Originally posted by NADINE
Είχε γενέθλια το κρακεράκι μου και πέρασε και τέτοια λαχτάρα;Απαπααααα!
Επεισοδιακή μέρα,ευτυχώς με θετική κατάληξη!Ελπίζω οριζοντιωμένη να τα έκανες όλα σήμερα,
ακόμα και το σβήσιμο των κεριών!Να σε χαιρόμαστε τρελιάρικο κρακεράκι μου και με το καλό
να ομορφύνεις κι άλλο τον κόσμο με το εξίσου "αναρχικό" μπιζελάκι σου!Φαντάζομαι τι πέρασε κι ο Μητσάρας
να σε βλέπει να αιμοραγείς και να παθαίνεις κρίση!Σβήνουμε τις εικόνες αυτές,πάνε πέρασαν και δε θα ξανάρθουν!
Μόνο όταν με το καλό θα σπάσουν τα νερά τέτοια αναμπουμπούλα,αλλά με άλλη ψυχολογία και μόνο για καλό!
Να'σαι γερή και καλότυχη,καρδιά μου κι ό,τι τυχόν κάνει το χαμόγελο σου ακόμα περισσότερο να λάμπει Ζουζουνιτσα μου σευχαριστω πολυ!!!! Παντα μου ανεβαζουν τη διαθεση τα ποστς σου και με κανουν να χαμογελαω,ειδες το αναρχοφασολι τι μου κανει; Μαλλον θα γεννηθει ο ανθρωπος που θα με εχει σουζα!!! χαχαχα σε φιλω πολυ γλυκο μου κοριτσακι.. Να σε προσεχεις πολυ γιατι εισαι διαμαντι παιδι ! Και οποιος σε πειραξει θα του κοψω το "λαλαλα" :lol:
σύντομα να το αξιωθείς!Κοιμήσου τώρα μια ολόκληρη μέρα να στανιάρεις!Φιλάκια ζαχαρωτά!
Quote:
Originally posted by mitsokolo
Αλλα αυτο το νινι πολυ αναρχικο στοιχιο σαν την μανα του ...
Εμ...πού θα πέσει το μήλο;Κάτω από την πορτοκαλιά;