Quote:
Originally posted by NADINE
Τι έγιναν τα μεταμεσονύκτια κοριτσάκια μας;Εμ δε μας σηκώνουν το τηλέφωνο εμ εξαφανίζονται κι από εδώ;Ν'ανησυχήσω ή να τα πάρω;
Εντωμεταξύ πως έτυχε να προσέξω το τικεράκι της Κατερίνας και μετά έπεσαν στην αντίληψη μου και κάποια υπολοίπων...
Έχετε ξεφύγει εντελώς ε;Αναρρωτιέμαι πώς να νιώθει μια κοπέλα πρώην τριψήφιων κιλών όταν σε λίγους μήνες βλέπει 6άρι!Έχεις επαφή
με αυτό που σου συμβαίνει;Αλλά και το Γιωτουλίνι μας,που σε λίγο θα μου μπει στην αγαπημένη μου δεκάδα,αλλά και το Πωλινάκι,
που αποχαιρετά το 9 και μου οχταρίζεται...Κι όλα αυτά μέσα σε ελάχιστους μήνες!Να χαίρεστε την απελευθέρωση σας,καμάρια μου!
Καλή συνέχεια και ισόβια διατήρηση(μόνο για εγκυμοσύνη αφήνω ένα παράθυρο στην ευχή μου για λίγο να μου παχύνετε...)
Καλή δύναμη και στα υπόλοιπα κοριτσάκια μας,αυτά που τραβούν την ανηφόρα της μη βαριατρικά υποβοηθούμενης προσπάθειας.
Μη μου αποθαρρύνεστε από τους δικούς σας ρυθμούς,απ'τους πειρασμούς που ενίοτε λυγίζουν την πειθαρχία.Κι εγώ μαζί σας είμαι
κι ας ανήκω τυπικά στην άλλη κατηγορία.Κι εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε,ίσως όχι τόσο θεαματικά,αλλά τι σημασία έχει;
Πάμε δυνατά ν'απαντήσουμε!(Η επόμενη άσκηση ισχύει για όλες εκτός της Πωλίνας)Όχι από μέσα μας,δυνατά στο χώρο ν'ακουστούμε!
Καλημέρα!!! Από θέμα ζυγαριάς είμαι λίγο "μακριά" ακόμα από το 8, αλλά από θέμα εμφάνισης το έχω κατακτήσει κιόλας, μιας και πλέων κανείς δεν με βάζει πάνω από 85 κιλά!!!!!! Επομένως, στην ζυγαριά μου η κακία θα μείνει, που αρνείτε να κατεύει!!!!