-
Δίκιο έχετε απλά δεν το σκέφτηκα.....είμαι ακόμα στα αλεσμένα αλλά τα σιχάθηκα...σήμερα θα δοκιμάσω κοτόπουλο όχι αλεσμένο κ θα το μασήσω πολύ καλά.....μου έχει λείψει πολύ να φάω κάτι στέρεο.....όχι άλλο ζουμί!!!!
για ποιόν γιατρό λέτε???εκείνος είναι διακοπές...κ γενικά μη συννενοήσιμος....με την γραμματέα του συννενοούμαι......
αχ σε λίγο θα πεπόνι!!!!νιαμ νιαμ!!!!
-
εμενα το πεπονι με πειραζει ακομα.
βρασε πατατα και πατα τη καλα με το πηρουνι να γινει σαν χοντροαλεσμενος πουρες.παρε τονο και ανακατεψε τον με την πατατα ριξε και λεμονι αλατι και πιπερι αν δεν σε πειραζει.θα το ευχαριστηθεις και εμενα μου επφτε πολυ ελαφρυ στην αρχη
-
Αντα για τη διατροφή σου μην ρωτήσεις το γιατρό σου γιατί δεν θα σου πει και πολλά, η διαιτολόγος είναι αυτή που δίνει οδηγίες για τη διατροφή. Να μαγειρεύεις το φαγητό σου όσο πιο ελαφριά μπορείς και χωρίς καρυκεύματα και σάλτσες. Επίσης αν δεν θες κάτι σε αλεσμένη μορφή να το αλέθεις καλά πρώτα στο στόμα σου, πρόσεχε όμως να βάζεις μικρές μπουκιές στο στόμα σου ώστε να μην νοιώθεις την ανάγκη να καταπιείς γρήγορα, γιατί αν είναι γεμάτο το στόμα με δύο τρείς φορές μάσημα μετά θέλεις να καταπιείς.
-
Καλλιόπη ευχαριστούμε για τα νέα της Ναταλίας, εύχομαι να έχει και καλύτερα νέα στην πορεία.
Κοριτσάκι θα σου πρότεινα να πας να κάνεις ένα τσεκ απ έτσι καλου κακού. Δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά μιας και είσαι και του κλάδου εκμεταλλεύσου το ;).
Καλή αρχή και πάλι στην δουλειά σου, εύχομαι να νιώσεις και άλλες ευχάριστες συγκινήσεις και να μας λες τι ωραία που περνάς. Καλή συνέχεια και με το πρόγραμμα σου.
Αβουλίνα καλή ξεκούραση! Χαίρομαι που επανήλθες σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά το ζόρι που τράβηξες. Το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσες να ακουμπήσεις κάπου τον πόνο σου... δύσκολες οι ενοχές να πάρει! Ο μπαμπάς πως είναι;
Άντα μου προσοχή με την πρωτείνη στην αρχή, θα σου πέφτει βαριά για καιρό. Ακολούθησε τις συμβουλές της Τζίνας και προσπάθησε να τρως ελαφριά. Και η αδερφή μου ψάρι και κιμά έτρωγε στην αρχή και μάλιστα με δυσκολία. Το ψάρι κατέβαινε πιο εύκολα, είχε κάνει σύμβαση με τις ψαρόσουπες! :lol:
Κάνε υπομονή δεν θα κρατήσει για πάντα, όσο και αν σε ρίχνει αυτή τη στιγμή να ξέρεις ότι θα επανέλθεις και θα μπορείς να τρως καλύτερα με τον καιρό. Τώρα είσαι σε φάση πειραματισμού, ο κάθε σλιβάτος εμφανίζει διαφορετικές δυσανεξίες στο φαγητό, οπότε προσοχή πολύ κάθε φορά που δοκιμάζεις καινούριο φαγητό.
-
Λίλα εγώ δεν μπορούσα καθόλου την πατάτα κι ακόμα την τρώω σιγά σιγά και δεν άντεχα καθόλου και το λεμόνι, γι'αυτό και έκανα τον έτοιμο πουρέ που δεν είναι κανονική πατάτα φυσικά γι'αυτό δεν με πείραζε. Αντα είναι λίγο κουραστικό αλλά τώρα στην αρχή θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να δοκιμάζεις ξεχωριστά το κάθε τι για να βλέπεις πως σου κάθεται στο στομάχι.
-
εμενα η πατατα δεν μου πεφτει βαρια απλα με μικρη ποσοτητα εχει γεμισει το στομαχι μου.οποτε πλεον την αποφευγω για να μπορω να τρωω την πρωτεινη μου.βεβαια 1 φορα το μηνα κανω την γουρουνια μου και τρωω τηγανιτη πατατα
-
Λίλα είσαι κατάπτυστη, άκου μία φορά το μήνα τηγανιτή πατάτα!! Γλαύκη σου! :lol:
-
Ευχαριστώ κορίτσια μου δίνεται κουράγιο.......όντως η πρώτη φάση είναι φρίκη....θέλει πολύ υπομονή...ώρες ώρες έχω άλλες όχι.......θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας.....εντομεταξύ θέλω να φτιάξω ψαρόσουπα αυτές τις μέρες κ δεν ξέρω πώς...θα ψάξω στο ίντερνετ
-
Η μάνα μου τώρα έχει αρχίσει και καταλαβαίνει σιγά σιγά το πόσο μπορώ να φάω. Από πέρυσι το καλοκαίρι που τρώγαμε μαζί το έχει ξεχάσει. Την πρώτη μέρα μου έβαλε μερίδα σαν τη δικιά της και κάθε μέρα μειώνει και λίγο χιχιχι. Ολο περισσεύει φαγητό και το τρώνε τα σκυλάκια, της λέω μην μαγειρεύεις ποσότητα αλλά ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει. Που θα πάει θα την εκπαιδεύσω τελικά! χιχι
-
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι την κοροϊδεύω και λίγο και κάποιες φορές που δεν έχω όρεξη να φάω της λέω ότι δεν μπορώ άλλο λόγω του σληβ! χιχιχι Δεν μπορεί να ξέρει πόσο ακριβώς έτρωγα πριν μου κοπεί η όρεξη γι'αυτό δεν έχω και γκρίνια.
-
την περασμενη βδομαδα που περιμενα περιοδο ηθελα να φαω παγωτο.ειμαστε με τη μανα μου στο σουπερ μαρκετ και της λεω θα παρω ενα ξυλακι boss.κοιταω τις θερμιδες γιατι αλλιως δεν αγοραζω τιποτα και 366 θερμιδες ΝΤΟΙΝΓΚ δεν το πηρα οπως καταλαβατε ουτε εφαγα παγωτο η γλυκο εβγαλα το σκασμο και ηρθα σπιτι και ηπια το κακαο μου
-
Λίλα πως μπορείς κ είσαι τόσο πειθαρχημένη?????????????
-
μου εκανε ο γιατρος και λοβοτομη μαζι.πλακα κανω.
μαλλον φταιει το γεγονος οτι εκανα πολυ καιρο ψυχοθεραπεια πριν κανω την επεμβαση και ΄βλεπω το φαγητο σαν μεσο επιβιωσης.τρωω για να ζω οχι ζω για να τρωω.εχω λυσει τα προβληματα που με εστελναν στο ψυγειο και αν και δεν ειμαι σε καλη φαση αυτο τον καιρο ο καλος μου ψυχιατρος με εχει μαθει να σκεφτομαι πριν κανω το οτιδηποτε να καταλαβαινω τι ακριβως αισθανομαι εκεινη τη στιγμη να το αντιμετωπιζω και να μην μπουκωνομαι φαγητο για να μην ερθω προσωπο με πρσωπο με το προβλημα μου.ολο αυτο μαλλον θα σου ακουστει εξεζητημενο η παραλογο ακομα και ψωνιστικο οπως ακουγοταν και σε μενα πριν χρονια ομως ειναι η αληθεια.
-
κουκλες ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον για την καρδουλα μου!!!! η αληθεια ειναι οτι απο γεννησιμιου μου εχω μια ιδιαιτεροτητα στην καρδια που την ξερω και ξερω οτι μπορω να ζω φυσιολογικα μ αυτην!! πριν 4 περιπου χρονια εκανα φουλ ελεγχο και ηταν ολα καλα!
αλλα μαλλον τα επιπλεον κιλα και το επιπλεον καπνισμα την κουρασανε και τωρα δεν αντεχει την κουραση της γυμναστικης!!!
γιαυτο προσπαθω να την αποφορτισω απο το τσιγαρο και να την φορτισω με γυμναστικη!
στο γιατρο θα παω. ομως αυτος που με παρακολουθει και ειναι και φιλος μου βρισκεται στην ελλαδα. κι ετσι θα τον δω το δεκεμβρη.
ομως αν συνεχισουν τα τσιμπηματακια για ακομη μια βδομαδα θα κλεισω ραντεβου να με δει και καποιος εδω!
-
Λίλα δεν θεωρώ τίποτα ψωνίστικο ή παράλογο.....απλά μου κάνει εντύπωση κ μπράβο σου.....εγώ δεν ήμουν ποτέ κ σε τίποτα πειθαρχημένη....βασικά δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου κιόλας!!!!
Κοριτσάκι πες το έτσι......κ εγώ λέω από το πουθενά συνέχεια τσιμπήματα!!!!!