Γλαύκη μου παω στη Κρήτη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: για τρεις βδομάδες!!!
Printable View
Γλαύκη μου παω στη Κρήτη :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: για τρεις βδομάδες!!!
Σοκολατίτσα κανόνισε μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου να έχουν τελειώσει και οι διακοπές και το καλοκαίρι μη σου πω! :lol:
Καλησπέρα τιμημένο Koritsaki χιχιχι.
Μακάρι το μικρούλι μας να έχει καλά νεα αυριο, που θα τα έχει!
Σήμερα που πήγα στον Αγ.Φανούριο άναψα ένα κεράκι για τη Ναταλίτσα, να της φανερώσει καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις κ είμαι σίγουρη πως θα το κάνει γιατι κ στον μπαμπά μου το έκανε κ πήγανε όλα καλά.
Οποια μιλήσει μαζί της να της το πεί
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα κανόνισε μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου να έχουν τελειώσει και οι διακοπές και το καλοκαίρι μη σου πω! :lol:
Καλησπέρα τιμημένο Koritsaki χιχιχι.
Λες να ετοιμάζομαι για το επόμενο καλοκαίρι κ να μην το εχω πάρει χαμπάρι ακόμα:shocked2: :lol:
Άσε Τζίνα είδα κ το λαλάγγι στο λιμάνι :o:o:o:o
όπως πήγαινα στη Δραπετσώνα κατεβηκα με το τρενο στον Πειραια κ απο εκει μετα το έκοψα με τα πόδια μιας κ δεν είχε καύσωνα σήμερα κ τσουπ μια νταλίκα με το λαλάγγι μέσα:lol:
Τζινάκο μου μου αρέσει να σε πειράζω, δεν πιστευω να με παρεξηγεις:bigsmile::bisou::love::kiss:
Κορίτσια βρέθηκε φίδι λαλάγγι :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: να βρω τη φωτο κ θα σας τη βάλλω
Σοκολατίτσα για το δικό σου λαλάγγι λες ή για το δικό μου;
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα για το δικό σου λαλάγγι λες ή για το δικό μου;
:lol::lol::lol::lol:
μπλέξαμε τα λαλάγγια μας
ήθελα να σου κάνω πλάκα πως είδα το δικό σου λαλάγγι αλλά δεν έπιασε!!!!
Κατάλαβα, κάνεις πλάκα. Το δικό μου λαλάγγι τώρα τελευταία έχει δρομολόγια Ραφήνα, Λούτσα, Μαραθώνα, από εκεί μεριά και κάθε μέρα φορτώνει μία ή δύο φορές δίπλα μου, στα Οινόφυτα που είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου εδώ.
Μα καλά αυτο το λαλάγγι απο πίσω σου τρέχει?:lol::lol::lol:
Σοκολατίτσα τέτοιο πειραχτήρι που είμαι εννοείται ότι δεν με ενοχλεί να με πειράζουν και οι άλλοι και όντως μπλέξαμε τα λαλάγγια μας και τις νταλίκες μας! :lol:
Είδες σοκολατίτσα; Εδώ και χρόνια ότι δρομολόγια και να έχει από Οινόφυτα φορτώνει.
AAAAA κ εγω νόμιζα πως κανόνισε τα δρομολόγια ωστε να είναι κοντά σου!!!!!
:lol::lol::lol: