Μ'εχει πιασει εδω και λιγη ωρα μια αρκετα εντονη μελαγχολια!
Printable View
Μ'εχει πιασει εδω και λιγη ωρα μια αρκετα εντονη μελαγχολια!
Θέλω να κλάψω, θέλω να ξεσπάσω, θέλω να καταστρέψω κάτι, πριν μου ήρθε να πετάξω το ποτήρι στο πάτωμα, πρέπει να συνέλθω!
νιώθω ανακούφιση...σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου....
Νιώθω άχρηστη... :(
Δεν αντέχω άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μου... :(
Νιώθω σαν να έχω παγώσει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
ψιλοχάλια ..θελω κ δεν θελω να κοιμηθώ..εχω υπερένταση
Μπερδεμένη...
Άσχημα...πάλι είδα εφιάλτη και ξύπνησα με άσχημη διάθεση...να δούμε αν θα συνέλθω ή αν θα είμαι έτσι όλη τη μέρα...
Αρκετα κουρασμενη και στα προθυρα να κρυολογησω!
Καποιος πρεπει να μ'εχει μουτζωσει!
όσο περισσότερο κοιτάμε πίσω μας τόσο λιγότερο προχωράμε μπροστά....δέν υπάρχει άχρηστος άνθρωπος απλά η ζωή και οι άνθρωποι πλέον έχουν γίνει μίζεροι λόγο των συνθηκών...λατρεύω μία διαφήμιση που λέει...τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή...δέν είναι πράγματα...πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε και τα αντίστοιχα στους συνανθρώπους μας....η ζωή είναι δύσκολη και όταν μας το έλεγαν η γονείς μας λέγαμε εγώ θα τα καταφέρω...μήν βιάζεσαι να πεθάνεις και να δώσεις τέλος στην ζωή σου θα έρθει κάποια στιγμή μόνο του αυτό...είναι το μόνο σίγουρο σε αυτήν την ζωή...απλά φρόντισε όταν θα φτάσει αυτή η ώρα να είσαι γεμάτη και να φύγεις με χαρά...και ξέρεις πώς θα γίνει αυτό;;; όταν η ζωή σου θα είναι γεμάτη απο αγάπη απο ευγένεια κι ππολλά πολλά άλλα...δέν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά είμαι σίγουρος πώς έχεις να δώσεις πολλά και σε πολλούς...απο αληθινή αγάπη απο συντροφικότητα απο φιλία απο ΖΩΗ και απο ότι γεμίζει με κάτι την ψυχή ... πίστεψε στον εαυτό σου και δέν θα χάσεις... :)