mitso μου.....σου ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου,δεν ευχομαι χρονια πολλα!περιμενω να γυρισεις απο τον ντοκτορ χαμογελωντας και μετα :love:
Printable View
mitso μου.....σου ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου,δεν ευχομαι χρονια πολλα!περιμενω να γυρισεις απο τον ντοκτορ χαμογελωντας και μετα :love:
... ο,τι καλύτερο εύχομαι κι εγώ...
ευχομαι να ηταν μια περαστικη επιπλοκη....
περιμενουμε νεα μιτσοκολακι :)
:( οχι κ σε σενα...ολα καλα θαναι μιτσοκολο θα δεις, πρεπει ναχεις κλεισει κ το πρωτο τριμηνο μη μου ανησυχεις :thumbup:
σας ευυχαριστω πολυ... μολις γυρισα, εχουμε μια μικρη αποκολληση σχεδον μηδαμινη αλλα το πολυ αιμα με τρομαξε απιστευτα , ακουσαμε ξανα καρδουλα να σιγουρευτουμε
μου εδωσε τα utrogestan και 24/24ωρο ειπε ξαπλα, υπομονη!
με συγχωρειτε ξανα για την αναστατωση, πολλες φορες σας νιωθω κοντα μου κατα καποιο τροπο και περνω κουραγιο
ΟΥΦ, μεγάλη ανακούφιση πραγματικά!!! Καλή ξάπλα!!!
mitsokolaki...
υπομονή... θα βγεί το ουράνιο τόξο....
έχει πολλους καημους αλλα κι αμετρητες χαρές η μητρότητα....
http://www.youtube.com/watch?v=-WHvg...eature=related
να σε καλα γλυκιε μου!
ευχαριστω Ριακι μου, το βλεπω ειμαι σχεδον 3 μηνων και με εχει στηλει αδιαβαστη 2 φορες! υπομονη τι αλλο? φιλακια πολλα
ποσταρα χωρις να εχω δει τα υπέροχα νέα σου!!!
φιλιά πολλά κουκλα μου!!!
όλα καλα!!!:love:
mitso μου μέσα από την καρδιά μου πολύχρονη,καλή λευτεριά (το λένε ή είναι νωρίς ακόμα?) και του χρόνου να έχεις το μπιζελάκι σου αγκαλιά!!αχ αχ αυτό το μπεμπέ θα σε κάνει να αποκτήσεις άσπρα μαλλιά πριν κάνει φτάσει στην εφηβεία :D:D πολύ χαίρομαι για τα νέα σου,άντε βουρρρ για μεγάλες ξάπλες τώρα!!
σε ευχαριστω κοριτσαρα μου γλυκια! απο μαλλι ασπρο εχω μπολικο...Αλλα αυτο το νινι πολυ αναρχικο στοιχιο σαν την μανα του ...
φιλακια πολλα!
Ωραία μιτσο μου!!! Αυτά τα έπερνα και εγώ από την 15 βδομάδα που είχα αποκόλληση μέχρι το τέλος την εγκυμοσύνης μου. Βοηθαν πολύ!Quote:
Originally posted by mitsokolo
σας ευυχαριστω πολυ... μολις γυρισα, εχουμε μια μικρη αποκολληση σχεδον μηδαμινη αλλα το πολυ αιμα με τρομαξε απιστευτα , ακουσαμε ξανα καρδουλα να σιγουρευτουμε
μου εδωσε τα utrogestan και 24/24ωρο ειπε ξαπλα, υπομονη!
με συγχωρειτε ξανα για την αναστατωση, πολλες φορες σας νιωθω κοντα μου κατα καποιο τροπο και περνω κουραγιο
Κουμπαρουλα, μου κοπηκαν τα γονατα μεχρι να διαβασω τη διαγνωση!
Χρονια σου πολλα! :love:
mitsokolo................. χρόνια σου πολλά !!!!
να είσαι υγειής, χαρούμενη όπως είσαι και με το καλό το μωράκι σου!:blush: