Καλημέρα όλη μέρα.
Printable View
Καλημέρα όλη μέρα.
Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!
Σήμερα δεν ξέρω αλλά ξύπνησα με καλή διάθεση:smilegrin:
Αβα μα καλά κ αυτός τώρα βρήκε να την αφήσει την κοπέλα?
Να ανησυχείς Αβάκι για πάρτη μου καθώς δύσκολα τα πράγματα:crazy: το λαλάγγι βγαίνει κ σε ψάρι , το είχα δει στη τηλεόραση οπότε δεν έχω φωτο να παραθέσω!!!!!
Σήμερα έχω να φτιάξω τη ντουλάπα καθως γίνεται ενας ψιλοχαμός
Σοκολατίτσα μήπως είναι η ιδέα μου ή βλέπεις παντού γύρω σου λαλάγγια; :lol:
Αααχ, ανακούφιση.. Σκούπα τέλος. Πάει μία δουλειά. Σοκολατίτσα μου, σέβομαι το γεγονός ότι πονάει η κοπέλα, αλλά αν το δεις λογικά, είναι καλύτερα έτσι. Σκέψου να έφτανε στο γάμο και μετά να καταλάβαινε με τι άνθρωπο έχει να κάνει. θα πονέσει, θα κλάψει, θα το ξεπεράσει και τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Λαλάγγι ψάρι; Τι ακολουθεί μετά άραγε; :bigsmile:
Τώρα θυμήθηκα ένα σκηνικό από παλιά. Είχαμε βγει με τον αδελφό μου και μία φίλη, που μόλις είχε επιστρέψει από Κούβα. Μου είχε φέρει ένα τεράστιο πούρο, το οποίο δεν έχασα καιρό και το μπουμπούνισα. Αμέσως παρενέβη ο σεμνός μου αδελφός και είπε πουτ δε πούρο ντάουν, το θέαμα είναι σχεδόν άσεμνο! Μήπως να του δείξω τα λαλάγγια, να πάθει την πλάκα του; Γιατί σοκάρεσαι, αδελφέ, ψαράκι είναι, δεν είναι τίποτα περίεργο.. :D
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα μήπως είναι η ιδέα μου ή βλέπεις παντού γύρω σου λαλάγγια; :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Λαλάγγι ψάρι; Τι ακολουθεί μετά άραγε; :bigsmile:
Η μητέρα φύση, στο χωριό μου παλιά είχα δει λαλάγγι αγγούρι:starhit:
Σοκολατίτσα, πες αλεύρι.. Το λαλάγγι σε γυρεύει! Σου'ρχεται, σου' ρχεται μου φαίνεται..
Σαν πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις; Γιατί άραγε τα λαλάγγια εμφανίζονται όλα σε σένα, ενώ κάτι άλλες (ονόματα δε λέμε) έχουν ξεμείνει με την ταινία στρουμφάκια και μάλιστα τρισδιάστατα;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αβα μου κάτι σε live δεν βλέπω να ρχεται :lol::lol::lol:
Κάτσε κι εσύ, όλα μαζί τα θέλεις; Πρώτα έρχεται το τύπου λαλάγγι και ακολουθεί το αληθινό.. Να το, να το πετιέται, στρίβει από τη γωνία, δεν το βλέπεις; Κουκου, σοκολατίστα, σου'ρχομαι! :love:
Εμ πέστο μου ότι από μικρή έχεις το λαλαγγοσύνδρομο να καταλάβω! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Η μητέρα φύση, στο χωριό μου παλιά είχα δει λαλάγγι αγγούρι:starhit:
Πάω για βουτίτσες, θα σας δω αργότερα.
Καλημέρα κ από μένα....χάθηκα η έρημη...μια με τις δουλειές μια από βαρεμάρα κ μια γιατί υπέφερα με το φαγητό!!!!!
Ava συλληπητήρια για την γιαγιά σου.....εγώ δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τους παππούδες μου!!!
Γλαύκη μια χαρά σε βρίσκω....εγώ βγήκα τότε γιατί μου έλεγαν όλοι να περπατάω...δεν σκέφτηκα κ πολύ!!!!
Λίλα φοβερή η ατάκα σου.....κ εγώ θέλω να περάσει το καλοκαίρι αλλά για άλλους λόγους!!!
Καλλιόπη σε λίγο ετοιμάσου μόνο οι δυό μας θα είμαστε Αθήνα!!!!
Αγγελική ελπίζω να πέρασες όμορφα στα Σύβοτα!!!!
Αφές Eli και Κατερίνα με κουράσατε κ μόνο που διάβασα τι κάνετε!!!!Κατερίνα συγχαρητήρια για την καινούργια θέση!!!
Break ολιγοήμερες διακοπές βλέπω θα πας....:spin::spin:
Μαράκι τι θα γίνει με αυτό το μάτι πια????μην το αφήνεις...κ σταμάτα να στεναχωριέσαι για ανθρώπους που δεν αξίζουν!!!!
Τζινάκι εσύ τι κάνεις????πως πάει το Δίλεσι??
Ας πάμε στα άσχημα τώρα......στην Ναταλία κ στην Κέλλυ...ειδικά με την Κέλλυ έπαθα σοκ....ήξερα για τον πυρετό κ την κακή συμπεριφορά του Αλμπ. αλλά δεν φαντάστηκα ότι είναι τόσο σοβαρό....
Οι εξελίξεις τις Ναταλίας τρέχουν πολύ γρήγορα κ δεν προλαβαίνω!!!!όταν είχαμε βγει είχαμε αφήσει την σκέψη του να ξαναμπεί χειρουργείο τόσο γρήγορα.....την πήρα κ τηλ. κ μίλησα με την μητέρα της.....περιμένω να με πάρει η ίδια!!!
Μπορεί κάποια να μου στείλει το τηλ. της Κέλλυς γιατί μαλλόν έχω σβήσει το 2u2???
Καλησπέρα τσούπρες!
Τζίνα κάνε και μία βουτιά και για μας και μην ξεχάσεις να παντοφλιάσεις την κουφή! :lol:
Αβουλίνα μου θα σου πρότεινα να κάνεις ένα ντου και να τελειώνεις με τις δουλίτσες σου και μετά να απολαύσεις τις διακοπές σου! Και εγώ πάντα καθυστερώ να κάνω πράγματα και στο τέλος αγχώνομαι και δεν προλαβαίνω :crazy:. Με το καλό να πας τις διακοπές σου, να ξεκουραστείς, να κάνεις πολλές βουτιές και να νιώσεις ξεγνοιασιά και ηρεμία! Όσο για την φίλη σου θα συμφωνήσω ότι όταν μία σχέση δεν τραβάει καλά είναι να τελειώνει νωρίς γιατί μετά η ψυχική ταλαιπωρία είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο είναι δύσκολο να πενθείς μπαμπά και σχέση ταυτόχρονα :(. Εύχομαι να νιώσει σύντομα καλά η φίλη σου και να πάρει και πάλι την ζωή της στα χέρια της. Ο καλός ο καπετάνιος λένε στις φουρτούνες φαίνεται, έτσι και οι άνθρωποι στις μεγάλες δυσκολίες βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους και καταλαβαίνεις το ποιόν τους.
Σοκολατίτσα βλέπω από μικρή είχες το χάρισμα να εντοπίζεις τα λαλάγγια ακόμη και στα λαχανικά! :lol: Τώρα μας έχεις σκουριάσει λίγο... άσε τον υπολογιστή και πιάσε τους δρόμους! Τα live βρίσκονται εκεί έξω ;)
Δύσκολη μέρα για την Ναταλία μας σήμερα, εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά και να πάρουν κουράγιο.
Ναταλία μου σε σκέφτομαι και κάνω κάθε μέρα προσευχούλες να πάνε όλα καλά και να ακούσεις καλά νέα.
Άντα μου πράγματι οι εξελίξεις της Ναταλίας είναι ραγδαίες και έχω μπερδευτεί και εγώ, τελικά από τι κατάλαβα την επέμβαση δεν θα την κάνει σήμερα μιας και δεν έχει ακόμη τις απαντήσεις που θέλει, αλλά έχει πολύ τρέξιμο το κοριτσάκι μας....
Quote:
Originally posted by Ava
Κάτσε κι εσύ, όλα μαζί τα θέλεις; Πρώτα έρχεται το τύπου λαλάγγι και ακολουθεί το αληθινό.. Να το, να το πετιέται, στρίβει από τη γωνία, δεν το βλέπεις; Κουκου, σοκολατίστα, σου'ρχομαι! :love:
Θα του στήσω καρτέρι σαν τους κυνηγούς κ τσουπ μόλις περάσει θα το πιάσω :spin:
Είχα ταλέντο απο μικρή :lol: :lol::lol: :lol:Quote:
Εμ πέστο μου ότι από μικρή έχεις το λαλαγγοσύνδρομο να καταλάβω! :lol: :lol:
Καλά μακροβούτια κ απλωτές ΤζινάκοQuote:
Πάω για βουτίτσες, θα σας δω αργότερα.