Άντα υπομονή οι μεγάλοι καύσωνες περάσαν!
Ελάκο μου θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου γι αυτο κ εγώ τωρα θα πάω να ετοιμάσω το μεσημεριανό μετά ξάπλες κ μετα θα πάω για κυνήγι :lol::lol::lol:
το συμμάζεμα της ντουλάπας θα το αφήσω για αυριο:bigsmile:
Printable View
Άντα υπομονή οι μεγάλοι καύσωνες περάσαν!
Ελάκο μου θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου γι αυτο κ εγώ τωρα θα πάω να ετοιμάσω το μεσημεριανό μετά ξάπλες κ μετα θα πάω για κυνήγι :lol::lol::lol:
το συμμάζεμα της ντουλάπας θα το αφήσω για αυριο:bigsmile:
Άντα μου γιατί υποφέρεις με το φαγητό; Πονάς;
Ελενάκι μου μια χαρά είσαι στον πλανήτη ΧΑΛΑΡΑ :lol:
Και εγώ πάντως από χθες που πιάστηκε η μέση έριξα κάτι ξάπλες ατελείωτες!
καλημερα κουκλες!!!
μολις καποια εχει νεα απο το ναταλακι ας ενημερωσει παρακαλω!!!
γοργονιτσ που χαθηκες? μηπως εχεις κολλησει με τη γυμναστικη??? εγω παντως κανω καθε μερα!!!
ελλακι να σε ρωτησω? μιας που ειμαστε σε παρομοιο BMI και επισης καπνιζουμε και οι 2, εσυ οταν ξεκινησες τη ζουμπα ενιωθες καθολου ενοχλησεις στην καρδια σου? η μονο στις ανασες ειχες δυσκολια?
τα δικα μου νεακια τωρα!!!
με το τσιγαρο παω πολυ καλα! ειμαι πλεον στο 1-2 την ημερα!!!
και τηρω το προγραμμα των 200 ημερων,ομως πρεπει και να αρχισω παλι να γραφω και στο τοπικ μου!
λοιπον μιλησα πριν με το βαμπιρακι!
πηρε τις απαντησεις της και ειναι πολυ χαρουμενη!
οι αξονικες ηταν καθαρες και οι2 και απο τη βιοψια της ειπαν οτι δεν εχει τοσες πολλες μυτωσεις οσες νομιζαν ! αρα πολυ καλυτερα απο πριν θα ειναι αθηνα μεχρι τη δευτερα μου ειπε και αν ψηνετε καμια κανονιζουμε καφεδακι σια σαββατο η κυριακη!
Χαίρομαι που σας είπε τα καλά νέα η Καλλιόπη γιατί όταν με πήρε το Βαμπιράκι ήμουνα στη θάλασσα και τώρα γύρισα. Δόξα τω Θεό όλα είναι καλά και εκκρεμεί μόνο η εξέταση σε 2 εβδομάδες που είμαι σίγουρη ότι και αυτή θα είναι καλή. Να χαρεί λιγάκι και το Ναταλάκι και να κάνει διακοπούλες γιατί της είπα ότι το Resort που είχε πάει εχθές δεν είναι καλό και δεν θα το προτιμήσω για τις διακοπές μου! χιχιχι
Προτού πάω για ύπνο, είπα να σας κάνω ένα τσα!
Άντα μου, ευχαριστώ. Να τολμήσω να σου προτείνω κάτι; Κάνε ειρήνη τώρα με τους παπούδες, σου, όσο είναι ακόμη καιρός. Είναι απαίσιο το συναίσθημα μετά. Μπορεί να μη φταις καθόλου για το πώς εξελίχθηκε η σχέση σας, αλλά πίστεψέ με, όταν φύγουν, θα θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, γιατί τη σκεφτόμουν. Το δεύτερο έτσι κι έτσι, γιατί φοβόμουν ότι θα έρθει στον ύπνο μου και θα μου ζητήσει το λόγο. Ένιωθα ότι δεν μου επιτρέπεται ούτε στην κηδεία της να πάω, γιατί δε φέρθηκα εντάξει. Όχι ότι θα μου το απαγόρευαν, αλλά ο εαυτός μου είναι ο χειρότερος κριτής μου. Εδώ δεν είπα τίποτα στον κόσμο, παρά μόνο σε μία φίλη μου. Όταν με είδε χωρίς γυαλιά ηλίου και είδε το χάλι μου και της εξήγησα, ξέρεις τι μου είπε; Τον άνθρωπο τον τιμούμε όσο ζει. Μετά, φασκελοκουκούλωστα. Σκληρό, τέτοιες ώρες, αλλά πολύ αληθινό. Σκέψου τα, όσο έχεις ακόμη την ευκαιρία.
Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι, που όλα είναι και πάλι φυσιολογικά. Που νυστάζω, που πεινάω, που έχω όλες τις ανθρώπινες επιθυμίες και λειτουργίες. Είναι πολύ άσχημο να περιφέρεσαι όλο το βράδυ κλαίγοντας. Ατελείωτες οι ώρες. Γι' αυτό σου λέω, δεν έχει νόημα να κλαις κατόπιν εορτής. Μετά κι από αυτό, αποφάσισα να είμαι πιο διαλλακτική με τους ανθρώπους, όσο άδικοι και κακοί και αν είναι απέναντί μου. Κάθε σχέση είναι αμφίπλευρη και έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης. Αποφάσισα να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου και άσε την άλλη πλευρά να αναλάβει τη δική της ευθύνη.
Μακάρι τα νέα που θα έχουμε για τη Ναταλίτσα μας να είναι τα καλύτερα! Να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας, να ανακουφιστεί και το κορίτσι μας και οι δικοί της. Περιμένουμε.
Αχ, μπράβο, βρε κορίτσια!
Πόσο χάρηκα τώρα!!
Να ηρεμήσει και το Ναταλάκι μας..
Δεν πόνεσα ακριβώς Ελάκο αλλά έφαγα λίγο ψάρι (λαβράκι στο φούρνο με λάδι κρεμμύδι κτλ) δεν σκέφτηκα ότι αυτού του είδους το μαγείρεμα δεν έκανε για μένα κ από το μεσημέρι που το έφαγα μέχρι να κοιμηθώ υπέφερα.....ούτε αν ρευτώ μπορούσα ούτε τίποτα.....
κ την επόμενη άλεσα γιουβαρλάκια κ ξανά τα ίδια.....προσπάθησα να κάνω εμετό αλλά τίποτα!!!
εχτές την έβγαλα με έτοιμες σούπες που απλά ζεσταίνεις νερό κ ήμουν τέλεια.....αλλά πρέπει να παίρνω πρωτείνες!!!!!!!
Κοριτσάκι μπράβο για το τσιγάρο!!!!τα τσιμπηματάκια τα ένιωθα κ εγώ όταν ανέβαινα κάτι ανηφόρες....ή όταν ζοριζόμουν πολύ κ είχα ανησυχήσει αλλά τελικά δεν είχα κάτι στην καρδιά!!!!!κοιταξέ το όμως γιατί δεν είσαι πολλά κιλά για να τα έχεις!!!!
Ava μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βρω με τους παππούδες μου....ότι αναφορά τα οικογενειακά είμαι πολύ σκληρή το έχω ξαναναφέρει.......ο ένας ο παππούς μου πέθανε πέρυσι ενώ ήμουν διακοπές....είπα συλληπητήρια στον πατέρα μου κ αυτό ήταν...δυστυχώς δεν ένιωσα κάτι παραπάνω......άλλωστε η μεγάλη μου ευαισθησία είναι τα παιδιά κ όχι οι γέροι!!!!:spin::spin::spin:
Πολύ χάρηκα για το Ναταλάκι.....τελικά όλα θα πάνε καλά!!!!!!γιουπίιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι
Αμάν με αυτά τα προβλήματα με το φαγητό. Χθες το παρεάκι μου έκανε όλα τα χατήρια. Τι θέλεις, με ρώτησε. Θέλω πατάτες από τα γκούντις και κλαμπ σάντουιτς. Τα έφαγα πολύ γρήγορα, γιατί ήμουν θεονήστικη και εννοείται ότι είχα πρόβλημα. Με πήγε βόλτα με το αμάξι σε κάτι ερημιές και του λέω, δεν αντέχω, σταμάτα κάπου. Σταματάει και πήγα πίσω από έναν πλάτανο. Μόλις είχα τελειώσει, όταν εμφανίστηκαν από το πουθενά δύο γυναίκες. Τι γκαντεμιά κι αυτή! Ρεζίλι έγινα.
Σιγά σιγά, Άντα μου, σε συνεργασία πάντα με το γιατρό σου. Η πρωτείνη μπορεί να ληφθεί και με άλλους τρόπους αρχικά. Μήπως να έβαζες λιγότερο κιμά στα γιουβαρλάκια; Για ρώτα τον σχετικά με το θέμα σου.
Σας αφήνω, κοριτσάκια μου, πάω να οριζοντιωθώ. Παράτησα το πορνογράφημα και διαβάζω το σπίτι των πνευμάτων της Ιζαμπέλ Αλιέντε. Έχω χρόνια να το διαβάσω, αλλά θυμάμαι ότι είναι πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Φιλάκια.
Αντα είναι βαριά αυτά τα φαγητά που δοκιμάζεις. Το κρέας αν σου πέφτει βαρύ είναι καλύτερα να το τρως σε μορφή κιμά, μοσχάρι ή κοτόπουλο κάνοντας μπιφτέκια χωρίς καρυκεύματα και πολύ κρεμμύδι, στον ατμό ή ψητά. Να προτιμάς προς το παρόν το ψάρι ή το κρέας να μην είναι με διάφορα μαζί, όπως τα γιουβαρλάκια, γιατί δεν ξέρεις ακόμα τι σε πειράζει και τι όχι και είναι και νωρίς για το στομάχι σου.
Ευκαιρία, Άντα μου, να φας ψαράκια, τώρα το καλοκαίρι. Ψητά, με λαδολέμονο, μούρλια!
Η Τζίνα ξέρει τι σου λέει. Ρώτα, όμως και το γιατρό, εντάξει;
Κοριτσάκι μου δεν ξέρω τι εννοείς με τα τσιμπιματάκια στην καρδι, μάλλον δεν το έχω νιώσει. Όταν κάνω γυμναστική αεροβική νιώθω την καρδιά μου να κουράζεται γιατί χτυπάει πολύ δυνατά από ένα σημείο και μετά και με αναγκάζει να σταματήσω αυτό όμως δεν το παθαίνω στην ζούμπα αλλά σε πιο βαριά άσκηση όπως τρέξιμο ή ανάβαση στο βουνό. Αυτό που νιώθω μετά από αεροβική άσκηση είναι συνήθως τα πνευμόνια μου και όχι την καρδιά μου. Δηλαδή έχω ξερόβηχα και πονάνε για λίγα λεπτά αλλά μετά από 10 λεπτά περνάει συνήθως.Quote:
Originally posted by koritsaki
ελλακι να σε ρωτησω? μιας που ειμαστε σε παρομοιο BMI και επισης καπνιζουμε και οι 2, εσυ οταν ξεκινησες τη ζουμπα ενιωθες καθολου ενοχλησεις στην καρδια σου? η μονο στις ανασες ειχες δυσκολια?
γιουχου σας!!!
χαρηκα πολυ με τα νεα του βαμπιρακιου μας!!!ολα θα πανε καλα ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!!
κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε???περνατε ομορφα???
αντα μαλλον βιαζεσαι λιγο να δοκιμασεις φαγητα.συνεχισε να τρωως πολυ ελαφρια φαγητα για μεγαλο διαστημα γιατι πιεζεις το στομαχι σου να επεξεργαστει τροφη που δεν αντεχει.οσο για τις ετοιμες σουπες μακρια.ειναι φουλ στο αλατι και τα συντηρητικα και δεν προσφερει τιποτα.αν θες σουπα βρασε κοτοπουλο και φαε το ζουμι αν δεν σε πειραζει με λιγο φιδε η πεπονακι αν σου φαινεται ανοστη αυγοκοψε τη.