Ελλακη μια ανασα είσαι κ εσυ απο το 8!!!!!
Την Πέμπτη που πήγα στον διαιτολόγο είχα χασει μονο 600γρ σε μια βδομάδα κ αυτο με εριξε γιατι στα κιλα που είμαι η απωλεια θα επρεπε να ειναι μεγαλύτερη κ στη διατροφή είμαι κυρία!
Printable View
Ελλακη μια ανασα είσαι κ εσυ απο το 8!!!!!
Την Πέμπτη που πήγα στον διαιτολόγο είχα χασει μονο 600γρ σε μια βδομάδα κ αυτο με εριξε γιατι στα κιλα που είμαι η απωλεια θα επρεπε να ειναι μεγαλύτερη κ στη διατροφή είμαι κυρία!
Μην αγχώνεσαι μανάρι μου, όλοι τρώμε τα κολλήματα μας. Και εγώ το έχω πάθει αυτό και είναι σπάσιμο νεύρων αλλά θα σου περάσει πολυ σύντομα. Μην πτοείσαι και μην μπεις στο τριπάκι να στεναχωρηθείς γιατί δεν έχει νόημα και θα σε πάει πίσω. Το έχω κάνει το λάθος αυτό πολλές φορές και μετά το μετάνιωνα πικρά. Κάνε τις δουλίτσες σου και πρόσεχε την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά!
Kοριτσακια καλησπέρα!!! Ελισαβετ, υπομονη το 8 ερχετεεεεεε :). Εχεις δικιο με τη μειωση της ορεξης ... σε ευχαριστω που χτυπησες καμπανακι πριν συμβει το μοιραιο... η αληθεια ειναι οτι εχει μειωθει κ...πηδάω γευματα. Προσπαθω πάντως πολλες φορες να καταναλώσω κάτι... εστω μικρο αρκει να μη μεινω τελειως νηστικη. Συνηθως αυτο ειναι πιο ευκολο στο γραφειο που ειμαι πιο οργανωμενη πάντα....
break , ελπιζω να μη σε πειραζει που οταν διαβαζω το νικ νειμ σου ...κανω μεταφραση διαλειμμα κ οχι σοκολατα :bigsmile: ΔΕΝ μπορω να διαβαζω ''σοκολατα'' κ να ειμαι χαλαρη χαχαχααχαχαχ
ασχετο , απλως ηθελα να στο πω :rolleyes:
Παιδια δεν παραπονιεμαι για την απωλεια... μια χαρα νιωθω αν κ τραβαω ωρες ωρες κολληματα αμμεσα συνδεδεμενα με τη διαταραχή. Συγχωρεστε με... δεν ειμαι αχαριστη. Αρρωστη ειμαι. :blush:
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Eli
Μην αγχώνεσαι μανάρι μου, όλοι τρώμε τα κολλήματα μας. Και εγώ το έχω πάθει αυτό και είναι σπάσιμο νεύρων αλλά θα σου περάσει πολυ σύντομα. Μην πτοείσαι και μην μπεις στο τριπάκι να στεναχωρηθείς γιατί δεν έχει νόημα και θα σε πάει πίσω. Το έχω κάνει το λάθος αυτό πολλές φορές και μετά το μετάνιωνα πικρά. Κάνε τις δουλίτσες σου και πρόσεχε την διατροφή σου και όλα θα πάνε καλά!
Συμφωνω απόλυτα!! Αν ακολουθεις το προγραμμα ειναι σιγουρη η απωλεια! Αργα η γρηγορα θα στη δειξει κ η παλιοζυγαρια. Κυριως θα δεις ποντους να χανονται ομως. Απο ποντους τι εδειξε η μετρηση στον διαιτολογο?
Το ξέρουμε Ρία μου ότι δεν είσαι αχάριστη, απλά είμαστε και εμείς εδώ να σου τονίζουμε τις επιτυχίες σου και να σου θυμίζουμε τα βήματα που έχεις κάνει μπροστά. Που θα πάει και η παλιοδιαταραχή θα την τιθασεύσουμε!
Και εγώ τρώω κόλλημα και ανεβαίνω κάθε τρεις και λίγο στην ζυγαριά! Ξέρω είναι λάθος και δεν μου προσφέρει τίποτα. Ωστόσο αφού δεν μπορώ να το αποφύγω προς το παρόν αν και το παλεύω, έχω καταφέρει να μην αφήνω το νούμερο να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία μου και κυρίως την διατροφή μου. Παλιότερα έχανα την ψυχραιμία μου και έπεφτα με τα μούτρα στο φαί. Τώρα πια δεν έχω καμία τέτοια ορμή, είμαι ψύχραιμη, ήρεμη και απλά κάνω αυτό που έχω μάθει να κάνω όσο πιο καλά μπορώ. Στην ζυγαριά όμως συνεχίζω να ανεβαίνω σαν την χαζή χιχιχιχι. Τι να κάνω έχω και εγώ τις αδυναμίες μου! :rolleyes:
Eli... τα ιδια κανω κι εγω... ακριβως ομως... ενω στην αρχη μετα τη συμβουλη του διαιτολογου την πήγα αποθηκη... ενιωσα σαν να επαθα ακρωτηριασμό... κ ανεβηκε στο μπάνιο με συνοπτικες διαδικασιες. Απλως κι εγω κανω αυτο που λες. Προσπαθω να μην πεφτω και να δινω λογικες εξηγησεις για το νουμερο πραγμα που παλιοτερα δεν εκανα κ το επαιρνα σαν καθαρη αποτυχια .
καλημέρα!!!!!!!!
Τι κάνετε κοριτσάκια μου?
Σήμερα Δευτέρα... ζόρικη μέρα... θα περάσει που θα πάει :rolleyes:
Το μόνο σίγουρο είναι οτι μετα τις δύο εχει αφαγία λογω λιπομέτρησης... κ αργα το απογευμα το μυστηριο αυτο (του ποσοστου λιπους που χαθηκε εως τωρα) θα λυθει.
οποτε σήμερα το προγραμμα εχει:
07.30---->1 φετα ψωμί του τοστ-1 φέτα τυρι-μισο ροδάκινο
10.30---> 1 ελληνικη μπάρα
13.30--->κοτόπουλο ψητο στα κάρβουνα-1/4 αγγουρι-1 κριθινο παξιμαδάκι
19.30--->ξηρους καρπούς μουλιασμένους
23.00--->1 κριθινο παξιμαδάκι-ανθότυρο-πεπόνι
ria τι όμορφες εικόνες ανεβάζεις!!!!!!
καλοκαιράκιιιιιι :love:
θα σε δω το απογευμα φιλάκια
Αγαπημένοι μου καλησπέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε...
Χάθηκα αλλά δε σας ξέχασα... Απλώς η τελευταία εβδομάδα ήταν φουλ από υποχρεώσεις και τρέξιμο... Γάμοι, ορκωμοσίες, παραστάσεις... Μεγάλος χαμός και όπως ήταν λογικό ξεφύγαμε λίγο αλλά είμαστε πάλι εδώ! Σήμερα πήγα στη διατροφολόγο μου και μου είπε -1200 καθαρό λιπάκι...Η αλήθεια είναι ότι ήλπιζα να δω το 8 μπροστά αλλά πάλι καλά γιατί και ήπια τις μπύρες μου και έφαγα τα γλυκάκια μου... Μια χαρά λοιπόν! Δεν πτοούμαστε! Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει! ;)
Agapi καλώς ήρθες στο forum! Ελπίζω και εύχομαι να βρεις τη συμπαράσταση που χρειάζεσαι στην προσπάθεια σου και σιγά σιγά να πετύχεις το στόχο σου! Προσωπικά το forum με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και το ίδιο εύχομαι και για εσένα και όλα τα μέλη του...
Eli μου μπράβο σου που κατάφερες με την οργάνωση σου να τηρήσεις το πρόγραμμα της διατροφής σου και σε καλή μεριά να πάνε τα χρήματα του κόπου σου!
Break μου 2,5 κιλά σε μια εβδομάδα είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείς για τα 600 gr και εστίασε στο γεγονός ότι χάνεις! Θα σου πρότεινα να μετρηθείς με τη μεζούρα και είμαι σίγουρη ότι θα δεις διαφορά στους πόντους!
Ria μου από πού να αρχίσω? Από το μπάρμπικιου? Από την Ωδή στις παχουλές??? Τι να πω! Είσαι φοβερή! Μπράβο σου για τα 6 κιλά! Μπράβο σου και για το τζινάκι σου και μπράβο για το γιό σου!
Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες φορές θα ξεφεύγουμε αλλά το σημαντικό είναι να διορθώνουμε την κατάσταση με το να αποκτάμε και πάλι τον έλεγχο! Εγώ συνειδητοποίησα ότι παρόλο που «ξέφυγα» λίγο από το πρόγραμμα πάλι είχα αποτελέσματα και έτσι παίρνω δύναμη να συνεχίσω μέχρι να φτάσω στο στόχο μου!
Την Τετάρτη θα κάνω προ εγχειρητικό έλεγχο γιατί πρέπει να κάνω επέμβαση στο διάφραγμα μου και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να μπω για να διαβάσω τα νέα σας?
Να είστε όλοι καλά, να χαμογελάτε και να μην εγκαταλείπετε ποτέ την προσπάθεια για τα θέλω σας? Θα σας σκέφτομαι πολύ?
Φιλιά σε όλους!!!
Φάκελος: Τα μυστικά του αδυνατίσματος
http://www.vita.gr/html/ent/366/ent.20366.asp
Βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το μεταβολισμό, την ψυχολογία και τη διατροφή!
http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse.../SARRI2011.pdf
καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!
Καλως το νεραϊδάκι, αυτη ειναι επιτυχια νεραϊδάκι μου, να χαιρεσαι τη ζωη χωρις να στερεισαι τίποτα απο τις κοινωνικες εκδηλωσεις κ να χανεις κ λιπάκι!!!!! Μπράβο σου! Ευχαριστούμε για τις παραθέσεις θα προσπαθησω να τις δω το βραδακι γιατι εδω στο γραφειο σήμερα γινεται ενας χαμος, κουτες, συγκινησεις, εικονες συναισθηματα αποχωρισμου...
Δυσκολη μέρα παρολα αυτα προσπαθω να βιωσω κ να εκφρασω τα συναισθηματα μου διχως να κρυβομαι !!!! Αυτο με ανακουφιζει τοσο μα τοσο πολυ!!!!!
λοιπον αγαπημενες σήμερα το προγραμμα εχει
07.30---->1 φέτα ψωμί+1 φ τυρι+πορτοκαλαδα απο 2 πορτοκαλια
10.30----> μιση ελληνικη μπάρα
16.30---->2 φλ μακαρονια ολικης+2κσ σαλτσα+ μανιταρια+1κσ τυρι τριμμενο
23.30---->1 φέτα ψωμί+1 φετα τυρί+1 κσ μαρμελαδα βερικοκο
καλεεε ξεχασα να σας πω για τη λιπομετρησηηηη.... κοριτσια ενα μηνα με απωλεια 6 κιλων 3 κιλα λιπος ;)
τριαδες αγαπημενες :love:
Quote:
Originally posted by ria
καλεεε ξεχασα να σας πω για τη λιπομετρησηηηη.... κοριτσια ενα μηνα με απωλεια 6 κιλων 3 κιλα λιπος ;)
τριαδες αγαπημενες :love:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:μπράβο Ριακι!
τέλεια τα πήγες!
Εγώ δεν είχα τοσο καλά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα έχοντας εφερμόσει πιστά το πρόγραμμα μου αλλά τουλάχιστον με τα τρίωρα έχω βρει τις ισσοροπίες μου!