πες το ξανά έτσι είναι όλα σκατά
Printable View
μοναξιες.σημερα πραγματικα ειχα αναγκη απο καποιον για παρεα απο κοντα
Τιποτα........... Εχω συμβιβαστει πια με αυτο που ειμαι!!
[QUOTE=andreas86;986688]Τιποτα........... Εχω συμβιβαστει πια με αυτο που ειμαι
Βρε Ανδρέα τι ηττοπάθεια είναι αυτή χωρίς να ζήσει καν το 1/3 της προσδοκώμενης ζωής του δυτικού ανθρώπου? Και τι είναι αυτό που είσαι? Ξέρεις όντως ποιος είσαι ή τι είσαι? Φίλε με αυτή σου την φράση μου έδωσες ιδέα για νέο θέμα
Νιώθω ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς, νιώθω αβοήθητη και μεγάλη μοναξιά κι απελπισία...
Ελπιδοφόρα κι ας βλεπω εναν μακρυ ανηφορικο δρομο ν' απλωνεται μπροστα μου.
Νιώθω πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή... Άντε να περάσει η ώρα που χρειάζεται να δράσει η βαφή, να λουστώ και να πέσω πάλι για ύπνο...
νιώθω πολύ χάλια σαν να έχω χαθεί στον δικό μ κόσμο.......
Ένα μαύρο χάλι , μετά την χθεσινή μου περιπέτεια με τον οδοντίατρο και τον φρονιμίτη που βγήκε.
Αϋπνία , αφόρητος πόνος και πολλά νεύρα....
Χάλια και ψυχολογικά και σωματικά... Έχω περίοδο και πονάω και ψυχολογικά νιώθω πολύ θλιμμένη κι αναστατωμένη, πήρα lexotanil εκτός των συνηθισμένων φαρμάκων μπας και βοηθηθώ αλλά πρέπει να περιμένω... Μακάρι να υπήρχε ένα χάπι που να δρα πιο γρήγορα... Κι ο γιατρός μου δεν μπορεί να μιλήσει τώρα γιατί έχει ασθενή και μου είπε να τον πάρω σε δυο ώρες... Ουφ!
Αισθανομαι οτι εχω χασει το τρένο απο καιρο
Όνειρα που πηγαν χαμμενα
Ονειρα που δεν θα γινουν ποτε
Αισθάνομαι υπέροχα.. Είναι η πρώτη φορά μετά από 1μιση χρόνο που ειμαι χαρούμενη.. Δεν έχω καμία υποχρέωση.. κανεναν να με πιέζει. Και είμαι έτοιμη για το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής μου!
Καλα, χιόνισε σήμερα και άνοιξε η διάθεση μου, χθες ήμουν πεσμένος ψυχολογικά
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Μου αξιζει να υποφερω.
Δυσκολεύομαι ν' αναπνεύσω τώρα...
BLUE... FUCKING BLUE
Θαπρεπε να νιωθω ασχημα ? οχι , καλε , οπως με παει η ζωη ....... μια απο δω , μια απο κει ...... καλα ειναι .....
Νιώθω μοναξιά τώρα... Υπάρχει κανείς διαθέσιμος να μιλήσει;
Για σου κύκνος, πες μου τι θέλεις;;
Γεια σου Ανδρέα...
Δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο να πω, είχα απλά ανάγκη από κάποιον να μιλήσω, κάποια στιγμή έγινε κι αυτό και κάπως ανακουφίστηκα αλλά νιώθω μια θλίψη που δεν με αφήνει εύκολα... Και δεν ξέρω τι να κάνω... Θα πάω μια μικρή βόλτα με τη μαμά μου κι ελπίζω να με βοηθήσει κάπως αλλά νιώθω κουρασμένη ψυχολογικά απ' αυτά τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης μου, έχω ανάγκη να σταθεροποιηθώ επιτέλους... Με καταλαβαίνεις;
Περπάτημα, εγώ περιμένω να ξημερώσει η αυριανή ημέρα για να πάω για περπάτημα, μόνος μου κατά προτίμηση μαρεσει περισσότερο!!
Όσο αφορά τα σκαμπανεβάσματα το ξέρω δύσκολα είναι τα περνάω και εγώ κάπου κάπου!!
