Quote:
Originally posted by bouliana
έχω γραφτεί στο γυμναστήριο και πηγαίνω 2 με 3 φορές την εβδομάδα εδώ και 3,5 μήνες. δυστυχώς δν έχω δει κάποιο αποτέλεσμα βέβαια δν προσέχω και την διατροφή μου.
επίσης παρόλο που με κουράζουν οι ασκήσεις και δν μπορώ να αυξήσω το βάρος ,μετά δν είμαι ποτέ πιασμένη πράμα που μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο.
είναι λες και η άσκηση που κάνω είναι πολύ λίγη και απλά με συντηρεί.τι χρειάζεται να κάνω?να αυξήσω την ώρα,τις φορές?
όταν δν κάνω όργανα και πάω στην αίθουσα, φυσικά δν τα βγάζω τα προγράμματα, συνήθως μετά από 5-6 επαναλήψεις σταματάω κ μετά συνεχίζω. και επίσης νιώθω οτι το βάρος μου με ενοχλεί αλλά δν είμαι κ ιδιαίτερα βαριά.δηλαδή είμαι πιο βαριά από ποτέ.οπότε μπορεί να μην μπορώ να σηκώσω το βάρος μου?
αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας μου πει περικαλώ
α και επίσης είμαι 165 και 78 κιλά ,να πω οτι τα τελευταία 10 κιλά μου κατσικώθηκαν τον τελευταίο χρόνο.δηλαδή τα τελευταία 5-6 χρόνια ήμουν 65-70.
Εγώ νομίζω ότι παίζει τεράστιο ρόλο η διατροφή, το επιπλέον βάρος πράγματι δυσκολεύει την κατάσταση αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο πολύ που να ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις. Πριν να αρχίσω την δίαιτα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κυριολεκτικά. Ημουν ένα ράκος! Με τις πρώτες 10 ημέρες που σταμάτησα να τρώω σαβούρες είδα τεράστια διαφορά. Το βάρος που έχασα δεν ήταν τόσο πολύ για να εξηγεί αυτή τη βελτίωση. Πιστεύω ότι οφείλονταν στη βελτιωμένη διατροφή μου.