Χειρότερα από ποτέ, δεν αντέχω άλλο πια! Κλαίω εδώ και ώρες και νιώθω τόσο απογοητευμένη...να μου κάνουν κακό οι άνθρωποι που οφείλουν το ακριβώς αντίθετο...και νιώθω παγιδευμένη...θέλω να φύγω από δω!
Printable View
Χειρότερα από ποτέ, δεν αντέχω άλλο πια! Κλαίω εδώ και ώρες και νιώθω τόσο απογοητευμένη...να μου κάνουν κακό οι άνθρωποι που οφείλουν το ακριβώς αντίθετο...και νιώθω παγιδευμένη...θέλω να φύγω από δω!
Δεν μπορώ να "ξυπνήσω" με τίποτα σήμερα...
αισθανομαι μια φρικη και ανασφαλεια για το μελλον!
Δεν νιώθω καλά...φοβάμαι...πάλι πρέπει να περιμένω να δράσουν τα φάρμακα...μακάρι να είχα μια ένεση που δρα στο λεπτό...
Τρομερή αδυναμία...με το ζόρι στέκομαι...τί στο καλό έπαθα σήμερα;
Λύπη..............
Χάλια...νιώθω τρομερά αδύναμη...να δω πως θα πάω στη δουλειά...
ανυπομονησια :)
'Αγχος....μετά από αϋπνία κ πολλές σκέψεις θυμού νιώθω εξαντλημένη...κ ενοχές..
Διαλυμένη...δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ...και πρέπει γιατί έχω πρωινό ξύπνημα...
Νομίζω πως αισθάνομαι λίγο πιο ήρεμη σήμερα αν και κατά διαστήματα νιώθω μια ανησυχία...μακάρι να κρατήσει η ηρεμία...
Ο σύντροφός μου, το στήριγμά μου, ο άντρας της ζωής μου αντιμετωπίζει ένα ενδεχόμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας (είναι στη φάση διερεύνησης). Νιώθω ότι πρέπει να είμαι δυνατή. Ήρθε η δική μου σειρά να τον στηρίξω και ψάχνω να βρω τη δύναμη να το κάνω...
Σου ευχομαι καλη δυναμη και ολα να πανε καλα και να ξεπερασει γρηγορα το οποιο προβλημα ο συντροφος σου!