μα δεν εχω κολλησει,απλα χαλαρωσα στις διακοπες κ ετρωγα αργα το βραδυ.θα ειχα κολλησει αν εκανα διατροφη κ δεν εχανα.αν ζυγιζομαι 1 τη βδομαδα κατστραφηκα σιγουρα!χιχι
Printable View
μα δεν εχω κολλησει,απλα χαλαρωσα στις διακοπες κ ετρωγα αργα το βραδυ.θα ειχα κολλησει αν εκανα διατροφη κ δεν εχανα.αν ζυγιζομαι 1 τη βδομαδα κατστραφηκα σιγουρα!χιχι
Σημερα παλι στα ιδια.Και ειναι αποριας αξιον πλεον.Χθες τελευταιο γευμα ηταν στις 6:30 το απογευμα.Μετα εβαλα φερμουαρ και πηγα και γυμναστηκα μια ωρα, αρκετα εντονα.Αφου εγινα μουσκεμα και μπηκα κατευθειαν στο ντους για να συνελθω.Καιρο ειχα να κανω τετοια γυμναστικη.Λεω δε μπορει αυριο θα δω 8.Ε ΣΚΑΤΑ 8 ειδα!:mad::flaming: (Βεβαια υπαρχει το προβλημα της δυσκοιλιοτητας, που οποτε με ταλαιπωρει παντα τρωω κολλημα.Ουτε και αυτο εξηγειται βεβαια με τοσα ολικης αλεσεως, με τοσα λαχανικα και φρουτα που τρωω!) ΕΛΕΟΣ!:shocked2:
κανε ενα διαλειμμα, συνηθισε ο οργανισμος...
τοσοι μηνες σερι!
τα ιδια με χθες απο κιλα,
ακομα η περιοδος, σημερα περιμενω βασικα αλλα ειχα τα συμπτωματα πολυ καιρο...
μπραβο ελενη!
τα αποτελέσματα της γυμναστικής και της σωστής διατροφής φαίνονται μία μέρα μετά,όπως και το ανάποδο,όταν θα σαβουριάσουμε δν φαίνεται το πρωί αλλά την επόμενη.γιαυτό σας λέω να μη ζυγίζεστε κάθε μέραQuote:
Originally posted by Constance
Σημερα παλι στα ιδια.Και ειναι αποριας αξιον πλεον.Χθες τελευταιο γευμα ηταν στις 6:30 το απογευμα.Μετα εβαλα φερμουαρ και πηγα και γυμναστηκα μια ωρα, αρκετα εντονα.Αφου εγινα μουσκεμα και μπηκα κατευθειαν στο ντους για να συνελθω.Καιρο ειχα να κανω τετοια γυμναστικη.Λεω δε μπορει αυριο θα δω 8.Ε ΣΚΑΤΑ 8 ειδα!:mad::flaming: (Βεβαια υπαρχει το προβλημα της δυσκοιλιοτητας, που οποτε με ταλαιπωρει παντα τρωω κολλημα.Ουτε και αυτο εξηγειται βεβαια με τοσα ολικης αλεσεως, με τοσα λαχανικα και φρουτα που τρωω!) ΕΛΕΟΣ!:shocked2:
55 σήμερα το πρωι!!!
βέβαια δίαιτα ούτε μαι μέρα μάλλον δεν έχω κάνει!!
μακάρι να το κρατήσω και 1 πιο κάτω την άλλη εβδομάδα για να φύγω για διακοπές ...
αν τα κρατήσω εκεί το 50 θα το έχω στο τσεπάκι μου το οκτώβρη!!
στις διακοπές πρέπει να κόψω ποσότητες ...μόνο έτσι θα κρατηθώ!!
και παγωτάκι αν θέλω..που θα θέλω ..μηχανής που έιναι πιο Light!!
αληθεια κ της γυμναστικης?Quote:
Originally posted by bouliana
τα αποτελέσματα της γυμναστικής και της σωστής διατροφής φαίνονται μία μέρα μετά,όπως και το ανάποδο,όταν θα σαβουριάσουμε δν φαίνεται το πρωί αλλά την επόμενη.γιαυτό σας λέω να μη ζυγίζεστε κάθε μέραQuote:
Originally posted by Constance
εγω οποτε γυμναζομαι δε χανω αλλα μου πεφτουν τα παντελονια...
πχ τωρα ειμαι πρησμενη,
αν παω γυμναστηριο θαμαι τελειως ξεπρησμενη κ αναλαφρη αλλα η ζυγαρια θαναι ακουνητη ως συνηθως...
sasa πιο λαιτ ε? θα το προτιμω κ γω στο εξης,
αλλα λιωνει γρηγορα κ ειναι λιγο...
εγώ κορίτσια το χειμώνα όταν πήγαινα συστηματικά αεροβική, κάθε πρωι που ξυπνούσα η κοιλιά μου ηταν μέσα, όχι οτι έτρωγα και πάτρα πολύ γιατί μετά το γυμνασήριο δεν πολυ μπορώ !!
αλλά όλο το κορμί μου είχε ζμηλέψει ..τρομερή διαφορά γιαυτό και καίγομαι να ξαναρχίσω το χειμώνα!!
ναι η αεροβικη καιει, τα βαρη ομως αντικαθιστουν το λιπος με μυς κ η ζυγαρια δεν πεφτει ευκολα παρα βδομαδες μετα...
τοτε ομως πεφτει θεαματικα γρηγορα, κ μαλιστα μπορει να εχεις σταματησει γυμναστικη κ να τρως πολυ...
εγώ έχω ένα καλό μαζίμε κακό !!!!
το σώμα μου είναι πολύ σφιχτό..όλοι νομίζουν οτι κάνω αθλητισμό ..
κακό γιατί μαζεύει δύσκολα, μια φορά που είχα αποπηραθεί να κάνω βάρη το αποτεσμα ήταν τελείως αρνητικό
είχα γίνει σαν παλαιστής..και στα 50κιλά ε???
μόνο ο λαιμός μου δεν είχε φαρδίνει....
σήκωνα το ποτήρι να πιώ νερό και το χέρι μου γέμιζε φλέβες μέχρι και στο ποντίκι!!!
άστο εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και δεν μου αρέσει ....
στον καθένα ταιριάζει κάποιο είδος γυμναστικής στον σωματότυπο του εμένα μου κάνει η αεροβική και συγκεκριμένα το ταε μπο!!
μέχρι να φτάσω συχτήριζα όταν όμως τελείωνε ήμουν άλλος άνθρωπος!!
ετσι ειναιδυστηχως με τηγυμναστικη
μεχρι να το παρεις αποφαση να πας ειναι το θεμα!
φοβεροαυτο που λες με τις φλεβες χεχε
τι να σου αρεσει σαυτο? αηδια ειναι.
τα βαρη πρεπει να λειτουργουν υπογειως κ να χτιζουν του μυς σου,
οχι για θεμα εμφανισης.
μαλλον εκανες βαρη χωρις σωστη καθοδηγηση,
ειναι οπως το να κανεις στεπ αλλα σε αλλα σημεια του σωματος κ με λιγοτερες επαναληψεις,
πολυ παρεξηγημενη γυμναστικη,
κ πολυ αναγκαια ειδικα για τις γυναικες που απο μυικο ιστο οι περισσοτερες ειναι αστα να παν. (κ λογω των διαιτων)
παω να βγαλω τα φρυδια μου κ μετα γυμναστηριο κ μετα πεντικιουρ :D
ax tτι αλλο θα κανω στο βωμο της ομορφιας :P
α 86.1 μετα το πρωινο,
τι να πω, εγω τρωω κ καιω αντι να βαζω? α στο καλο πια.
ξανα ζυγισμα σε 3 μερες.
μουλαρωσα
Ναι το διάβασα στο forma. πρωί παρά πρωί φαίνονται τα αποτελέσματα στη ζυγαριά.η αερόβια ΄κάνει κατακράτηση ειδικά αν πιεις πολύ νερό ,που πρέπει γιατί έτσι φεύγει και η κυτταρίτιδα. αλλά μόλις περάσει μία μέρα ξεφουσκώνεις. γιαυτό δεν πρέπει να ζυγιζόμαστε κάθε μέρα,κ γιαυτό δεν πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα βαριά ΄΄ασκηση.μέρα παραμέρα.
κοριτσια αφηστε τα..εχθες ειχα ατυχημα με το μηχανακι..εσστριψε ξαφνικα ενας βλακας χωρις φλας και εμεις πεσαμε πανω του. μονο στο δεξι χερι δεν εχω χτυπησει.. εχω γεμισει εγκαυματα στα 2 ποδια και στον αριστερο αγκωνα και πευτοντας με δυναμη πανω μου το μηχανακι κατι πρπεπει να επαε ο μυς της γαμπας γιατι εχει μια τεραστια μελανια και δεν πορω να κουνησω και πολυ το ποδι :sniff:και σαν να μην εφτανε αυτο γυρισαμε μετα και εφαγα γιαουρτι ποπκορν και μωσαικο.. ο φιλος μου μια γρατζουνια μοονο ευτυχως.
σημερα με εδςειξε +800 και το χεοριτερο ειναι οτι ξαναεφαγα μωσαικο πριν λιγο στα ορθια και δεν μπορω να σταματησω...ειμαι χααααααλιαααααααααα
Περαστικά σανελάκη........
εύχομαι γρήγορα να αναρρώσεις ,ελπίζω να πήγατε και νοσοκομείο και να είσαι τσεκαρισμένα καλά...
όσο για το φαγητό με τέτοια τρομάρα και λαχτάρα και λίγα έφαγες!!