Όχι, θλίψη θα έλεγα
Aισθάνομαι σαν τον Αχιλλέα που παράτησε την μάχη και αποσύρθηκε στα καράβια,επειδή του πήρανε την αγαπημένη του Βρισηίδα.
Κάθομαι στην άμμο και τραγουδώ τον πόνο μου στα κύματα.
Μόνο που στην περίπτωσή μου η αγαπημένη μου ήταν η ίδια μου η ζωή και μου την πήρα εγώ ο ίδιος.
Λιταί?...Τι να μου προσφέρω?...οὐδ᾽ εἴ μοι τόσα δοίη ὅσα ψάμαθός τε κόνις τε,οὐδέ κεν ὧς ἔτι θυμὸν ἐμὸν πείσει
https://www.youtube.com/watch?v=_58A...Itgmxk&index=2
Μια μεγάλη μοναξιά..
Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Τις τελευταίες μέρες νιώθω χειρότερα κι αυτό εξακολουθεί να επιμένει... Νιώθω ένα κενό και τα πράγματα που συνήθως μ' ευχαριστούν δεν με γεμίζουν και γενικά δυσκολεύομαι να είμαι λειτουργική... Δεν ξέρω τι να κάνω...
Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι μια συνεχόμενη κούραση, ατονία και νύστα! Υποθέτω οτι φταίει αυτή η ηλίθια σκόνη που είναι συνεχώς στην ατμόσφαιρα και με κάνει να σέρνομαι όλη μέρα.
Γεια σου savatage... :)
Είμαι γραμμένη σ' ένα φόρουμ για γάτες εδώ και χρόνια και τώρα που έχω για πρώτη φορά μικρό γατάκι μπήκα πάλι για βοήθεια... Είναι όντως ωραία... :)
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι φταίει η μείωση του seroquel που είμαι έτσι χάλια... Αύριο θα πάρω πάλι το γιατρό να δω τι θα μου πει...
Κοιμήθηκα το μεσημέρι κι ενώ μου έκανε καλό όταν ξύπνησα ένιωθα πάλι άσχημα...
Δεν έχω κοιμηθεί ικανοποιητικά τις τελευταίες μέρες. Απόψε μόνο 4 ώρες. Νιώθω όμως πολύ ωραία, ευδιάθετος και ξεκούραστος, σαν να κοιμήθηκα όσο χρειαζόμουν. Μήπως με βάρεσε η άνοιξη; :D
Νιώθω χάλια απαίσια και αυτό το βάρος στο στηθος που δεν λέει να φύγει με τίποτα...
Καμία όρεξη κανένα ενδιαφέρον. ...
Ακομη δεν εχεις μαθει Γατικα ? ανεπιδεκτη μαθησεως ..........
το ξερεις οτι οι γατες βγαζουν διαφορετικους 100 ηχους , ειναι πολυ επικοινωνιακες , ενω οι σκυλοι μονο 10 ..........εμεις με τον πατερα μου , συνεννουμεθα περιφημα μα τους γατους ,....................... ο πατερας μου που εχει.υιοθετησει εναν γατο , τον Αριστο , στο γραφειο, συνεννοειται περιφημα .......................... του μιλαει με τον τροπο του , ( ο γατος ) ....του δειχνει κιολας , που θελει το φαι του , μεσα η εξω , τις προαλλες του νιαιουριζε , με το που τουβαλε φαγητο εξω , πηγαινε περα -δωθε , και τελικα ηθελα να του βαλι το φαγητο στην σκια .....
Χα χα!!! :D
Όχι, δεν το ήξερα αυτό με την διαφορά των ήχων μεταξύ γατών και σκυλιών αλλά το ότι είναι πολύ επικοινωνιακές το έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια... Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πάντα τι θέλουν... Η μικρή πάντως είναι τρομερά εκδηλωτική, της αρέσει να βάζει τα χέρια στο πρόσωπο μου και μου δίνει και φιλάκια... ♥
Επίσης αισθάνομαι πολύ πεσμένη και δυστυχισμένη τελευταία, πιστεύω ότι γι' αυτό φταίει η αλλαγή των φαρμάκων, θα μιλήσω με το γιατρό αύριο που θα είναι στο γραφείο μου γιατί τώρα λείπει εκτός πόλης... Πάντως η Μίλλυ με ανακουφίζει κάπως...