περαστικα σανελακι,ευτυχως να λες που ειστε καλα.ολα τ αλλα δεν εχουν καμια σημασια.κοιτα να ηρεμησεις κ ασε τις σκεψεις για το τι εφαγες κλπ
Printable View
περαστικα σανελακι,ευτυχως να λες που ειστε καλα.ολα τ αλλα δεν εχουν καμια σημασια.κοιτα να ηρεμησεις κ ασε τις σκεψεις για το τι εφαγες κλπ
ευχαριστω κοριτσακια μου..πιο πολυ με στενοχωρει που ακομα δεν μπορω να περπατησω και ουτε γυμναστικη δεν θα μπορω ουτε καν να κουνιεμαι. και το ειρωνικο ειναι οτι εχθες πηγαιναμε στο γηπεδο για τρεξιμο...:(:(
περαστικά κοπελιά.σε ματιάξανε που έχεις αδυνατίσει τόσο πολύ!
εγώ έφαγα φασολάκια με μια κουταλιά λάδι,και μισή πατάτα μέσα...δεν τα είχα καλοβράσει κιόλας και τώρα έχω μαι λιγούρα αλλα θα αφήσω καμμια ώρα ακόμη να περάσει και έχω ενα γιαούρτι και πεπόνι ..θα φάω απο αυτό ..
να μπουκώσω!!
κουκλιτσες μου να στε καλα..δεν το θελει ουυτε ο θεος χωρις πλακα...χιχι..κοριτσια εφτιξα ντοματορυζο στο φουρνο. ξερετε σαν να εφτιαξα μο νο τη γεμιση απο τα γεμιστα..πωπω.. ανπομονω να βγει απο το φουρνο..μιαμ μιαμ..
περαστικα σανελακι1
!
κ γω τα φοβαμαι οποτε ανεβαινω :(
μπουλιανα τι σχεση εχει η αεροβια με τα βαρη στο παραδειγμα που λες?
μπερδευτηκα
μενδιαφερει το θεμα για πες λεπτομερειες πλιζ
Παιδάκια, μπήκα εδώ για να σας χαιρετήσω μια που αύριο φεύγω για διακοπάς και να σας ευχηθώ όχι μόνο να χάσετε όσο επιθυμείτε [εντός λογικώνε πλαισίωνε] αλλά κυρίως να περάσετε αξέχαστα είτε φύγετε είτε μείνετε. Όπως και να το κάνεις, η καλοκαιρινή βραδιά έχει μια γοητεία όπου κι αν βρίσκεσαι.
Sanelaki, ευτυχώς να λες που ήρθες να μας τα αφηγηθείς. Περαστικά και γρήγορα σου εύχομαι. Μπαντοκοραλάκι, μην ξεχνάς τα δέκα λεπτά ελλειπτικό και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις! :D Καλή δύναμη και τρελά πάρτι σε όλους. Φιλιά :crazy::bouncy::bigsmile:
sanelaki περαστικα να ειναι ολα, κοιταξε να ηρεμισεις.
papa καλες διακοπουλες, να περασεις τελεια.
Σημερα περιττο να πω οτι ειμαι παλι στα ιδια.:P
αλημερα..σημερα ααπο αποψη κινηνσης τα ιδια..και σημερα στο κρεβατι με βλεπω.απο κιλα.... 67.9. να δω τι θα κανω..οχι το στοχο μου δεν πιανω.ουτε στα κατωτερα κιλα που εχω φτασει δεμ βλεπω...πφφφφηθελα στησ υντηρηση να παω σε διαιτολογο.αλλα βλεπω να χρειαζομαιο απο τωρα.
κ εγω στα ιδια σημερα αν κ απο θεμα πρηξίματος νοιωθω λίγο καλύτερα μερα με τη μέρα!
bad κεγώ μπερδεύτικα τώρα. το μόνο που΄λέω είναι οτι διάβασα στο forma οτι τα αποτελέσματα της γυμναστκής φαίνονται μια μέρα μετά γιατί ειδικά στην αερόβια πίνεις πολύ νερό και γίνεται κατακράτηση που φυσικά φεύγει.Quote:
Originally posted by badgirl11
περαστικα σανελακι1
!
μπερδευτηκα
και όσον αφορά τα βάρη πρέπει να κάνουμε μέρα παρά μέρα αν όχι κάθε δύο μέρες για να ξεκουράζεται ο μυς.
επίσης όταν κάνουμε μια κακιά πράξη,να φάμε μία πίτσα πχ και αυτό φαίνεται μια μέρα μετά.
έπρεπε η κονστανς να χάσει τώρα για να επαληθευτούν τα λεγόμενά μου άλλά ατύχησα.αύριο αύριο θα χάσει!!!!!
χαχαχαχα δεν χανουμε ρε συ καθε μερα, ουτε καθε βδομαδα πολλες φορες!Quote:
Originally posted by bouliana
bad κεγώ μπερδεύτικα τώρα. το μόνο που΄λέω είναι οτι διάβασα στο forma οτι τα αποτελέσματα της γυμναστκής φαίνονται μια μέρα μετά γιατί ειδικά στην αερόβια πίνεις πολύ νερό και γίνεται κατακράτηση που φυσικά φεύγει.Quote:
Originally posted by badgirl11
περαστικα σανελακι1
!
μπερδευτηκα
και όσον αφορά τα βάρη πρέπει να κάνουμε μέρα παρά μέρα αν όχι κάθε δύο μέρες για να ξεκουράζεται ο μυς.
επίσης όταν κάνουμε μια κακιά πράξη,να φάμε μία πίτσα πχ και αυτό φαίνεται μια μέρα μετά.
έπρεπε η κονστανς να χάσει τώρα για να επαληθευτούν τα λεγόμενά μου άλλά ατύχησα.αύριο αύριο θα χάσει!!!!!
oso για τα βαρη υπαρχουν πολλες μυικες ομαδες, δεν χτυπας τον ιδιο μυ αλλυπητα καθε μερα,
καλλιστα μπορεις να γυμναζεις διαδοχικα ολες τις μυικες ομαδες καθημερινα,
στο λεω γιατι ολο το χειμωνα γυμναζομουν 1-2 ωρες τη μερα καθε μερα κ εννοειται με βαρη.
Κυριακη ξεκουραζοταν το σωμα ικανοποιητικα,
κ ενδιαμεσα αν ενιωθα περιεργα, πιασμενη ή οτιδηποτε αλλο ενημερωνα το υμναστη κ αλλαζε το προγραμμα.
φετος θα δοκιμασω 3-4 φορες βαρη κ ενδιαμεσα μονο αεροβιο σε γκρουπ.
αρκει να βολεβουν οι ωρες με τη δουλεια...
τι ηθελα κ ζυγιστηκα ενω ειχα πει οτι δεν!
87.6 κ ελπιζω σε περιοδο αμεσα!
καλημεερα
αυτες τις 2 ημερες είμαι +900 εχω κατακρατηση και δνε ξερω τον λογο, ισως απο το στρες
αχ καραμελιτσα και εγω 2 μερες τωρα +900...για να δουμε...