Καληνυχτα Γλαυκη!!!!και ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
Printable View
Καληνυχτα Γλαυκη!!!!και ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
Καληνύχτα Τζίνα κ Γλαύκη όνειρα γλυκά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Η μανα μου περιμενει ενα ταμειο μονο το ταμειο προνειας δημοσιων υπαλληλων και μετα θα περιμενει αλλα 2 χρονια γαι να παρει τις επικουρικες της.σκατα δηλαδη.και υπαρχουν καποιοι με μεσον που σε εναμιση μηνα την πηραν και ειχαν φυγει μετα τη μανα μου.
Πόσο καιρό έχει που περιμένει?
Απο το σεπτεμβρη
Έχετε κ εσείς αρκετο καιρό που περιμένετε, αστα ετσι που τα έχουν κάνει τουλάχιστον εφάπαξ πήρε?
Στο δημοσιο ελενα αν δεν βγει η κυρια συνταξη δεν μπορεις να κινησεις διαδικασιες ουτε για να παρεις τις επικουρικες ουτε το εφαπαξ.
Αααααα δεν ξέρω πως είναι οι διαδικασίες, μετά πάλι στο περίμενε για το εφάπαξ
Καλα στο ικα δεν περνουν το 60 τα εκατοσ της συνταξης μεχρι να βγει κανονικα η συνταξη???ετσι μας ελεγε ενας γειτονας οτι πηρε το 60 της εκατο μεχρι να τη παρει ολη
Ελενακι κουτουλαω.καληνυχτουδια!!!!!
Θέλει ειδική διαδικασία ώστε να πάρεις το 60%
Καληνύχτα Λιλούκο κ όνειρα γλυκά:kiss::kiss::kiss::kiss:
καλημερα.
Καλημερες κοριτσακαι μου!
είστε καλα????
καλημερες
Καλημέρα, κορίτσια!
Για δουλειές ξεκίνησα, στον υπολογιστή κατέληξα.. Τι τεμπελόσκυλο που είμαι! Το μόνο που έκανα ήταν να βάλω ένα πλυντήριο κι αυτό γιατί πρέπει να στεγνώσει μέχρι το απόγευμα, που θα αρχίσει πάλι να βρέχει. Τις τελευταίες μέρες βρέχει κάθε απόγευμα και αυτό είναι καλό, γιατί ο καύσωνας μας άφησε επιτέλους στην ησυχία μας. Χθες με έβγαλε βόλτα το παρεάκι και ευτυχώς είχε ένα πουλοβεράκι στο αμάξι, γιατί ξύλιασα με την τιράντα.
Σε λίγες μέρες ξεκινούν και επίσημα οι διακοπές μου και έχω τόσα πράγματα να κάνω και τόση λίγη διάθεση.. Σιγά σιγά, όμως, θα γίνουν όλα. Αύριο θα βγάλουμε βόλτα μία άλλη αναξιοπαθούσα, φίλη του. Είναι χτυπημένη από τη μοίρα, γιατί εκτός του ότι έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, την παράτησε και ο φίλος της και η κοπέλα έχει το μαύρο της το χάλι. Για να δούμε, θα καταφέρουμε να την κάνουμε να σταματήσει να κλαίει, πότε για το ένα και πότε για το άλλο; Το πρόγραμμα έχει ήρεμα πράγματα, για να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, όταν το επιθυμεί, χωρίς να αγχώνεται. Αυτό που της είπα σε πρώτη φάση είναι ότι στα δύσκολα ξεχωρίζουμε ποιον έχουμε δίπλα μας και αν ο φίλος της διάλεξε αυτή τη στιγμή για να την αφήσει, ας σκεφτεί καλά ποιον είχε στο πλευρό της επί έναν ολόκληρο χρόνο. Επίσης, καλό είναι το ότι τη βρήκαν μαζί και τα δύο, ώστε να αποσπάται η προσοχή της και να μη κολλήσει το μυαλό της.
Έκανα μία γρήγορη περιήγηση και έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τα λαλαγγοφίδια! Βρε, σοκολατίτσα, πού πήγες και τα βρήκες; Πρέπει μήπως να ανησυχώ; Αυτό που ένιωσα μόλις είδα το πρώτο ήταν ανατριχίλα και αηδία. Μήπως θέλει να μας πει κάτι ο ποιητής; :lol:
Πάω να βάλω σκούπα, γιατί την έχω τόση ώρα μπροστά μου και κοιταζόμαστε.. Αφού κάνω αυτό, τότε θα νιώσω λίγο πιο παραγωγική.