκού πρώτη φορά έβαλα 2..
και σήμερα χθες μάλλον το βράδυ δεν μπορώ να πω ότι νύσταζα ιδιαίτερα όταν πήγα για ύπνο..
είχε μείνει ακόμα καφεΐνη μέσα μου..και κοιμήθηκα ελαφριά..
το ΣΚ που δεν έχω σχολή δε θα πίνω τόσο δυνατό καφέ..κι έτσι θα επανέρχεται ο οργανισμός μου στα φυσιολογικά..
ή μπορώ να παίρνω απ'έξω 2 φορές η βδομάδα πχ δευτέρα και πέμπτη για να μοιράζεται η καφεΐνη μέσα στον οργανισμό μου μέσα στη βδομάδα..
και τις υπόλοιπες μέρες να πίνω στο σπίτι..
ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!