Καλά 26 και σήμερα, αφού θες θα μετράω, ελπίζω μόνο όντως να φτιάξουν τότε τα πράγματα.
Printable View
Καλά 26 και σήμερα, αφού θες θα μετράω, ελπίζω μόνο όντως να φτιάξουν τότε τα πράγματα.
Έχω χάσει κάτι?
Τα αυγά και τα πασχάλια; :lol:
Ο αλλος θα φυγει για πατρα τελος του μηνα βασικα μετα το δεκαπενταυγουστο η μανα μου ελπιζω θα παρει τη συνταξη της τελος του μηνα οι φιλοι μου που εχουν κατεβει απο αθηνα και πατρα θα φυγουν και αυτοι και δεν θα χρειαζεται να δωσω σε κανεναν εξηγησεις γιατι δεν μπορω να ειμαι στην ιδια παρεα με τον αλλον και γιατι δεν παω οπου με καλουν και πιστευω οτι θα νιωσω καλυτερα.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τα αυγά και τα πασχάλια; :lol:
κ όχι μόνο!!!!:lol: :lol::lol: :lol:
Λιλούκο ήρθε στη μαμά σου το χαρτί?
Ποιο χαρτι σοκολατιτσα???
Είναι λίγο ζορικη η περόδος για εσένα Λιλούκο αλλά θα περάσει, αυτό είναι μωρέ εαν ζεις σε κλειστο κύκλο κάποιες φορές καταπιέζεσαι δεν μπορείς να χαθείς στο πλήθος κ την ανωνυμία
Quote:
Originally posted by lila198621
Ποιο χαρτι σοκολατιτσα???
Έρχεται ενα χαρτι απο τον ασφαλιστικό φορέα το οποίο δεν ξέρω τι λέει ακριβώς κ μετά απο κανα μήνα παίρνεις τη σύνταξη
Εμένα η μητέρα μου εκάνε τα χαρτια της επέρσυ τον Μαιο (τέλη)κ τίποτα ακόμα!
Λιλάκι και σοκολατίτσα πάω να ξαπλώσω, Γλαύκη, Koritsaki και υπόλοιπες τσούπρες καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Απο το λογιστηριο του κρατους που εκαθαριζει τις συνταξεις τον δημοσιων υπαλληλων της εχουν πει απλα να κοιταει το λογαριασμο της που εχει ανοιξει για να μπαινει η συνταξη.ηταν ηδη στον δευτερο ελεγχο οπου γινονται και οι πιστωσεις στους λογαριασμους εδω και 20 μερες ομως λογω αδειων και ελλειψης χρηματων δεν εχει ακομα πιστωθει.μας ελεγε σημερα η φαρμακοποιος παλι θα σταματησουν να δινουν φαρμακα γιατι τους πηραν πισω τα χρηματα που ειχαν μπει στο λογαριασμο για να πληρωθουν.
Εσενα ελενα η μαμα σου τι ταμειο ειχε???
Σοκολατιτσα που το πετυχες το κελεπουρι?Η ατακα της Λιλας εγραψε παλι!
Λεω να πεσω για υπνο γιατι εχω κουραστει απο την πολυ την ξαπλα....
Φιλακια κ αγγαλιτσες μαζι με την πιο γλυκια μου καληνυχτα.....
Καληνυχτα τζινακο!!!ονειρα γλυκα!!!
Είναι απο δυο ταμεία ΙΚΑ κ ΤΕΒΕ οπότε αργεί κ περισσότερο