Είστε ψεύτες πονηρές κ αντιπρόσωποι
Είμαι ούφο γτ προέρχομαι από άλλο πλανητη κ συλλέκτης τι συλλέκτης εμπειριών συλλέκτης
Printable View
Είστε ψεύτες πονηρές κ αντιπρόσωποι
Είμαι ούφο γτ προέρχομαι από άλλο πλανητη κ συλλέκτης τι συλλέκτης εμπειριών συλλέκτης
elis σε διαβασα γενικα διαβασα εδω μεσα...για να φιλτραρω...θελω να μου πεις για τις ελιες..Χαλκιδικη,Πελλοπονη� �σο,Κρητη,Στερεα Ελλαδα...απο που να παρω λαδι
πολύ σκληρός κόσμος τελικά
γιατί όμως σε άλλους δεν είναι τόσο σκληρός;
γιατί είναι κακό να παίρνεις χάπια; είναι προτιμότερο να ταλαιπωρείσαι εκατό φορές για καθημερινά πράγματα επειδή ο άλλος θα σε πει τρελό;
πού πήγε η καλοσύνη;
γιατί δεν μαθαίνουν οι ανθρώποι από τα λάθη τους;
γιατί δεν σέβονται την επιθυμία ενός ανθρώπου να φτιαξει τη ζωή του;
πώς μπορεί κάποιος και παραβιάζει τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου μόνο και μόνο για να χαρεί να τον βλέπει να τα βρίσκει μπαστούνια;
έχω απογοητευτεί και έχω κουραστεί.
δεν ήταν έτσι ο κόσμος κάποτε.
υπήρχαν επιλογές και διέξοδοι.
Πάρε λίγο για τη σαλάτα κ μόνο και βοηθάει γιατί μαλακώνει τα όργανα οπωσ και το μέλι από παραγωγό αν καπνίζεις κ τρώς λάδι δεν παθαίνεις τίποτα
Καλησπέρα user για το προτελευταιο παιζεται...ειδικα στη χωρα μας,στον πολεμο εναντια στον εχθρο ολοι μια γροθια και μετα μια αγκαλια για την ανοικοδομηση και να σωθουμε απο την πεινα μετα εμφυλιο...δεν ξερω και εγω αναρωτιεμαι..με τις γενιες που πανε και ερχονται...σε αυτην τωρα νομιζω ζουμε το απολυτο σκοταδι...ποιος θα καταπατησει το δικαιωμα του αλλου σε ολα τα επιπεδα
συγγνωμη που απαντω σε ολα,εχω ορεξη για κουβεντα και παρεα
Να μασ πεις εσύ που πιστεύεις στο Θεό γιατί οι μισοί γεννιούνται υγιείς κ άλλοι με πρόβλημα
Απο που δεν μου λες ομως...αγουρελαιο μηπως ειναι καλυτερο αλλα δεν κανει να το μαγειρευεις,μονο ωμο
Τσακαλι είναι τι έκανες μικρός αυτό σε καθορίζει μια ζωή να ξέρεις
Ώμο στη σαλάτα η φασολάκια με τζατζίκι Στραγγιστό γιαούρτι
Συμφωνω αν ομως δεν ειχες την ευκαιρια για καποια πραγματα ποτε δεν ειναι αργα,με την δικη σου ομως πλατη και προσπαθεια
Τα έκανα εγώ αυτά που έπρεπε εσείς δεν τα κάνατε κ δεν σώνεται αυτό το πράγμα τους είπατε να είναι ο εαυτός τους κ δουλεύουν με το γάιδαρο δηλαδή δεν δουλεύουν εγώ δουλεύω με μηχανήματα έχω βγάλει παραγωγή κανονικά κι οι άλλοι με το γάιδαρο ποιος φταίει θα γίνουμε Τουρκία κ θα πάτε πολύ πίσω σε καταστάσεις που δεν φαντάζεστε λέτε ότι θέλετε για τις δουλειές αλλά δεν είστε εντάξει καλά το εξωτερικό είναι μουφα όλο αν μεγαλωνατε κανονικά κ μαθαινατε αυτά που έπρεπε να μάθετε από το σπίτι θα ήταν όλοι καλά αλλά γίνετε πολεμοσ στα παιδιά κ γαμιεται η χώρα κ λέω εγώ σασ έβγαλα θεραπείες κ δεν το πιστεύετε πάρτε και δείτε είναι πολύ σημαντικό το σημείο αυτό
Τσακάλι 45 χρόνων είμαι έζησα ΠΑΣΟΚ καμία 10αρια χρόνια καλά τώρα έχει γαμηθει ο Δίας δεν σώνεται αυτό το πράγμα έπρεπε να έχουν αναλάβει οι 40αρηδεσ 50αρηδες να βγάλουν σοβαρή δουλειά κι αυτοί κάθονται σπίτια τους
Η χώρα έχει τα παιδιά με την τεχνολογία την αόρατη τουσ άλλους που δεν μπορούν να δουλέψουν έτσι λένε και τουσ άλλους που δουλεύουν με το γάιδαρο να μασ πείτε ΠΩΣ σώνεται αυτό δεν σώνεται
Πέσαμε στη χαβουζα ο καθένας κάνει τη μαλάκια του κι άμα μείνει κανενασ να με χεσετε εγώ όσο ζω θα ζω άμα πεθάνω βλέπουμε
Παλιά πριν χρόνια η άλλη τα έλεγε μουρλοχαπα η άλλη τα έλεγε πρεζοχαπα εμένα με λέγανε ψυχοπαθή και σεληνιασμενο εγώ δεν ξέρω την αλήθεια γιατί σε μένα έτσι και στους άλλους αλλιώς πάντως να ξέρετε εμένα δε με νοιάζει τι σκατα μαλακιες κάνετε αρκεί να είστε καλά να λειτουργειτε από εκεί κ πέρα είναι δικό σασ θέμα τι θα κάνετε
2 πράγματα θα σασ πω ότι με μάτια σασ βλέπω ακτινογραφία
Κ δεύτερον έχουν γίνει 2 πόλεμοι εξαιτίας του Μητσοτάκη με γαμανε 30 χρόνια κ δε νευριαζω γιατί είναι στημένα όλα τα γεγονότα που έγιναν ο πολεμοσ λέει έχει κανόνες παπαρια έπρεπε να έχω πεθάνει από το 2009